Şimdi Ara

PES 2014 (PS3 ANA KONU) (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.364
Cevap
32
Favori
392.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunun Pc versiyonunu oynamaya başladım..Daha önce Xbox versiyonunu oynamıştım ve ps3 versiyonu henüz elime ulaşmadı..Oyunun pc versiyonunu 1920.1080 çözünürlükte ve full ayarlarda oynuyorum..Öncellikle daha önce Xbox 360 versiyonunda görmüş olduğum maç başlangıcında ,futbolcuların dizildiği ve yakın çekimde olduğu görüntüdeki ağırlaşmalar, taktik menüdeki ağırlaşmlar ,tekrar gösterimdeki titremeler kesinllikle yok..Ayrıca oyunun oynanışı ,konsol versiyonuna göre daha akıcı ve sanki superstar seviyesinde bile daha kolay..Oyun yağ gibi akıyor..Bazı maçlardan sonra acaba zorluğu yanlışlıkla düşük seviyeye mi ayarladım diye düşündüm..Yeri geldiğinde yön tuşlarıyla çalım da attım, tevezi de defans arkasına kaçırdım ..Tabi bu durumlar her zaman olmadı.. Sonuç olarak oyunun pc versiyonu, donanım farkıyla daha iyi gözüküyor..




  • Dün ps3 için aldığım oyun çok kasıyor arkadaşlar böyle sorun yaşayan var mı oyun çok yavaş +2 yapılıyorum oyun hızını hiç kaldırmıyor nasıl çözeceğiz bu sorunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Kırık cihaz kullanmıyorum, en kolayı oyununu takasla bluray olarak al oyna dostum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sanırım herkes pes 2014 beğenmedi ama ben çok beğendim özellike online analigde sürekli oyuncu ile sözleşme imzalamıyorsun o güzel oldu öteki türlü sürekli sözleşme imzala imzala beynimiz zükülüyordu :)
  • Online'da kontrat olayının olmaması, yorgunluk denen saçmalığın olmaması güzel. Bağlantımız koptuğunda takım dağılmayacak bu sayede. Maliyet denen olay çok iyi olmuş. Topladığın puan 1300 mesela toplam oyuncu maliyetin 1220 ise aradaki 80 puanla 80 puanlık bir oyuncu alabiliyorsun. Anladığım kadarıyla transfer olayı bu.

    Ayriyetten Ronaldo, Messi almak çok zor :D Bir galibiyette en az 20 puan alıyorsun Totti'ye falan baktım 9900 puandı. Ronaldo'yu düşünemiyorum. Eskidendi ilk günden ucuz topçu almak.

    Artık herkes minandinho ile oynuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J. Marston -- 20 Eylül 2013; 20:21:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Macos

    arkadaşlar sanırım herkes pes 2014 beğenmedi ama ben çok beğendim özellike online analigde sürekli oyuncu ile sözleşme imzalamıyorsun o güzel oldu öteki türlü sürekli sözleşme imzala imzala beynimiz zükülüyordu :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxell37

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilkermurat

    quote:

    Orijinalden alıntı: maxell37

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilkermurat

    quote:

    Orijinalden alıntı: maxell37

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilkermurat

    böyle efsane bir oyunu onlinesız oynamak zorunda bırakmaz İnşallah bizi Konami

    offline oyun konusunda Pes 2014 le Konami ea i ezdi geçti bence hocam

    online ı da boş geçmezler İnşallah

    ne ezmesi..hala hantallık devam ediyor.(gerçektede böyle dimi.sürekli çarpışmak zorunda kalıyorsun..ronaldoyla bile giderken 10 metre gerideki defans oyuncusu yakalıyor.(gerçekçimi)kornerlerde ve freekickler atari oyununa dönmüş.bu kadar kolay gol atılmazki.pes 13te bana gol atamayan eniştem bile nerdeyse her maçta freekickten gol atar oldu..bunları görmezden gelip konami çok şey başardı diyemem.bunların hepsi fox engine ve havok etkisi.pes 13ü bu görüntü motoruyla çalıştırsın aynısı olur zaten..adamlar hiç çalışmamışlar,benim üzüldüğüm konu bu.evet pes birçok yenilik getirmiş ama adamlar yeteri kadar çalışmamışlar.en sevdiğim pes serisi pes 11di..keşke bu 3 sene sadece o oyun üzerinden gelişme gösterselerdi şimdi çok daha iyi bir pes oynuyor olurduk..ama şu yönden umutlyum..bundan sonra çıkacak pes serileri sıfırdan değilde pes 14ün üzerine koyulacak bir seri olacağı için,daha iyi bir pes bizi bekliyor olacak..tabiki bu arada ben şimdilik fifa oyunuyor olacağım...

