Şimdi Ara

PES 2016 BEKLENTİLERİMİZ (KONAMİYE İLETİLMEK ÜZERE) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
12.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu güzel ve bu konuda pes severlerin neredeyse hepsinin farklı beklentileri vardır. Tek tek bunları yapıp sunum yapılması imkansız gibi olacağından en azından genel sorunları artık pes 2016 ya taşımazlar ise daha keyifli bir oyun olabilir..

Öncelikle Bu oyun pes 2014 yerine çıkmalıydı. Çünkü 2014 göre daha oturaklı olmuş. En azından şutlar için yama atmama gerek kalmadı :) ilk defa yamasız (türkçe spiker hariç) bir pes oynuyorum, ama tabi ki eksikleri var..

Ben Pes te sadece master lig oynayan birisi olarak değerlendirme yapacak olursam,

Pes 2015 eksileri
    Yıllardır Gına getiren Lisans sorunu,
    Almanya Liginin olmaması büyük kayıp, (bize ne Fransa 2. liginden)
    Top rakipteyken sürekli pas yapıp topu alana kadar canımız çıkması, topu alınca 2 sn de kaptırmamız.
    Rakibin neredeyse hiç hata yapmaması (1000/1 ihtimal)
    Her dokunmada faul olması ve çoğunda sarı kart yememiz, (rakip için öyle birşey söz konusu değil)
    Pozisyon tekrarı kamera açıları kötü bunu düzeltmediler gitti ve gol tekrarlarında kamera açısı çeşitliliği arttılabilir..
    Seyirci etkisi desteği vs deniyordu ben mi göremedim bir tek.!?
    Oyunda türkçe dil desteği var fakat Türkiye ligi yok, He lisans istendi de biz mi çok para istedik bilemedim :)
    Kendi takımımızdaki boştaki oyuncuların topla koşan adamın üzerine yada koştuğu alana koşması (yapay zeka bizim takıma uğramamış gibi :)

Pes 2015 artıları
    Menü tasarımı
    Master lig transferdeki küçük yenilikler
    Pas ve şutlardaki iyileştirmeler
    Oynanabilirlik 14 e göre biraz daha iyi

Çok yazdım 2016 ya söz kalmadı :) Bunlara göre bi ayar çeksinler işte..:D

• Her dokunmada faul olması ve çoğunda sarı kart yememiz, (rakip için öyle birşey söz konusu değil)
    ve Lisans sorunu. katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Aragonit.

-Region lock kalksın

bence kalkmasın. şu anda sıfır lagle oynuyorum açıkçası. kalkarsa sorun çıkabilir oyun mahvolur
  • top kazanmanın yolu birbirine çarpmak mıdır arkadaş?? çarpınca da sarhoş gibi elikolu ayağı nereye koyacağını bilemiyor oyuncu.. ve bir de ceza sahasına düşen top hızlanıyor. ceza sahasının önünde oyuncular da daha atik olması gerekiyor gibi.

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Kojima, Konami'den ayrıldıktan sonra FOX motorunu, Konami'nin çıkacak yeni oyunlarında kulanılmasına izin vermeyecekmiş. Bu durum Silent Hill'in iptaline neden olmuştu. Umarım PES 2016 bu durumda etkilenmez.

Konami: "PES 2016 Konusunda Endişelenmenize Gerek Yok"

Konami'nin zor bir süreçten geçtiğine şahit oluyoruz. Kojima'nın firmadan ayrılmasından sonra Konami'nin ABD'deki operasyonlarını durduracağı konuşuluyor. Bu durum firmanın geleceğinden endişe edilmesine sebep oluyor.

Firmanın beklenti raporunda Pro Evolution Soccer 2016'ya yer verilmemesi de endişelerin artmasına sebep olmuştu. Buradan yola çıkarak PES 2016'nın iptal edilmiş olabileceği konuşuluyordu.

PES'in Avrupa Ürün Müdürü Adam Bhatti'nin Twitter üzerinden yaptığı açıklama neyse ki yüreğimize su serpti. Bhatti; PES'in geleceği ile ilgili endişelenmeye gerek olmadığını, oyunun önünde parlak bir geleceğin bulunduğunu söyledi.

KAYNAK:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Konami_PES_2016_Konusunda_Endiselenmenize_Gerek_Yok-78468.htm

• Valla 15'i sürekli arkadaşlarla oynuyoruz oyun bu haliyle çok zevkli ama 3 5 eksiği var.

1-) En önemlisi olan lisans sorunu.
    2-) Hemen hemen her faule sarı kart vermesi.
    3-) Hakemlerin alakasız şekilde penaltı çalması.Top bendeyken bir bakıyorum düdük çalıyor ne oluyor lan derken birde bakıyorum penaltı vermiş. Çok geldi bu başıma.
    4-) R2 gol sorunu hemen hemen hepsi gol olurmu ? Evet oluyor.
    5-) En zor modda saçmalamışlar,top alamıyorsun yapay zekadan.Adamlar deli fişek gibi paslaşıyor.
    6-) Herkesin hemfikir olduğu Türkiye ligi.

