Şimdi Ara

PES 2014 (PS3 ANA KONU) (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.364
Cevap
32
Favori
392.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Asım tanvir kim üstad :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asım Tanvir aldı sazı eline verip veriştiriyor

    İnşallah şutlamazlar adamı

    adam resmen bizden biri gibi konuşuyor ve isyan ediyor

    sanki bizim aramızdan biri Konami takımındaymış gibi hissettim ve adamı cidden takdir ettim

    Konami bişeyler yapacaktır

    @mustafa323 Konamide tester hocam

    @mustafa323



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 20 Eylül 2013; 17:39:58 >
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Hımmm helal olsun o arkadaşımıza o zaman umarım dikkate alırlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkermurat

    quote:

    Orijinalden alıntı: maxell37

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilkermurat

    böyle efsane bir oyunu onlinesız oynamak zorunda bırakmaz İnşallah bizi Konami

    offline oyun konusunda Pes 2014 le Konami ea i ezdi geçti bence hocam

    online ı da boş geçmezler İnşallah

    ne ezmesi..hala hantallık devam ediyor.(gerçektede böyle dimi.sürekli çarpışmak zorunda kalıyorsun..ronaldoyla bile giderken 10 metre gerideki defans oyuncusu yakalıyor.(gerçekçimi)kornerlerde ve freekickler atari oyununa dönmüş.bu kadar kolay gol atılmazki.pes 13te bana gol atamayan eniştem bile nerdeyse her maçta freekickten gol atar oldu..bunları görmezden gelip konami çok şey başardı diyemem.bunların hepsi fox engine ve havok etkisi.pes 13ü bu görüntü motoruyla çalıştırsın aynısı olur zaten..adamlar hiç çalışmamışlar,benim üzüldüğüm konu bu.evet pes birçok yenilik getirmiş ama adamlar yeteri kadar çalışmamışlar.en sevdiğim pes serisi pes 11di..keşke bu 3 sene sadece o oyun üzerinden gelişme gösterselerdi şimdi çok daha iyi bir pes oynuyor olurduk..ama şu yönden umutlyum..bundan sonra çıkacak pes serileri sıfırdan değilde pes 14ün üzerine koyulacak bir seri olacağı için,daha iyi bir pes bizi bekliyor olacak..tabiki bu arada ben şimdilik fifa oyunuyor olacağım...

    atari oyunundan bahsedeceksek fifadan bahsetmemiz lazım hocam

    hani 1 aya ezberlenip 2. ay ezberden oynanan script oyun ondan bahsetsek daha iyi

    Pes 2014 ün pes 2013 oynayan veya fifa oynayan ve seven bir oyuncuya hitap etmemesi çok doğal bence

    açın gerçek maça bakın sonrada pes 2014 e bakın eğer hantallıktan bahsedeceksek gerçek maçlarada hantal demeliyiz

    ayrıca ben kimseyle çarpışmıyorum ps3 teki pestenmi pc dekindenmi bahsediyorsun hocam

    ne çarpışması bugüne kadar biz çarpışıyoruz kargaşa var diyen bi senin bu mesajını görüyorum