    atari oyunundan bahsedeceksek fifadan bahsetmemiz lazım hocam

    hani 1 aya ezberlenip 2. ay ezberden oynanan script oyun ondan bahsetsek daha iyi

    Pes 2014 ün pes 2013 oynayan veya fifa oynayan ve seven bir oyuncuya hitap etmemesi çok doğal bence

    açın gerçek maça bakın sonrada pes 2014 e bakın eğer hantallıktan bahsedeceksek gerçek maçlarada hantal demeliyiz

    ayrıca ben kimseyle çarpışmıyorum ps3 teki pestenmi pc dekindenmi bahsediyorsun hocam

    ne çarpışması bugüne kadar biz çarpışıyoruz kargaşa var diyen bi senin bu mesajını görüyorum



    GERÇEKLİK DİYE TUTTURMUŞSUNUZ birde neymiş bir maçım diğerine benzemedi..bende fifa pes oynuyorum 2sindede benzemiyor..benzeyen taraafı aynı kale aynı oyuncu..topla giderken tepki süresinide hesaplaman gerekiyor eğer bunu hesaplamazsan çarpışma ve kargaşa oluyor.sebebi tepki süresinin geç etki göstermesi.sende nasıl olmuyor anlamadım..pcdede var ps3tede var bu sorun..kardeşim ptt 1ligde bile böyle futbol oynu yok..gerçekçilik dediğin ronaldonun dribling yaparken geriden gelen vasat bir oyuncuya topu kaptırması mı.yada drogbanın 3 metre havaya zıplayıp gol atmasımı..önce şut tuşuna basan kazanır(kafa toplarında vurma taktiği).oyun çıkalı bir hafta oldu diyorsunki pes 13 ve fifa oynayan birine hitap etmemesi doğal..sen senelerce pes 14 oynadın herhalde ya bırakın bu ayakları..fifadaki hava topu mücadelerleri bile pesi dövmeye yeter...hayır ben pesi yada fifayı tuttuğumdan değilde,neden pese kimse laf söyletmiyor anlamadığım nokta bu..ea çalışanları konamiden çok çalıştığı bariz belli.teşefonlara bile oyunu çıkarırken pes yağmurlu havayı bile oyuna yetiştiremedi..ama saolsun yamacılarımız var,yaparlar..yahu gündüz maçlarında gölge yüzünden ceza sahası içindeki pozisyonlarda gol kaçırdığım oluyor.ya adamı yada topu seçemiyorsun.eee gene diceksiniz almanya ligini aç izle,gündüz maçlarında aynısı nasılki pes 14 çıkınca pes 13ün gerçek eksiklikleri fanlar tarafından gün yüzüne çıktıysa buda seneye çıkar artık..

    ronaldo ile kaptırıp gidememek canını sıkmış gibi geldi bana

    burada bugüne kadar kimse çarpışma vs demedi bugün senin mesajınla ilk defa görmüş olduk

    oyun atari oyununa benzemiş diyeceksen orada duracaksın

    fifadan öte atari oyunu yok kusura bakma 2009 dan beri fifada oynadım oynamadığım oyun değil (bu ben 300.000 senedir o oyunu oynadım deme işlerini sevmiyorum ama mecbur bıraktın)

    momentumu,olmayan top fiziğini,tamamen script oyunu geçip bırakın bu ayakları demek olmuyor sen önce o ayakları bi bırak bakalım hele sonra bakarız

    seviyorsan fifa oynarsın buna kimse bişey diyemez ama gelipte pes 2014 e atari oyunu dersen olmaz o iş

    ben burada bunca zamandır efsane vs başka bir oyun için söylemedim sadece söylediğim oyun Pes 2014 tür

