Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.636
Cevap
73
Favori
52.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Helal82



    Karşılaştırdığınız suratlara fifa 18'de yer alan neredeyse 2018'de yılın futbolcusu seçilecek Mohamed Salah'ın askerden gelip Basel'e imza attığı gün ki saçı ve yüz hali de dahil mi?

    Fifa'da bir çok oyuncunun yüzünün olduğunu zannettiğiniz futbolcuların aslında orjinal yüzleri oyunda yer almıyor. Örnek olarak Gelson Martins'in fifa'daki saçını gördüğünüzde ''adamlara bak bu adamı bile yapmışlar'' diyebilirsiniz. O gördüğünüz Martins Türkiye, Kolombiya yada Danimarka liglerinde farklı saç yapısı ile karşınıza çıkacak siyahi kopyalardan sadece birisi. (Örn Talisca) Bu da zaten 35 tane stadyumu olan 10, 11 tane ligi olan oyunla, 30 tane lig 70, 80 tane stadyumu olan oyunun Alex Hunter modu çıkarıldığında gb olarak birbirine neden yakın olduğunu açıklıyor

    Şimdi gelelim oyunda orjinal yüzü ile fifa18'de yer alan futbolculara. Gerçek oyuncu taraması fifa'da sadece oyuncunun yüzü ve saçı ile sınırlı. Halbuki en az bunlar kadar önemli olan maç kamerasında oyuncunun kim olduğunu zorlanmadan anlayabilmek. Tabi bunun için oyuncunun omuz, bacak, bel, göğüs vb detayların olması gerek. Fifa'da sadece 3 tip body kullanıldığı için 10, 15 yıldız haricinde bunu görmek imkansız. Fifa oyuncunun yüzü ve saçı ile uğraşırken Pes oyuncunun kendisini yapar. Fifa'nın oyuncu fizikleri nba live seviyesi, pes'in ise 2k seviyesi diyebiliriz. Ben dahil bir çok kişi bu oyunu o yüzden seviyor. Tabi bir fifa'cının bu dediklerime dikkat etmesi zor. Zaten dikkatiniz olmadığı Pes'in fersah fersah önde olduğu konuda ahkamınızı bile yamuk kesişinizden anlaşılıyor.

    Bugün fifa'da topun fiziği ya da Premier Lig haricindeki bütün liglerin aynı sarı ışıksız stadyumlarda oynandığından bahsetmicem. Çünkü o kadar çok bahsettik ki artık sıkıldım. Ama sizin için ufak bir sır vereyim. Bir hafta sonra Pes oynayanlar büyük takımların 2019 formalarını Haziran ayı gelmeden ekleyebilecekken sizin yeni sezon formalarını Ekim ayına kadar bekleyecek olmanız bir Pes'ci olarak gerçekten içimi parçalıyor. Hem de sadece formaların değişeceği bir fifa 19'u bekleyeceğinizi düşününce

    Alıntıları Göster
    Dur şimdi NBA Live-2K kıyaslaması mı yaptın? NBA Live Frostbite'a geçtiği 2018'de 2K'yı yerin dibine soktu dostum. İzle ve gör:

    https://www.youtube.com/watch?v=m4VG6QmQYBE

    Analaşılan eskilere dayanan bir PES ve 2K hayranlığın, veya daha mantıklı bakacak olursak EA düşmanlığın var. Bunu aşmanın yolu at gözlüklerini çıkarmak. Konuyu dağıttığım için kusura bakmayın ancak arkadaşımız başlattı olayı...

