Ozan kabak için akşam bizde deneyeceğiz:)bu sene türk oyuncuları boş geçmiyoruz,ozan gelirse gs ve türk kontenjanından kullanırım kesin |
Hahaha geçmiş olsun bro bana da 2 tane vermişti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PSG ve Milan istiyormuş. devre arası transfer olmazsa formu sürekli kötü gelecek . perşembe E gelecek yine |
Bize çıkmadı maalesef. İnşallah size çıkar üstad, şimdiden iyi şanlar |
Umarım psg'ye gider. Fullenmesi için 245.000 dp gerekiyormuş. |
schalke de kaldığı sürece formda gelme ihtimali düşük olduğu için o kadar dpye değmez gibi |
CGN ip vermiş olabilirler ondan olabilir. modem arayüzünden ip adresine ( CGN 100. ile başlıyor genelde) bak bide https://www.whatsmyip.org/ buradan bak farklı ise CGN ip vermişler demek oluyor |
|
Okadar gp nasıl kasıyorsunuz? Ben sözleşmeleri yenilemek için harcıyorum ve onlara gidiyor hepsi. |
Bana verebilirsin mesela, düz müz kullanırım ben. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 30 Kasım 2020; 10:58:22 > |
Hiç top açmadım şimdiye kadar, matchday sonuç ve izleme ödülünden geliyor. İzlemeyi bıraktım zaten artık ona rağmen birikmiş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine35.5 -- 30 Kasım 2020; 10:17:25 > |
Yedek hesaba da; Nedved ile Beckham çıktı. Hayret... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ulan bu efsane de ayrı çakal 2 maç yaptım üst üste superstar ve efsane birinde ağır yapmur birinde direk kar dayadı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hiçde centilmen bir maç olmamış,maç sonunda okadar bekletmesi tam bir .... ağzıma geleni sayıyorum böyle yapanları. |
Evet bugün ayın son günü. Yeni TD tavsiyeleri var mı? :) |
|