    GERÇEKLİK DİYE TUTTURMUŞSUNUZ birde neymiş bir maçım diğerine benzemedi..bende fifa pes oynuyorum 2sindede benzemiyor..benzeyen taraafı aynı kale aynı oyuncu..topla giderken tepki süresinide hesaplaman gerekiyor eğer bunu hesaplamazsan çarpışma ve kargaşa oluyor.sebebi tepki süresinin geç etki göstermesi.sende nasıl olmuyor anlamadım..pcdede var ps3tede var bu sorun..kardeşim ptt 1ligde bile böyle futbol oynu yok..gerçekçilik dediğin ronaldonun dribling yaparken geriden gelen vasat bir oyuncuya topu kaptırması mı.yada drogbanın 3 metre havaya zıplayıp gol atmasımı..önce şut tuşuna basan kazanır(kafa toplarında vurma taktiği).oyun çıkalı bir hafta oldu diyorsunki pes 13 ve fifa oynayan birine hitap etmemesi doğal..sen senelerce pes 14 oynadın herhalde ya bırakın bu ayakları..fifadaki hava topu mücadelerleri bile pesi dövmeye yeter...hayır ben pesi yada fifayı tuttuğumdan değilde,neden pese kimse laf söyletmiyor anlamadığım nokta bu..ea çalışanları konamiden çok çalıştığı bariz belli.teşefonlara bile oyunu çıkarırken pes yağmurlu havayı bile oyuna yetiştiremedi..ama saolsun yamacılarımız var,yaparlar..yahu gündüz maçlarında gölge yüzünden ceza sahası içindeki pozisyonlarda gol kaçırdığım oluyor.ya adamı yada topu seçemiyorsun.eee gene diceksiniz almanya ligini aç izle,gündüz maçlarında aynısı nasılki pes 14 çıkınca pes 13ün gerçek eksiklikleri fanlar tarafından gün yüzüne çıktıysa buda seneye çıkar artık..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Utkuhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: okaneo

    çok afedersiniz de eğer ki hala düzeltemedilerse online sorunlarını ben ne diye bu oyuna 150 tl para vereceğim ki ? oyunu bilgisayara karşı oynamak zaten zulüm. iğrenç geçiyor maçlar cpu'ya karşı süperstar da bile gol atmaktan acizler. en ufak yaratıcı bir hareketi yok cpu'nun. ee zaten arkadaşlarla oynamak istesem pc'ye de yükledim açar orada oynarım. bu kadar saçma sapan bir iş yapan firmaya ne diye 150 tl kazandıracağım ben. ne adam akıllı stad var, ne adam akıllı oyuncu yüzü var, ne adam akıllı lisans var. üstelik 2 yıldır kabus olan bağlantı koparmaya da çözüm bulamamışlar. sakın biri çıkıpta " amaa o düzeltilir yaaaa yamalarlaaaaa" demesin kalbini kırarım. geçen yıl boyunca aynı masalı dinledik zaten hiç bir şey düzelttikleri yok.


    bu oyun alelacele çıkmış bir oyun adamların kendisi bile diyor " yeni motora daha alışamadık. eksiklikler var onun için yağmurlu havada olmayacak" diye. hala birileri ölümüne oyunu övüyor. yahu oyunu açıyorum yemin ederim pastel boyayla yapılmış gibi uzaktan sahaya bakınca. burada ki yorumlara bakıyorum " aynı gerçek futbol söylemeseniz anlamadım" diyorlar. arkadaş bilemedim ki hiç mi futbol maçı izlemediniz hayatınızda. oyuncu dönmüyor, dönemiyor tank gibi. ribery bile çeviklikten nasibini almamış. bunu söyleyince de " vay geçen oyunki gibi ara pasıyla oynayamıyorsun diye laf ediyorsun" diyorlar. ulan normalde ele avuca sığmayan futbolcunun buldozer gibi yavaş olması mı gerçeklik. dönmüyor arkadaş adam dön-mü-yor. tepki vermiyor futbolcu verse geç veriyor tepkileri. önünden geçen topa dokunmaktan aciz robben mi olur. ayağını uzatmıyor herif ya. en iyi takımın maçı gerçek hayattaki bank asya maçı gibi geçiyor. alın size pes 6'nın linki http://www.youtube.com/watch?v=5DAxBoa4D_8 . 5 dk izleyin arada sizce 8 sene fark var gibi mi duruyor. yağ gibi akıyor adamlar sahada. çimler bile daha gerçekçi.

    "beceremiyorsundur sen yaaaa" fanboylara ise şunu diyeceğim ben bu oyunu we3 zamanında ekrandaki japonca yazıları çözecek kadar oynayarak başlamış ve hiç bırakmamış biriyim. ama artık yeter. hataları var mı var, eksikleri var mı var ama eğer ki şu futbol oyunu camiasında para kazanmayı hakeden bir firma varsa o da ea sporttur. koskoca yıl bağlantıyı koparanlara bile çare bulamamış firma değil.

