Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.636
Cevap
73
Favori
52.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu Fifa'da futbolcuların görüntüsü ps2'yi hatırlatmasa bu sene tekrardan Fifa'ya dönebilirdim. Pratikde Messi bile oyunda yok. Fifa'nın defult olarak her futbolcuda kullandığı vucut yapısının baş kısmına Messi'nin yüzünü eklemişler. Maalesef oynayan kitleye bakıyorum kimsenin böyle bir sorundan haberi bile yok. Bu demek oluyor ki ps5'de bile tek tip fizikler devam edecek. Ps5'de de Konami'ye mahkum kalacağız anlaşılan. Allah yardımcımız olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 20 Ağustos 2018; 22:12:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Football Always

    Türkiye 1.si Dünya 8.si diyor nette, ben demiyorum
    Kendisine mesaj attım gitmiyor, burdan çevrimiçi olup görürse cevaplayabilir.
    Oyuna hakim arkadaşlara 2 sorum var, maçımı inceleyin;

    1- Tüm maç boyunca ölümcül pres yapıyor, adım attırmıyor, "yoğunluk barı full" veya "gegenpress" demeyin ben de yapıyorum, başka bişey var bu işte...

    2- Adamın bana attığı golde ve diğer şutlarda şut barını full dolduruyor ve nasıl yerden vuruyor Ne dandik iş, o topun yüksekten taca doğru gitmesi lazım...

    Hocam bildiğim kadarıyla şut tuşunun hemen ardından topa vurmadan üçgene basılı tutuyor! sanırım böyle bir kombinasyon var. Kafa toplarında da var. Veya şut tuşu peşinden topa vurmadan üçgene basıp çekiyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Football Always kullanıcısına yanıt
    Bende fransa ile oynuyorum aynı presi rakibe uyguluyor pas bile yapamıyor rakip o derece etkili press yapıyor fransa... tek sutla macı bitiren oldu ben fransa ile 22 sut cektim aynı macta boyle olunca cogu cihazı kapatıyor yada baglantı bozuyor sut olayı su sekilde ayarlardan ileri şutu secmiş bende ileri şutla oynuyorum sut barını full yapıp analogu kalenin tersi yönüne yani senin kalene dogru itersen yerden mermi gibi gidiyor top denemeni tavsiye ederim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2K23 kullanıcısına yanıt
    Yok olmuyor, degaj gibi gidiyor top

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cengiz'in de facesini yapmamışlar hala. Gerçekten yazıklar olsun...
  • scorpionn1982 S kullanıcısına yanıt
    Evet ben de farkettim şimdi, full dolu şut yerden gidiyor, ayarlardan şut olayına müdahale etmiş, ben böyle oynayamam ya, el alışkanlığımla o an kalenin gerekli gördüğüm noktasına manuel şutlar kullanıyorum, ayrıca analog değil eski stil oynuyorum, yön tuşları ile.

    Ölümcül pres konusunda yüksek ihtimal haklısın, pes18de Manchester United böyleydi, en ağır presi yapıyordu, oyunun standart pres yardımları harici sanırım seçilen takımın fizik gücü ile alakalı bu pres. Ama 90dk böyle pres olmamalı çok saçma, insanoğlu dediğimiz varlık, yani bizler robot değiliz, canlıyız, yoruluyoruz, biri bu gerçeği artık Konami ye anlatmalı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shinji mikami kullanıcısına yanıt
    Her pasını L1 ile ver, pası atan ileri çıkıyor hep, kanatları bu şekilde hareketlendiriyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    1- Eleman Gegen Presi çok etkili kullanıyor ayrıca derin defans çizgisi yaparak gegen presin açıklarını kapatıyor . Defans yoğunluğunu fullediği için de ortadan gelen ataklarda derin defans ile birlikte daha kalabalık şekilde defans yapabiliyor. Ayrıca hedefleri ortala taktiği ile ileri üçlüsünü yakın tutuyor. Böylece ilerde rahat verkaçlar yapabiliyor. Ve defansta yaptığı yoğunluğu forvet hattında da futbolcuların yakınlık derecesini 3 diş yaparak sağlıyor. Ofansif bek özelliğini açarak ortada sıkışan futbolunu kanatlara yayarak ofansif yönden çok daha hızlı paslaşmalar yapıyor.



    2- İleri şut türü ile oynuyor. O şutlar bu şekilde çekilir. İleri şut türünün avanjı olduğu kadar dezavantajı da var. Bence normal şut türü ile arasında fazla bir fark yok daha dezavantajlı diyebilirim oyun attırmayınca bırak ileri şut türü hiper şut türü olsa o golü atamıyorsun. Ayrıca çok basit golleri ileri şut türü ile kaçırabiliyorsun.