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konuyu pes 16 ana konusu yap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: grkn_07

takimlar stata otobusle gelmesi tarafarlarin orada olmasi ve tezahurat yapmasi .imza falan dagitmalari guzel olur du kanimca :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• iyide arkadaşlar konami zaten sıkıntı içinde bu dedikleriniz nasıl olacak artı tüm ağırlığı mobile verecek konami mobil oyun çıkaracak yine artı kojima ile yolları ayırdılar kendi adıma konuşuyorum ben pek ümitli degilim açıkcası pes 15in üstüne bişiler eklenecektir yinede inşallah yanılırım

DEPECHE MODE BİR TUTKUDUR
  • -2 vs 2 maclar kesinlikle geri gelmeli

-Lisans sorununu çözmeliler (yil 2015 next gen dedigimiz bir donemde en buyuk 2 futbol oyunundan birinde chelsea nin fc london diye gecmesi, dortmund gibi bir avrupa devinin olmamasi ve yuzlerce benzeri lisans sorunu rezilligin kepazeligin daniskasi)

-Online altyapi rezilligi (ayni internette ayni makinede fifa da maclar yag gibi akarken pes te 10 macin 7 sinde oyundan atiyor baglanti kotu diye)

Not: pesciyim ama gercekler bunlar maalesef.

Bir Kere Girerseniz, Bir Daha Asla Geri Dönemezsiniz...
  • hersene boyle konu açılıyor. heoside laf.

• Öncelikle şunu belirteyim; PES 2015 çok güel bir oyun ve ben genel sorunlar olmasına rağmen 98'den beri sağlam bir PES çiyim. Heleki 2014 ten sonra 2015 ilaç gibi geldi. Okuduğum birçok eleştiri gelende oyuncuların uğraşmaması yada dikkatsizliğinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Ezbere, hissetmeden, Fifa zihniyetiyle oyun oynamaya alışınca Pes biraz advanced geliyor millete. Neyse, kendi fikirlerimi paylaşayım.

- Lisans sorunu artık çözülmeli. Hoş, yıllardır beklediğimiz ama bir türlü köklü bir çözüm getirilemeyen bir meseledir bu. Ben 98'den beri istisnasız her sene WE/PES oynarım, her yeni nesil konsolda bu beklentilerle aldık oyunları ama nafile..

- Atmosfer ve spiker kalitesi geliştirilmeli. Türkçe spiker eklenmeli.

- Soundtrack son birkaç oyundur iyileştirildi ama daha iyi olabilir. EA Sports bu tip konularda 2 gömlek üstün malesef. (En son Fifa 99'u düzenli oynardım. Ama her sene Fifa'yı da mutlaka alır, bir denerim)

- Pes 14'teki gibi bir kazanın bir daha yaşanmaması için oyun motoruna fazla karışmasınlar. Sadece fouller ve kart konusu iyileştirilebilir.

- Hakemler için de lisans alınmalı ve gerçek hakemler olmalı.

- Myclub modundaki kura ile top çekme sistemi kökten değiştirilmeli. Bence transfer biraz Master Lig deki gibi olmalı, zorlaştırılmalı ancak kontrol biraz daha oyuncuya bırakılmalı. Oyuncu bir futbolcuyu almak için çalışmalı, uğraşmalı.

- Myclub modundaki game plan kısmı daha esnekleştirilmeli. Bir teknik direktörün (td) yalnızca bir dağılımla oynatabiliyor olması saçma bence. Tamam, kapasite olsun, TD transfer etme ihtiyacı oyuna renk katıyor ama bu konuda da myclub ın genelindeki şans faktörü hakim. Bence bu düzeltilmeli.

- Server lar iyileştirilmeli, online maçlar bazen ömür törpüsü olabiliyor.

- Knuckle Shot bazen çok kolay gol atabilmeye olanak tanıyor. Şahsen çok takılmıyorum buna ama biraz daha zorlaştırılabilir.

- Oyunda bulunmayan takımlara transfer olan yıldız oyuncular için ayrı bir "Other Players" tarzı oyuncu havuzu eklenebilir. Gerçek yüzler ve lisanslar olacak tabiki. Classic Players da aynı şekilde düzeltilmeli ve gerçek yüz/saç görünümleri eklenmeli.

- Türk Ligi eklenmeyecekse bile en azından 4 yada 5 Türk takımı olmalı. Almanya Ligi de aynı şekilde eklenmeli yada en kötü ihtimalle takım sayısı arttırılmalı.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

• Yagmurlu havalarda top camura saplansin(adama gamepad kirdirtir)

Forma cekme sirasinda yirtilsin(don atlet kalsin ki bayanlarda pes e ragbet etsin)

Sakatlanan futbolcunun basi sargiya alinsin(m.pektemek geldi aklima)

1950 1960 1980 1990 li yillar deyip o zamanin flas takimlariyla o zamanki sartlarda mac yapilsin(toprak saha, kisa sortlar, kisa fileler )

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.