    Merhaba hocam ben koyu bi pes fanıyımdır yazını okudum pes 6 linkinede baktım geçmişi hatırladım bi an ne günlerdi vay be,Pes 14 e gelirsek cpu ile maç yapmak önemsiz zaten kimse cpu ile maç yapmaz devir multiplayer devri onlineda bugün bi kaç güzel maç yaptım lagsız denk geldi sanırım ama yazdıklarında cidden haklısın Allah var,mesela otp adamıma geliyor x e basmışım x tuşu kırılacak nerdeyse adam o topa dokunmadı gitti kardeşim ayağını uzatsana,ağır çekimde oynuyor hepsi,ben oyunun yavaş olmasını sevdim ama online'da cidden çıldırtıyor beni.

    Bende şunu hiç sevmem online rayına oturmadı yama gelecek muhabbetinden bende artık sıkıldım yaş 28 e geldi heralde ondan kaldıramıyorum artık pes 13 dede öyleydi konami yama yapacak,yama yayınlayacak herşey düzelecek dendi 1 ay bekledik eyvallah 2 ay bekledik eyvallah ymn ederim 5 ay geçti hiçbişey düzelmedi,şimdiye kadar bu oyunun online altyapısının kusursuz olması lazımdı bu adamların mesleği bu bu oyunla milyon dolarlar kazanıyor bu adamlar.Yüzlere lafım yok bi yama yollayıp onu halledecekler o sorun değil onuda geçtim hadi ama bu online serverları güzel yapın gözünüzü seveyim yada bu işi bilen birini bulun iyi bi maaş verin adam yapsın bunu.

    Kıyamet kopacak ps3 ün devri btti halen laglı maçlar yapıyoruz,ben fifa'yı hiç sevmem ama online konusunda hep takdir etmişimdir,şimdiye kadar fifanın online için şikayette bulunan bi fifacı görmedim duymadım.

    hocam şöyle söyliyeyim ben bir devlet kurumunun moral eğitim merkezinde playstation cafeye bakıyorum. oraya gelen tanıdık tanımadık herkesle de maç yapıyorum. demek istediğim ben ne olursa olsun pes oynayacağım bu yıl çünkü elim fifaya alışırsa pes'i oynayamam ve orada gelene geçene yenilir madara olurum 2 yıldır sürekli yendiğim adamlara :) zaten fifa'da iyi bir oyun değil. hiç bir şekilde kontrolun bende olduğunu hissetmiyorum. grafikler çimler falan on numara ama oynanış hiç hoşuma gitmiyor. acayip bir yapaylık sunilik hakim oyuna ama firma işini düzgün yapıyor. gidiyor futbolcu lisanslarını, stad lisanslarını eksiksiz alıyor, online konusunda tek bir şikayet bile duymadım daha. seninde dediğin gibi bu oyun cpuya karşı oynanmaz oynayanın zevkinden şüphe ederim. geriye ne kaldı online oynamak. o da düzgün olmayacaksa bende sorarım " 1 yıl boyunca ne yaptı bu KONAMİ" diye.yüzler yetişmedi diyorlar. yahu benim 9 yaşında ki yeğenim yemin ederim pes 2013'e 3 günde bizim bütün akrabaların yüzünü koyup 18 kişilik takım oluşturdu ve son derece de güzel yaptı bunu. zor bir iş değil ki. 10 tane işi bilen adam koysan 1 haftaya hepsini bitirir. oyun çıkmış hala yama çıkarda yüzler gelir mi diyoruz. konami gerçekten amatör iş yapıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa323

    Hımmm helal olsun o arkadaşımıza o zaman umarım dikkate alırlar

    İnşallah hocam

    adam kızdı Gta 5 oynayacağım şimdi diyor
  • Arkadaşlar, Yusufpaşa'da Kardeşler Elektronikte 120 TL.
    tek spiker ve online mevzuu canımı sıktı. Gidip Kardeşlerden alacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkermurat

    quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa323

    Hımmm helal olsun o arkadaşımıza o zaman umarım dikkate alırlar

    İnşallah hocam

    adam kızdı Gta 5 oynayacağım şimdi diyor

    Ben bu adama güveniyorum zannetmiyorum şutlamazlar biizim ülke gibi değil japonya falan doğru söyleyeni kovmazlar :)
  • evox10