    Ayrıca bilmiyorsan söyleyeyim. FIFA 18de 2 vücut tipi daha eklendi ve şu an 5 vücut tipi bulunmakta. Kilosunu boyunu da ayarlayabiliyorsun. PES 2013te iyi ki bir Player ID çıktı. 2014 ile birlikte bu zamana kadar gördünüz mü Player ID? Hepsi odun gibi aynı koşuyor. FIFA Signature özelliği yeter. Premier Ligdeki surat sayısı PESin toplam yüz sayısını geçiyor. Ha, bir de Alex Hunter modunu çıkart, boyut aynı demişsin. Aynı olacak tabii. PESin artık o motoru şişmiş, eskimiş. FIFA tamamen yeni özelliklerle donatıldı, sıfırdan yazıldı son 2 senede.

    Formalardan bahsediyorsun. Yav siz PES fanları formalardan bahsedecek son kişisiniz. Daha tarihinizde Chelsea görmediğiniz gibi, PES 2018'de Man. Utd, Bayern Munich, Juventus, Real Madrid lisanslarını da 1 yıl içinde kaybettiniz. Onu geçtim, gece maçlarında formalarınızda, suratlarınızda daha dinamik gölge yok. Bir de ışıklandırma diyorsunuz. Oyuncularınız daha tünel kamerasında terli çıkıyor. Duş alıp da yüzünü silmediler herhal. Şimdi FIFA-PES surat kıyaslama videosunu da koyarım buraya da, değmez. Siz anlaaşılan FIFA 15-16'dan beri, belki de daha eskiden beri oynamamışsınız oyunu, çamur atacak yer arıyorsunuz. Salah'ın suratı da bu yıl kesin olarak güncellenecek. Ve PESten daha iyi olacak. Güncellenmezse kapak olarak yazarsın buraya. Ama güncellenirse kendine yaz onu.

    Sonuç olarak insan gibi yorum yaptım. Farklı yorum gelince insan ister istemez sinirleniyor, kusuruma bakmayın PES fanları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 20 Mayıs 2018; 8:58:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sirkumsali

    Türkiye Ligi hayırlı olsun beyler. Birisi liste paylaşmış Facede
    Eğer doğruysa hiç düşünmeden alacam. Ve offline oynayacam sadece insallah doğrudur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur89tr kullanıcısına yanıt
    Ben fifa 19'da Mohamed Salah eklenmeyecek demedim, 1 senedir o tiple oynamaya neden maruz kaldığınızı sorgulamanızı istedim.

    Fifa'da bulunan 9000 futbolcunun 900 tanesinin orjinal yüzü oyunda bulunurken Pes'de bulunan 2000 futbolcunun 900 tanesi kalca detaylarına kadar oyunda bulunuyor. Ben omuz, Boyun, bacak uzunluklarından bahsediyorum siz hala kilo ve boyu ayarlayabiliyoruz diyorsunuz. Bu bana ''fifa'da Harry Kane ile Lukaku arasında ki farkı anlayabiliyoruz'' diyen fifa'cı arkadaşı hatırlattı. Siyah ile beyaz bir adamın fark edilmesi de fifa adına iyi bir gelişme

    Neyse fazla tartışmaya gerek yok. Şu resimde işaretli yerlerdeki adamların aynı olduğunu kabul edebildiğiniz gün daha kaliteli bir tartışmaya varım. Şimdilik iyi oyunlar...

    PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 20 Mayıs 2018; 21:43:55 >




  • Twitter'da biri Turkiye, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Avusturya ve Portekiz ligleri lisansli olacak demis. Ligimiz lisansli gelirse oyunu alabilirim yoksa lite versiyonu beklerim bu sene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok tartışılacak bişey yok FIFA olumsuz özellikleri olsa da pesten oldukça öndedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur89tr

    Oynadığım ilk futbol oyunu FIFA Dünya Kupası 98'e dayanır. Dinazorum bu konuda yani. PES 4-5-6'yı severek oynadım. FIFA'dan iyi olduğunu düşünerek ve çevre faktörü ile. Ancak ne olduysa o PES 2008 denen vasat oyunla başladı. Buna karşın uzun süre ara verdiğim FIFA'ya PS3 Euro 2008 ile (o zamanlar EA'nındı Euro) yoluma devam ettim. Daha iyi bir oynanış sunuyordu. Menejer modellemeleri ve kendi gol sevincimizi yapabilmeyi ilk kez o oyunla öğrendik. Ancak FIFA 10 ile farkı epey bir açtı oynanış olarak (360 derece kontrol vb.).

