Şimdi Ara

PES 2018'in Demosu Yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PES 2018'in Demosu Yayınlandı
     
    Konami Digital Entertainment, Pro Evolution Soccer 2018'in demosunu yayınladı.

    Demoyu PlayStation Store veya Xbox Live Store üzerinden indirebilirsiniz. İndirme boyutu PlayStation 4 ve Xbox One platformu üzerinde 4,080 GB.
     
    Demoda bulunan takımlar ve statlar şu şekilde:

    Takımlar:

    FC BARCELONA
    Borussia Dortmund
    Liverpool FC
    INTER
    SC CORINTHIANS PAULISTA
    CR Flamengo
    CA BOCA JUNIORS
    Club Atlético River Plate
    COLO COLO
    Almanya
    Arjantin
    Brezilya

    Stadyumlar:

    Camp Nou
    Signal Iduna Park

    Pro Evolution Soccer 2018, 12 Eylül'de Amerika Birleşik Devletleri için 14 Eylül'de Avrupa ve Asya için çıkış yapacak. Oyun PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 ve PC üzerinde ulaşılabilir olacak.
     
     







  • bu yıldan umutluyuz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEN bu kafayla daha çok fifanın gerisinde kalırsın konami :S

  • Nerede o eski günler o zamanlar oynadığımız oyundan zevk alırdık, hele ki ; o winning eleven,pes 3 günleri nerede ? o muz ortalar nerede ? Hani o siyah beyaz tüplü televizyon da yok artık :( çocukluğumu geri verin!! bana Konamiye bir kez daha küstüm...

  • BSC de yapılan haberler DH de yapılmasın bence...

  • Playstation 2'den sonra pes bitti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç uğraşasım yok, incelemelerden sonra bakarım
  • Demoyu denedim, beğenemedim pek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim pes 13 geliştirin lisanslayin tamamdır işte önüne kimse geçemez artık oyunun.

  • Demoyu ben PS3 te kuramadım yüklüyor sonra kurarken hata veriyor maalesef böyle birşey yaşayan var mı?
  • Oyunun tam sürümü çıkmasıyla beraber PC demosu da yayınlandı steamde, denemek isteyenlerin haberi olsun :)
  • pc demosu optimizasyon leş en düşükte bile kasıyor fifa 18i medium çözününrlük fullde 60fps rahat oynuyorum konami pcyi sallamamış opt. 0
  • bero 20 kullanıcısına yanıt
    Aynen demo diyedir sanırım full sürümde düzgündür diye düşünüyorum, demoyu indirdim girdim oyuna fps yerlerde ne kadar düşürsem de etki etmedi sinirlendim alt f4 yaptım çıktım maç bile oynamadan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerliso

    Aynen demo diyedir sanırım full sürümde düzgündür diye düşünüyorum, demoyu indirdim girdim oyuna fps yerlerde ne kadar düşürsem de etki etmedi sinirlendim alt f4 yaptım çıktım maç bile oynamadan

    Aynen hocam çok saçma bir de bütün sisteme ok ok ok diyor :D
  • Arkadaşlar işlemci ram de ok demiyor sadece ram 4gb anakart en fazla o kadar destekliyor oyun kasıyor işlemciyi yenilesem düzelir mi? Ekran kartında sorun yok.

    Asus M2N68 AM SE2 anakart var bu anakarta uyumlu işlemci tavsiyesi alabilirim. Mevcut işlemcim Amd Athlon II X2 250 processor 3.01 ghz.
  • Demo güzel gerçekten, hareketler çok estetik olmuş. Tam sürüm daha güzel olur herhalde.