    Senin anlatıklarını okudum sende benim gibi bu oyunu japonca yazıları çözecek kadar oynamış ve sevmiş birisin bu sene formu takip ediyorum yorumları okuyorum 2 gündür kararsız kaldım bu sene alsam almasam mı düşüncesi oluştu.her sene aceleyle almışımdır.vaziyet peki iyi değil anlatığına göre. demoda adamları iteleye iteleye çalım atıyor vede paslaşma saçma durumda.neyse kafanı ağrıttık.


    kardeşim bu söylediklerini duymasınlar..sonra derlerki çok iyi çalım atılıyor ve paslaşmalar çok iyi ama siz beceremiyorsunuz..yada yeni moda aç la ligayı aynısı pes 14
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okaneo

    çok afedersiniz de eğer ki hala düzeltemedilerse online sorunlarını ben ne diye bu oyuna 150 tl para vereceğim ki ? oyunu bilgisayara karşı oynamak zaten zulüm. iğrenç geçiyor maçlar cpu'ya karşı süperstar da bile gol atmaktan acizler. en ufak yaratıcı bir hareketi yok cpu'nun. ee zaten arkadaşlarla oynamak istesem pc'ye de yükledim açar orada oynarım. bu kadar saçma sapan bir iş yapan firmaya ne diye 150 tl kazandıracağım ben. ne adam akıllı stad var, ne adam akıllı oyuncu yüzü var, ne adam akıllı lisans var. üstelik 2 yıldır kabus olan bağlantı koparmaya da çözüm bulamamışlar. sakın biri çıkıpta " amaa o düzeltilir yaaaa yamalarlaaaaa" demesin kalbini kırarım. geçen yıl boyunca aynı masalı dinledik zaten hiç bir şey düzelttikleri yok.


    bu oyun alelacele çıkmış bir oyun adamların kendisi bile diyor " yeni motora daha alışamadık. eksiklikler var onun için yağmurlu havada olmayacak" diye. hala birileri ölümüne oyunu övüyor. yahu oyunu açıyorum yemin ederim pastel boyayla yapılmış gibi uzaktan sahaya bakınca. burada ki yorumlara bakıyorum " aynı gerçek futbol söylemeseniz anlamadım" diyorlar. arkadaş bilemedim ki hiç mi futbol maçı izlemediniz hayatınızda. oyuncu dönmüyor, dönemiyor tank gibi. ribery bile çeviklikten nasibini almamış. bunu söyleyince de " vay geçen oyunki gibi ara pasıyla oynayamıyorsun diye laf ediyorsun" diyorlar. ulan normalde ele avuca sığmayan futbolcunun buldozer gibi yavaş olması mı gerçeklik. dönmüyor arkadaş adam dön-mü-yor. tepki vermiyor futbolcu verse geç veriyor tepkileri. önünden geçen topa dokunmaktan aciz robben mi olur. ayağını uzatmıyor herif ya. en iyi takımın maçı gerçek hayattaki bank asya maçı gibi geçiyor. alın size pes 6'nın linki http://www.youtube.com/watch?v=5DAxBoa4D_8 . 5 dk izleyin arada sizce 8 sene fark var gibi mi duruyor. yağ gibi akıyor adamlar sahada. çimler bile daha gerçekçi.

    "beceremiyorsundur sen yaaaa" fanboylara ise şunu diyeceğim ben bu oyunu we3 zamanında ekrandaki japonca yazıları çözecek kadar oynayarak başlamış ve hiç bırakmamış biriyim. ama artık yeter. hataları var mı var, eksikleri var mı var ama eğer ki şu futbol oyunu camiasında para kazanmayı hakeden bir firma varsa o da ea sporttur. koskoca yıl bağlantıyı koparanlara bile çare bulamamış firma değil.

