Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.327
Cevap
73
Favori
1.069.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    aynen :) l1+x oluyor da l1+üçgen r2+üçgenin yaptığını yapmıyor tabi :) o yüzden r2 ye alışmıştım , beni psn de ekle istersen hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkürler hocam,bakalım inşallah düzelir, dosa defansif görev nasıl veriliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suÇ

    Ona gerek yok!beta gibi rahat bir oynanış sunsunlar yeterdi

    Hocam dönüşler ,paslar oyun hızı herşey çok yavaş hayatımda ilk kez pes oynarken keyif almiyorum yensem bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master kartcı birisi

    [PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub*

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun gibi onlarca efsane kurtarış gördüm oyunda. Bugünden itibaren yaşadığım güzel kurtarışları kaydedip bir videoda toplamayı düşünüyorum. Buffon'um var ama dertliyim forum..

    Oyun planında gördüğüm kadarıyla, Overall'i 77 olan Akınfeev şov yapıyor. (30 level = 80 Overall)



    Karşıma gelen rakiplerin kalecileri (TEMSİLİ)






  • Klopp ile oynayan var mı? 4-3-3 olması ama hücum bölgesi orta olması avantaj sağlıyor mu? Ortadaki 3 GÖ’den 1 tanesini OOS yapabiliyor muyuz? Bir de elimde aynı ayarda ama hücum bölgesi geniş olan 4-3-3 td var ztn. Sizce değer mi Klopp ü almaya hücum bölgesi orta diye?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blomblam

    Duran toplarda üçgen kaleciyi yönlendirmiyo bu sene hangi tuş yapmışlar sizce?

    Onu bende bulamadım.ucgenle sağa sola kaydoriyodul kaleciyi.



    Bu sene değişmiş bilen varmı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TEZ74

    Yazıklar olsun oynama istediği kalmadı.330 bin gp 1600 paranın karşılığı kıytırık 3 sarı top olmamalıydı.38 toptan 1 siyah çıkmazmı hadi geçtim bari 7-8 sarı verseydin.Valla böyle biriktirmeyle resmen yıkılıyo insan gp olunca çevirecen topu.Çöp ajan olduğunun farkındaydımda biranlık açgözlülük bütün birikimimi aldı götürdü.Kumarda herşeyini kaybetmiş insanlar gibi hissediyorum şu an.2017 çok daha iyiydi maç yaptığımı hissediyordum.3-0 4-0 lardan arada maç çeviriyordum.2018 de bu tat yok bence.

    Hocam geçmiş olsun bu ajan gercekten kötü youtubede adam lar aciyor dogru dürüst bir sey cikmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Detaylı açıklamanız için çok teşekkür ederim. Mutlaka deneyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • j.mcclayn J kullanıcısına yanıt
    R3 e basın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExTx

    Klopp ile oynayan var mı? 4-3-3 olması ama hücum bölgesi orta olması avantaj sağlıyor mu? Ortadaki 3 GÖ’den 1 tanesini OOS yapabiliyor muyuz? Bir de elimde aynı ayarda ama hücum bölgesi geniş olan 4-3-3 td var ztn. Sizce değer mi Klopp ü almaya hücum bölgesi orta diye?

    Yok mu bu oyunda Klopp’u deneyen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar konu dışı olacak ama
    oyunu en ucuz nerden aldınız ? Konsoloyun 200 TL ded , hepsiburada da 175 TL .
    daha ucuzu var mıdır ?
  • Yılladır pesoynarım. öyle muhteşem bir oyuncu değilimdir ama kötüde değilimdir. lakin bu sene hiç defans yapamıyorum oyun bi garip. herkesinde bahsettiği gibi bende defansı genellikle r1+x ile yapıyordum. bu sene r1+x ile adamın dibinden top alamyor. zerre zevk almıyorum oyundan yensemde yenilsemde. myclub hepten facia. daha galibiyetim yok onlineda. satıp 2019 a kadar 2017 ile devam edicem sanırım.:(
  • mlhdrmz M kullanıcısına yanıt
    tamam dün gece yüklemeyi başardım. dediğiniz gibi oluyor. ben oyundayken yapmıştım hemen gelmedi. oyunu açıp kapatınca hediyeler kısmında bolt geldi. herkese teşekkür ederim.
  • Yves Didier Drogba kullanıcısına yanıt
    500 gitti kardeşim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frknn26 F kullanıcısına yanıt
    Şerefsizler betayı çıkartılarki,17'yi oynayan tövbe eden insanların aklını çelmekti tek amaçları.başardılarda!ben alamayacaktım oyunu, betayı görmeseydim kesinlikle.Sahtekarlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: c0rnstar