    ps3 te çoğu oyunu oynadığımdan fazla pes 2014 ü oynadım ve oyunun offline kısmı şahane

    bu jenersayonda oynadığım en kaliteli futbol oyunuda Pes 2014 tür

    ronaldo konusuna ben canımı sıkmadım çünkü böyle birşey var..aksini idda edemezsin.benden başka çıkıp doğru düzgün kimse eleştiri yapmadı ki.ben eleştirilerimi sıralayınca birkaç arkadaş daha eleştirilerini yineledi..merak etme sadece ben değilim.
    fifada top fiziğimi yok,harbi sen başka dünyadansın arkadaş..top fiziğini bırak onun üstüne daha neler koydular haberin yok..seni peste top fiziği var diye kandırmasınlar..çünkü bazı şutlar çok yavaş bazıları çok sert gidiyor neden acaba.drogbayla ceza sahası dışından kafayla gol atarken yakından daha çok basmama ragmen daha yavaş vurdu.acaba top çok fiziklimi ondan mı?? yoksa drogbanın kafasımı büyük
    fifa demoyu aç kulaklığı kulağına tak..bari top fiziğini görmüyorsun belki duyarsın..fifa görüntü motorunu değiştireli ve oynanabilirliği halledeli yıllar oldu..klavyeyle pcde fifa oynayan arkadaşlar top fiziğini hissedemezler..oyuncuyla giderken çalım atarken ve hava topuna yükselirken top fiziğini hissedebilirsin..ama bu messi adamın içinden geçiyor dedik yıllardır kimse çıkıp bişi demedi..geçen sene topu alıp gidiyorduk adamın içinden geçiyorduk bu sene bunu yapamıyorsun, evet daha gerçekçi olmuş diyen arkadaşlar geçen sene neden kabul etmediler..

    bu efsane meselesi alex gibi olmasın..adama efsane dediler heykelini yaptılar ama ne çare kovdular

    Üstadım eline diline sağlık.Bakın pes 2014e kötü bir oyundur demiyorum.Ama ortada bazı gerçekler var.

    Oyunu bir hevesle kurdum.2-3 maç yaptım beceremedim.Goller yedik.Komşunun çocuğu yendi de.Sonra 5-6 maç yaptıktan sonra işi öğrendik.Golleri attık süperstarda.

    Hatta şampiyonlar liginde yarı finale de geldik.Ama Olmamış gerçekten yine olmamış.Fifa fanlısı değilim.Pesi de çok oynarım.Ama kendimce doğruları söylerim.

    Pes de adamı alıp topla gitmek bile işkence.




  • Biri insanlık için online pass code unu bana versin la :( Sonuçta size bi zararı yok açtım şimdi açılmıyor bi türlü sürekli online pass istiyor
  • olmamış 14.
    tsubasa oynar gibi hissettim kendimi.
  • pc deki veri güncellemesi 5 saattir devam ediyor

    ps3 tede böyle olursa işimiz var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkermurat

    Aşikar ligini düzenleyen Kerim üstat vardı

    nerelerde onun mesajlarını görmez olduk ???

    Bende Aşikar Lig'in oyuncularındandım.Kerim ve Günay birlikte düzenlemişlerdi.Çokta eğlenceliydi.Kerim yanılmıyorsam askere gitti.Günay ise PES'i bırakıp FIFA'ya başladı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lionheart

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilkermurat

    Aşikar ligini düzenleyen Kerim üstat vardı

    nerelerde onun mesajlarını görmez olduk ???

    Bende Aşikar Lig'in oyuncularındandım.Kerim ve Günay birlikte düzenlemişlerdi.Çokta eğlenceliydi.Kerim yanılmıyorsam askere gitti.Günay ise PES'i bırakıp FIFA'ya başladı.

    merhabalar hocam valla aşikarı güzel hatırlıyorum çok eğlenmiştik

    Kerim Hocada buralarda olsaydı çok güzel olurdu
  • oyunda bir kere optimizasyon problemi oldugu cok acik. cunku, butun oyuncularin bir arada oldugu bolumlerdez asiri derecede agirlasiyor oyun. aslinda oyun hizi gayet iyi, ama oyun agirlastgindan dolayi, bizlere problemli geliyor. ama oyuncu donusleri de sıkintili. agir kaliyorlar. ayni sekilde sutlar da pek keyif vermiyor.

    bu sene on yargisiz sekilde pese sans verdim, cok da hayal kirikligina ugramadim aslinda. ama sorunlu oldugu bir oyun oldugu su goturmez bir gercek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkermurat

    quote:

    Orijinalden alıntı: Lionheart

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilkermurat

    Aşikar ligini düzenleyen Kerim üstat vardı

    nerelerde onun mesajlarını görmez olduk ???