    Hocam ŞA-HA-NE açıklamışın,burada o kadar çok Pes Fanboy'u varki,inanın tek bir zaaf ve ya eleştirilerine bile tahammülleri yok,bu yazdıklarımdan sakın Fifa'cı olduğum düşünülmesin zira 2009'dan beri her iki oyunuda alırım fakat özürlü online sisteminden dolayı en fazla 15 gün sonra iade etmişimdir,hersene bir umutla aldığım PES serileri beni hep hayal kırıklığına uğrattı,ama bu senede son bir şans verip bir kere daha alıcam ve denemeye çalışıcam,bu arada sırası gelmişken her nekadar Konaminin biraz daha fazla yatırım yapıp en azından Fifa gibi online altyapısını geliştirmek için uğraşmasada,EA'da bu sene işin kolayına kaçıp tüm ağırlığı Next Gen'e vermişitir,benim tahminin makyajlı bir Fifa 14 oynayacağız ve bu da hiç hoş bir durum değil..
  • isteyen istediğini oynasın..boşverin arkadaşlar..buarada fifa demodada gördüğüm üzere bazı gelişmeler göstersede asıl gelişme yeni konsollarda olacak..her nekadar can sıkıntısı gibi gözüksede fifa oynanabilirliği halletmiş sadece üzerine neler koyabilirimin kafasında..ultimate team pestede olsada oynasak..gerçi bağlantı kopmasa bariii
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxell37

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilkermurat

    quote:

    Orijinalden alıntı: maxell37

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilkermurat

    böyle efsane bir oyunu onlinesız oynamak zorunda bırakmaz İnşallah bizi Konami

    offline oyun konusunda Pes 2014 le Konami ea i ezdi geçti bence hocam

    online ı da boş geçmezler İnşallah

    ne ezmesi..hala hantallık devam ediyor.(gerçektede böyle dimi.sürekli çarpışmak zorunda kalıyorsun..ronaldoyla bile giderken 10 metre gerideki defans oyuncusu yakalıyor.(gerçekçimi)kornerlerde ve freekickler atari oyununa dönmüş.bu kadar kolay gol atılmazki.pes 13te bana gol atamayan eniştem bile nerdeyse her maçta freekickten gol atar oldu..bunları görmezden gelip konami çok şey başardı diyemem.bunların hepsi fox engine ve havok etkisi.pes 13ü bu görüntü motoruyla çalıştırsın aynısı olur zaten..adamlar hiç çalışmamışlar,benim üzüldüğüm konu bu.evet pes birçok yenilik getirmiş ama adamlar yeteri kadar çalışmamışlar.en sevdiğim pes serisi pes 11di..keşke bu 3 sene sadece o oyun üzerinden gelişme gösterselerdi şimdi çok daha iyi bir pes oynuyor olurduk..ama şu yönden umutlyum..bundan sonra çıkacak pes serileri sıfırdan değilde pes 14ün üzerine koyulacak bir seri olacağı için,daha iyi bir pes bizi bekliyor olacak..tabiki bu arada ben şimdilik fifa oyunuyor olacağım...

    atari oyunundan bahsedeceksek fifadan bahsetmemiz lazım hocam

    hani 1 aya ezberlenip 2. ay ezberden oynanan script oyun ondan bahsetsek daha iyi

    Pes 2014 ün pes 2013 oynayan veya fifa oynayan ve seven bir oyuncuya hitap etmemesi çok doğal bence

    açın gerçek maça bakın sonrada pes 2014 e bakın eğer hantallıktan bahsedeceksek gerçek maçlarada hantal demeliyiz

    ayrıca ben kimseyle çarpışmıyorum ps3 teki pestenmi pc dekindenmi bahsediyorsun hocam

    ne çarpışması bugüne kadar biz çarpışıyoruz kargaşa var diyen bi senin bu mesajını görüyorum