    Yeni nesilin gelmesi ile birlikte tek fotoğrafla 3D yapılan oyuncuların yerini, gerçek oyuncu taraması aldı. PES buna karşın günümüz dahil olmak üzere sadece analştığı 4-5 takımda bunu yapabildi. Geldiğimiz noktada FIFA'nın gerçek taramaları PES'in el yapımı yüz sayısını geçti. Bunları surat da surat diyenler için söyledim, yüz takıntısı olan birisi değilim, zamanında stada yapışık bulamaç seyircilerle de, futbolcuların suratlarını listeden seçip benzetmeye çalışarak da oynamışlığım oldu çünkü.

    PES'in taklit bir oyun olması da sonunu getirdi. Örnekler veriyorum, Ultimate Team'i MyClub, Online Draft'ı Random Selection Match (offline), Be A Pro'yu Become A Legend, Icons'u (eski Legends) Legends adıyla tekrardan sunması, ve bunları iyi bir şekilde yapamaması sadece FIFA'ya yaradı. Geçtiğimiz sene arakladıkları forma şekli ve bu sene arakladıkları MyClub kartları ve seyircilere sarılma gibi özelliklerin de benim gözümde taklitçilikten öteye gider tarafı yok.

    Stad sayısı, çim ve taraftar detayları, lisans, oyun modları, online mod kalitesi, Ultimate Team gibi konulara girmiyorum. Onları oynayan bilir zaten.

    Şampiyonlar Ligini de alarak FIFA tahtını rayına oturttu, iyice sağlamlaştırdı. Umarım PES lisanslayacağı takımları PES 6'dan PES 2018'e kadarki süreçte kaybettiği gibi yine kaybetmez; ve daha özgün yeniliklerle gelir ve FIFA ile rekabete girme şansı yakalar. Çünkü bir firmanın yenik düşüşü bir kültürü bitiriyor. En nihayetinde FIFA'nın tekel olması söz konusu ve bu biz oyuncuların işine gelmeyecektir. Ancak göz göre göre de bunca farka rağmen aynı fiyatı PES'e vermem, içim sızlar verdiğim paraya.

    İYİ OYUNLAR HERKESE.
    Become A Legends modu ilk konami çıkarmadı mı? BAL modu varken Be a Pro yoktu bence. Olsa bile Be a Pro modu 5 para etmez, senaryo yok birşey yok. Çık maça geliştir.




  • FIFA'daki 08, PES'teki 2009 ile çıktı. Araştırmalarım bu doğrultuda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ISS - PSOne
    WE8 - PSOne
    FIFA 99 - PC
    FIFA 2000 - PC
    FIFA 2001 - PC
    FIFA 2002 - PC
    FIFA 2003 - PC
    PES 4 - PC/SP2
    PES 5 - PC/PS2
    PES 6 - PC/PS2
    PES 2009 - PC
    PES 2010 - PC
    FIFA 11 - PC
    FIFA 12 - PC
    FIFA 13 - PC
    FIFA 15 - PS4
    FIFA 16 - PS4
    FIFA 17 - PS4
    PES 2018 - PS4

    PES 2019 ile devam edicem. Bence FIFA 18 tarihin en kara leke denecek oyunlardan biri. Top fiziği yok, oyun çok hızlı, tek pas glitchiyle keleye geliyorsun, oyuncuların bataklıkta koşusu, grafiklerin sarımtırak olması, oyuncu fiziklerin, yapısı hemen hemen her oyuncuyla aynı olması, MOMENTUM olması, simden çok arcade e kayması. Hele lob pasllarda oyuncunun topa değil de topun oyuncuya göre şekil verip önüne düşmesi, yıllardır düzeltemediler. Ben hangi oyun iyiyse onu oynarım.