    Maçınızı komple izledim sen daha kolektif oynamışsın rakip tamamiyle taktiğinin ekmeğini yemiş. Rakibin senden üstün yanı topu ileri üçlüsünden birine gönderdiğinde öğrendiği basit bir skille seni alt edip hızlı bir deparla zor golleri ileri şut türü ile yapabilmesi. Defansif manada aşşa yukarı aynısınız gegen presi çok iyi kullandığı için o senden bir tık önde.



    Son pozisyon da golü bulsan maçı beraberliğe getirebilirdin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesexpert -- 20 Ağustos 2018; 22:43:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • pesexpert P kullanıcısına yanıt


    Kazanan benim, Arjantin. 1 topu direkten dönüp 3-1i kaçıran Arjantin.
    Ve ileri şut türünü ben değil o kullanıyor.

    Gegenpress konusunda ben de iyiyim de Fransa nın inanılmaz fizik üstünlüğü var, tüm kafa toplarını alıyor, çalımlarım olmasa gole yaklaşamam, pozisyon bulamam, hiç yorulmadan tutuyor Fransa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 20 Ağustos 2018; 23:30:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    Kendi etrafında dönmeyi nasıl yapıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasın belli densizligin dibine vurmussun pes formuna gelip butun pesciler beceriksiz hepinizi yenerim demişsin. Boyle fifayi savunduguna gore ea babanın sole azıcık daha duzgun oyun yapsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazilitek -- 21 Ağustos 2018; 0:35:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: piknikyapan

    Xbox gamepassta var diye bir süredir pes 2018 oynuyorum. Oyunun düştüğü en büyük hata 2014ten sonra başladığı gerçekçi olmak için oyunu yavaşlatma formulünü sürdürmeye çalışması. Bir futbol simülasyonu olarak fifa çok daha iyi Konami bu saatten sonra gerçekçi olmak yerine arcade tarafa yönelmeli. Arcade'den kastım Shaolşn Futbolu demek değil mesela top cambazlığı yapmak daha kolaylaştırılmalı oyuncular daha hızlı koşmalı uzaktan zor şutlar atmak kolaylaşmalı bunlar yapılırsa Fifa olmaya çalışıp başaramayan bir oyun olmaktansa çok zorlanmadan kafa dağıtmak isteyen ve Fifa'da bunu bulamayan oyuncular için uğranılan adres olur. Son yıllarda artan casual oyuncu sayısı düşünülünce bana en mantıklı gelen çözüm bu.
    Belki hatırlarsınız FIFA 2010 yılında Pes kafa takımından yapımcı transfer ederek Ağır Oturaklı ve Simülasyona önm veren oyun ile PES e rakip olup geçti takii sizin gibi bu tarz hızlı oyun isteyen kitle yüzünden eksenini bahsettiğin süper hızlı gerçek dışı oyuna çevirdi!!!her pozisyonda jimnastik esnekliliğine sahip oyuncu fizikleri, çarpıma sonrası saliselik kalkan oyuncular, buzda kayar gibi hareket eden ıyuncular,maça heyecan katmak için her maç 3-4 direkten dönen şutlar ile paraya para demiyor sayenizde.



    Ben de 2010da FİFA ya geçip 2016 da bu saydığım abzürtlüklerden FIFAyı bıraktım. Şu an ki hali ile PES simülasyon yapısı sayesinde FIFA nın çok çok önünde Neyse ki Arcade sever kitleyi memnun etmek için upraşmıyorlar..KONAMI bitme noktasından tekrardan geri döndü. ki eldeki kısıtlı imkanları ile böyle alternatif bir oyuna bahane bulacağımıza teşekkür etmek gerekiyor. Benim gibi tüm ayarlar Manuel’de Oyun hızı -1 de hızlı koşma ile çalımlar atabilen koşma ile çalımlar,atabilen, karınca savası gibi değil de oyunu görerek düşünerek inanılmaz fizik ve animasyonlar ile gerçekçilik ile oynayabilen oyuncuları göz ardı etmediği için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erimo -- 21 Ağustos 2018; 0:58:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni sezonda turnuva ve transferli lige katılmak isteyenler ulaşabilirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: klasizm




    Yüzler skandal ya.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: thriller89

    Yüzler skandal ya.

    Alıntıları Göster
    maalesef tam da beklediğim gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thriller89

    Yüzler skandal ya.

    Alıntıları Göster
    PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!



    Quaresma'nın suratına fiziğine bakar mısınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aykan19o3





    Quaresma'nın suratına fiziğine bakar mısınız

    Alıntıları Göster
    trailerda quaresma tam quaresmaydı niye böyle olmuş ki? data pack ile düzeltirler sanırım




  • Bu Görüntü Demoya Yapılan Yamadan. Yüzler Orjnal Değil. Full Sürümde Görürüz Kimlerin Yapılıp Yapılmadığını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full surum kutulu bazi kisilerin eline gecti ya ben o sandim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.