    Bende Aşikar Lig'in oyuncularındandım.Kerim ve Günay birlikte düzenlemişlerdi.Çokta eğlenceliydi.Kerim yanılmıyorsam askere gitti.Günay ise PES'i bırakıp FIFA'ya başladı.

    merhabalar hocam valla aşikarı güzel hatırlıyorum çok eğlenmiştik

    Kerim Hocada buralarda olsaydı çok güzel olurdu

    Merhaba hocam.Benim zamanım olsa ben düzenlerdim ama maalesef zamanım yok.PES 2014'te de Konami sanırım hilecilerin önüne geçememiş.Bağlantı koparmalar devam ediyor sanırım.




  • Valla gece 12-1'e kadar bekleyeceğim PSN için eğer gelmezse GTA 5 alacağım. PES'i disk olarak 1 ay sonra falan alırım.
  • Oyunu cd den hard dıske kurdum acılıs seromınısı , maca cıkıs anı , taktık ekrandakı asırı yavaslamalar vs gıbı sorunların nerdeyse hepsı duzeldı oyun daha bı optımıze oldu bana gore. Bunun dısında suan oyuncu yuzlerıne dıger lısansı olmayan forma ve lıglere takılmıyorum hepsı zaten bellı grupların OF calısmalarıyla orjınalından daha da orjınal olacak dırek asya sampıyonlar lıgı gıbı bugune kadar hıc tecrbue etmedıgım organızasyonlar ve takımlara daldım kı butun macları gunduz oynadıgım asya sampıyonası var arap takımları vs muthıs zevk alıyorum o maclarda. Ben cok begendım pesı suan offlıne olarak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4BSO7UTION

    Valla gece 12-1'e kadar bekleyeceğim PSN için eğer gelmezse GTA 5 alacağım. PES'i disk olarak 1 ay sonra falan alırım.

    Bu gün bir haber okumuştum dijital olarak alınan GTA5 lerde sorun varmış kaplamalar geç geliyormuş. Yapımcılar kutulu almamızı tavsiye ediyorlarmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xleonhart

    quote:

    Orijinalden alıntı: 4BSO7UTION

    Valla gece 12-1'e kadar bekleyeceğim PSN için eğer gelmezse GTA 5 alacağım. PES'i disk olarak 1 ay sonra falan alırım.

    Bu gün bir haber okumuştum dijital olarak alınan GTA5 lerde sorun varmış kaplamalar geç geliyormuş. Yapımcılar kutulu almamızı tavsiye ediyorlarmış.

    Dijital olarak GTA 5 alma patlarsın disc olarak al gta 5 te dijital olarak oynanınca çok fark oluyor görüntüler geç geliyor ve kasılmalar oluyor game disc te ise öyle bi sorun olmuyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4BSO7UTION

    Valla gece 12-1'e kadar bekleyeceğim PSN için eğer gelmezse GTA 5 alacağım. PES'i disk olarak 1 ay sonra falan alırım.

    kardeş psn den alırsan oyunu tek spikermi var bakabilirmisin buraya yazarsan psn den oyun alacak lar bilgi sahibi olur bunu yaparsan çok memnun olurum
  • previlla kullanıcısına yanıt
    online alt yapının tam olarak oturduğu, oyunun OF lerle full lisanslandığı, 1000 e yakın foto gerçekciliğinde face eklendiği bir pes 2014 ü düşünebiliyomusunuz. valla ben düşündükce heyecanım 2 kat daha artıyo.kaldıki tüm bunların hepsi kısa sürede gerççekleşecek.az daha sabır dostlar...
  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.