    Bence PES 18 eksikliklerine rağmen FIFA 18 den çok üstün bir oyun. Her iki oyunda kusursuz değil. FIFA 18'e baktığımda değişmesi gereken çok şey olduğunu düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 21 Mayıs 2018; 10:45:15 >




  • Arkadaşlar legend edition almayı düşünüyorum ps4 üzerinden 18 kullanıcılarına %10 indirim var beklemelimiyim yoksa ön sipariş vereyim mi bu indirim devam edermi beklersem?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cihat.1907 kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de düşünüyorum aynı şekilde,Steam üzerinden alacağım ben promosyon bitişi 30 Ağustos diye yazıyor.sanırım 30 ağustosa kadar süresi var . Umarım 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ademis kullanıcısına yanıt
    Ön sipariş versem ne kaybımız olur ki? Sonuçta bi şekilde zaten seve seve alacam bu oyunu 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cihat.1907 kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam şu sıralar ön sipariş verilirse bir legend oyuncu da veriyor pes18'de hemen kullan falan yazıyordu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ademis kullanıcısına yanıt
    Baktım ona aslında kimisi zaten legend alınca verecek diyor kimiside yok süresi var diyor anlamadım gitti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cihat.1907 kullanıcısına yanıt
    Ben ön sipariş vereceğim de şu haziran ayı bir gelsin de bakalım.promosyon indirimi bitmez daha

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aurosonic

    ISS - PSOne
    WE8 - PSOne
    FIFA 99 - PC
    FIFA 2000 - PC
    FIFA 2001 - PC
    FIFA 2002 - PC
    FIFA 2003 - PC
    PES 4 - PC/SP2
    PES 5 - PC/PS2
    PES 6 - PC/PS2
    PES 2009 - PC
    PES 2010 - PC
    FIFA 11 - PC
    FIFA 12 - PC
    FIFA 13 - PC
    FIFA 15 - PS4
    FIFA 16 - PS4
    FIFA 17 - PS4
    PES 2018 - PS4

    PES 2019 ile devam edicem. Bence FIFA 18 tarihin en kara leke denecek oyunlardan biri. Top fiziği yok, oyun çok hızlı, tek pas glitchiyle keleye geliyorsun, oyuncuların bataklıkta koşusu, grafiklerin sarımtırak olması, oyuncu fiziklerin, yapısı hemen hemen her oyuncuyla aynı olması, MOMENTUM olması, simden çok arcade e kayması. Hele lob pasllarda oyuncunun topa değil de topun oyuncuya göre şekil verip önüne düşmesi, yıllardır düzeltemediler. Ben hangi oyun iyiyse onu oynarım.

    Bence PES 18 eksikliklerine rağmen FIFA 18 den çok üstün bir oyun. Her iki oyunda kusursuz değil. FIFA 18'e baktığımda değişmesi gereken çok şey olduğunu düşünüyorum.
    Sizinle aynı gitmişiz yanlızca ben sizden bir sene önce Pes'e geçtim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 21 Mayıs 2018; 17:34:21 >




  • Helal82 H kullanıcısına yanıt
    PES 18'in çıkışına 2 ay kala PES 17'ye geçmiştim bende 2 ay sürekli oynadım sonra 18'e geçtim. Az oynadım diye yazmadım
  • Arkadaşlar bu lite sürümünde sadece lite kullanıcılarıyla mı eşleşiyoruz yoksa tüm oyuncularla mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 tane çöp lig eklemişler. Türkiye yok çok sevmeme rağmen pes kendini bitiriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 lig daha aciklanacakmis. Turkiye ligi olmazsa ucretsiz surumu beklerim.

    PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitesinde 2 lig daha açıklanacağı yazmıyor ama yeni statlar ve yeni partner takımlar gelecekmiş
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.