    Tahminim 15-20 mb hocam. Olabilecek en geniş aralık 5-60dır yani en azından bir kere deneyin. 5 GB internet paketi ile rahat yapılıyor ve daha iyi sonuçlar veriyor. Aman telefonu yönlendirmeyi unutmayın biri arayınca direkt kesiliyor bağlantı

    sağolun hocam. 15-20 mb hiç birşey değil, böyle deneyeyim belki daha iyi sonuç alırsam aylık paket bile alabilirim operatörden.
  • Yaw pesciler alismissiniz × + kolay a alismissiniz biraz zoru öğrenin biz fifada bole oynuyorduk He bu yine kolay fifada 3 tuşla top aliyosun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam çok offline oynuyorum doğrudur ama online oynamamamın sebebi de bu beceriksiz konamidir.. 2015 te Myclub modundan çıkmazdım her şey mükemmeldi tuttular sonraki seride oyuncu lvl diye bi saçmalık getirdiler, farmville mi bu arkadaş patates mi yetiştiriyoruz ki lvl olacak mesela adam zaten 38 yasında, Buffondan bahsediyorum bunun ne leveli kalmış .. sonra dedik hadi oyun güzel oyunun hatrına yine oynarız bu seferde usain bolt saçmalığı çıktı yahu adam futbolcu bile değil.. yine dedik tamam myclubu düşünmeyelim başka modlar var mesela online klasman oynayalım, fb ile 40 maç yaptım rakiplerin 35 i real psg.. o moda bir sekme ekleyip takım seviyesi filtresi koymak bu kadar mı zor a beyinsizler! online müsabaka oynayalım desek ilk turdan sonra lagdan oyun oynanmıyordu.. şimdi hilecilerden, rezalet ötesi kötü serverlardan bahsetmiyorum bile e şimdi gelde oyna online.. her sene geri giden bir oyundan bahsediyorum 2015 i sadece transfer güncellemesi ile çıkarsalar bugün yine verir 179 lira alırım ama pes 2018 e şu an 50 tl dahi vermem bu kadar net ama aldık bi kere dönüş yok maalesef.. avrupa direktörü denilen adam avrupa futboluna uzay kadar uzak zerre kadar gelişme yok..hadi lig lisansını alamıyorsun tamam maddi imkansızlıkların var da samp ligi ve avrp ligi sende bu lisanslarla bile bi halt beceremiyorsun.. 70 milyonluk bir ülkenin yıllarca sadece 1 takımını koyuyorsun oyuna, sonra gidiyorsun 3,5 milyon nufuslu ülkelerin takımı ile premium anlaşmalar yapıyorsun colo colo, milionars bilmem ne.. fulhamla anlaş gs ve fbyi oyuna bile zorla ekle harbi sıkıntı var adamlarda.. ben güney amerika futbolunu severim ama oyunu alan kaç kişi bre şili ligi oynar ? koy rus ligini Türkiye ligini bak satışlara ama yok ki kazma gibi adamlarla çalışırsan sonuç bu olur.. oyunun bilgisayar mühendisi ekibine (oyun geliştiricilere) fazla sözüm yok bi kaç ufak tefek oyun hatası dışında onlar kendi işini yapıyor genel olarak oynanabilir oyun yapıyorlar ama, modları ayarlayan serverlara bakan ve oyunu pazarlayan ekibi 1 dk tutmam şirkette kovarım o derece valla :) bu arada hideo kojima pes serilerine de katkı sağlıyordu diye biliyorum o şirketten ayrılınca konami de belirgin bi kalite düşmesi oldu bu çok öenmli bir faktör..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernandina -- 22 Eylül 2017; 11:11:52 >




  • neo23 kullanıcısına yanıt
    bence tamamen fifadan esinlenmiş özellikle serbest vuruslarda korner kullanımında yon bıldırgesı yok oyuncu ıstedıgını secemıyorsun top hangı bolgedeyse o bolgedekı en fazla 3 oyuncuyu kapsıyor onun dısında oyun agır pres ısı bıtmıs fıfaya benzıyor adam 2 farkla one gecıyor defansa yapısıyor kalecıyle oynasıyor zaman olduruyor ne top alabılıyorsun ne bırsey kufur etmekten baska caresı yok bunu yapanlarında burdan tum sulalesıne selam gondereyım. Onlar gıdıp kumda oynasın.
  • 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.