  • Gecmıste Wınnıng eleven, pes serılerını 1 numaralı futbol oyunu olarak gorurdum. Daha sonra Fıfa cıtayı bır yukseltı.. Neredeyse bır ara pesı tamamen sıldı.. Dogal olarak futbol severlerın %80 Fıfa'cı oldu. En azından benım cevremde. Uzun yıllardır Pes'ten o muhtesem donusu bekledım. Pc oyuncusu oldugum ıcın sonunda nextgen Pes'e pc de demo da olsa kavustuk.
    Ilk ızlenımın grafık olarak fıfa'dan cok daha ıyı duruma gelmıs. Sehır ve stadyum atmosferı 10 numara olmus. Oyuncu yuzlerı fıfadan daha ıyı.. Ne varkı oyuncu grafık yapısı (yuz dısında gerı kalan) Fıfada daha ıyı. Atmosfer seslerı, tezahurat vs.. kafa kafaya.. Fıfa'da zaman gecırdıgınde ıslıklanma cok ıyı dusunulmus. Demoda spıker yok ama Pes'ın spıkerı ruhsuz.. Gecmıste Arap ve Ispanyol spıkerler ıyıydı.. Umarım full surumde olabılır.
    Oyun olarak halen Fıfa'nın bır haylı gerısındı. Oynanabırlık kotu degıl. Ama rakıbı mukemmele yakın bır oynanabırlık sunuyor. Ne varkı heyacanlı (kale onu) pozısyonlar peste daha ıyı yansıtılıyor.. Şut, orta, pas ıkı oyunda da aynı gıbı.. Ama oyuncu anımasyonları konusunda Pesın halen gelıstırmesı lazım. Fıfa kusursuza dogru gıdıyor..
    Demoda basıma gelen ve vay be adamlar bu ayrıntıyı dusunmus dedıgım bır olay basıma geldı (pes 2018) Kendı kale onumde yanlıslıkla kayma tusuna bastım ama oyuncuya en az 1 mtre mesafe var. Rakıp oyuncu kendını yere attı.. Hakem dudugu caldı.. Ulan bunuda penaltı verırsen kapatırım oyunu derken. Rakıp oyuncuya sarı kart verdı. Pozısyonu bana verdı. Fıfa da basıma gelmıyen bır olay. Konamı dusunmus yapmıs.
    Lısans olayına hıc gırmıyorum. 20 yıldır boyle 20 yıl daha boyle gıder. Nasıl olsa Konamının bu acıgını oyuncular mod yaparak cozuyor. Stad sayısı yetersız olacak buyuk bır ıhtımalle..Bunuda gectım.. Oyun modları hakkında henuz bır fıkrım yok. Klasık karıyer vs..
    Sonuc: Her ıkı demoyu oynayan bırı olarak Pesın grafıklerı, Fıfanın oynanabırlıgı (Fıfanın grafıklerıde baya ıyı) zaten topu topu ıkı tane futbol oyunu cıkıyor. 1 sene her ıkı oyun 1 sene oynannır. Ikısınden de ayrı tat aldım. Onemlı olanda bu. Bırbırının kopyası olmaması gerekır. Fıfa cok ıyı. Pes sıkı bır sekılde yetısmeye calısıyor... Fıfa'yı on sıparısten ılk gun almıstım. Buyuk bır ıhtımal Pes'ıde bugun alacagım. Oyun korsan oynanmayacak kadar emek verılmıs. Herkese ıyı gunler...




  • Millet Fifa diye dolanıyor ortalıkta ama PS4 kafelerde hep Pes bulunuyor neden böyle

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuujitsu F kullanıcısına yanıt
    Pes 2013





    Biraz aliskanlik olmus bence bu durum. Winning Elevendan beri hep kafelerde bu oyun var gayet zevkliydi de taki 2014e kadar. Zaten pes 2014 2015 2016 kafelerde oynayan nadir bulunurdu kendi yillarinda, millet hep 2013 oynadi yıllarca. 2017 ile millet guncele donmeye basladi bir nebze duzeldi çünku. Biz de gecen yila kadar hep pes oynuyorduk ama fifanin tadini bir kere alinca birakamadik artik fifa oynuyoruz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saha da inanilmaz bosluklar var bu cok can sikici hemen gol pozisyonuna girmek mumkun off hayal kirikligina ugradim oysaki paslar sutlar grafikler harika
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.