    GERÇEKLİK DİYE TUTTURMUŞSUNUZ birde neymiş bir maçım diğerine benzemedi..bende fifa pes oynuyorum 2sindede benzemiyor..benzeyen taraafı aynı kale aynı oyuncu..topla giderken tepki süresinide hesaplaman gerekiyor eğer bunu hesaplamazsan çarpışma ve kargaşa oluyor.sebebi tepki süresinin geç etki göstermesi.sende nasıl olmuyor anlamadım..pcdede var ps3tede var bu sorun..kardeşim ptt 1ligde bile böyle futbol oynu yok..gerçekçilik dediğin ronaldonun dribling yaparken geriden gelen vasat bir oyuncuya topu kaptırması mı.yada drogbanın 3 metre havaya zıplayıp gol atmasımı..önce şut tuşuna basan kazanır(kafa toplarında vurma taktiği).oyun çıkalı bir hafta oldu diyorsunki pes 13 ve fifa oynayan birine hitap etmemesi doğal..sen senelerce pes 14 oynadın herhalde ya bırakın bu ayakları..fifadaki hava topu mücadelerleri bile pesi dövmeye yeter...hayır ben pesi yada fifayı tuttuğumdan değilde,neden pese kimse laf söyletmiyor anlamadığım nokta bu..ea çalışanları konamiden çok çalıştığı bariz belli.teşefonlara bile oyunu çıkarırken pes yağmurlu havayı bile oyuna yetiştiremedi..ama saolsun yamacılarımız var,yaparlar..yahu gündüz maçlarında gölge yüzünden ceza sahası içindeki pozisyonlarda gol kaçırdığım oluyor.ya adamı yada topu seçemiyorsun.eee gene diceksiniz almanya ligini aç izle,gündüz maçlarında aynısı nasılki pes 14 çıkınca pes 13ün gerçek eksiklikleri fanlar tarafından gün yüzüne çıktıysa buda seneye çıkar artık..

    ronaldo ile kaptırıp gidememek canını sıkmış gibi geldi bana

    burada bugüne kadar kimse çarpışma vs demedi bugün senin mesajınla ilk defa görmüş olduk

    oyun atari oyununa benzemiş diyeceksen orada duracaksın

    fifadan öte atari oyunu yok kusura bakma 2009 dan beri fifada oynadım oynamadığım oyun değil (bu ben 300.000 senedir o oyunu oynadım deme işlerini sevmiyorum ama mecbur bıraktın)

    momentumu,olmayan top fiziğini,tamamen script oyunu geçip bırakın bu ayakları demek olmuyor sen önce o ayakları bi bırak bakalım hele sonra bakarız

    seviyorsan fifa oynarsın buna kimse bişey diyemez ama gelipte pes 2014 e atari oyunu dersen olmaz o iş

    ben burada bunca zamandır efsane vs başka bir oyun için söylemedim sadece söylediğim oyun Pes 2014 tür

    ps3 te çoğu oyunu oynadığımdan fazla pes 2014 ü oynadım ve oyunun offline kısmı şahane

    bu jenersayonda oynadığım en kaliteli futbol oyunuda Pes 2014 tür



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 20 Eylül 2013; 17:55:31 >
  • Ulan Konami Seni Çinliler felan mı aldı abuk sabuk iş yapıp milleti uyuz ediyosun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Utkuhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilkermurat

    quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa323

    Hımmm helal olsun o arkadaşımıza o zaman umarım dikkate alırlar

    İnşallah hocam

    adam kızdı Gta 5 oynayacağım şimdi diyor

    Ben bu adama güveniyorum zannetmiyorum şutlamazlar biizim ülke gibi değil japonya falan doğru söyleyeni kovmazlar :)

    adamı bende takdir ettim valla hocam

    adam bhatti denen ne idüğü belirsiz tek hücreli canlıdan ses soluk çıkmıyor
  • dünden beri psni beklıyorum bu aksam ps3 kafeye indiricez oyunları eğer sadece ingiliz spiker varsa bluray olarak alıcam
  • neden hala ps store da yok
  • Valla pes bırakılacak bi olay değil sanki takım tutmak gibi bişey pes felsefe olmuş bende.
  • İçimizdeki Fifacılara rağmen pes
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkermurat

    quote:

    Orijinalden alıntı: maxell37

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilkermurat

    quote:

    Orijinalden alıntı: maxell37

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilkermurat

    böyle efsane bir oyunu onlinesız oynamak zorunda bırakmaz İnşallah bizi Konami

    offline oyun konusunda Pes 2014 le Konami ea i ezdi geçti bence hocam

    online ı da boş geçmezler İnşallah

    ne ezmesi..hala hantallık devam ediyor.(gerçektede böyle dimi.sürekli çarpışmak zorunda kalıyorsun..ronaldoyla bile giderken 10 metre gerideki defans oyuncusu yakalıyor.(gerçekçimi)kornerlerde ve freekickler atari oyununa dönmüş.bu kadar kolay gol atılmazki.pes 13te bana gol atamayan eniştem bile nerdeyse her maçta freekickten gol atar oldu..bunları görmezden gelip konami çok şey başardı diyemem.bunların hepsi fox engine ve havok etkisi.pes 13ü bu görüntü motoruyla çalıştırsın aynısı olur zaten..adamlar hiç çalışmamışlar,benim üzüldüğüm konu bu.evet pes birçok yenilik getirmiş ama adamlar yeteri kadar çalışmamışlar.en sevdiğim pes serisi pes 11di..keşke bu 3 sene sadece o oyun üzerinden gelişme gösterselerdi şimdi çok daha iyi bir pes oynuyor olurduk..ama şu yönden umutlyum..bundan sonra çıkacak pes serileri sıfırdan değilde pes 14ün üzerine koyulacak bir seri olacağı için,daha iyi bir pes bizi bekliyor olacak..tabiki bu arada ben şimdilik fifa oyunuyor olacağım...

    atari oyunundan bahsedeceksek fifadan bahsetmemiz lazım hocam

    hani 1 aya ezberlenip 2. ay ezberden oynanan script oyun ondan bahsetsek daha iyi

    Pes 2014 ün pes 2013 oynayan veya fifa oynayan ve seven bir oyuncuya hitap etmemesi çok doğal bence

    açın gerçek maça bakın sonrada pes 2014 e bakın eğer hantallıktan bahsedeceksek gerçek maçlarada hantal demeliyiz

    ayrıca ben kimseyle çarpışmıyorum ps3 teki pestenmi pc dekindenmi bahsediyorsun hocam

    ne çarpışması bugüne kadar biz çarpışıyoruz kargaşa var diyen bi senin bu mesajını görüyorum



    GERÇEKLİK DİYE TUTTURMUŞSUNUZ birde neymiş bir maçım diğerine benzemedi..bende fifa pes oynuyorum 2sindede benzemiyor..benzeyen taraafı aynı kale aynı oyuncu..topla giderken tepki süresinide hesaplaman gerekiyor eğer bunu hesaplamazsan çarpışma ve kargaşa oluyor.sebebi tepki süresinin geç etki göstermesi.sende nasıl olmuyor anlamadım..pcdede var ps3tede var bu sorun..kardeşim ptt 1ligde bile böyle futbol oynu yok..gerçekçilik dediğin ronaldonun dribling yaparken geriden gelen vasat bir oyuncuya topu kaptırması mı.yada drogbanın 3 metre havaya zıplayıp gol atmasımı..önce şut tuşuna basan kazanır(kafa toplarında vurma taktiği).oyun çıkalı bir hafta oldu diyorsunki pes 13 ve fifa oynayan birine hitap etmemesi doğal..sen senelerce pes 14 oynadın herhalde ya bırakın bu ayakları..fifadaki hava topu mücadelerleri bile pesi dövmeye yeter...hayır ben pesi yada fifayı tuttuğumdan değilde,neden pese kimse laf söyletmiyor anlamadığım nokta bu..ea çalışanları konamiden çok çalıştığı bariz belli.teşefonlara bile oyunu çıkarırken pes yağmurlu havayı bile oyuna yetiştiremedi..ama saolsun yamacılarımız var,yaparlar..yahu gündüz maçlarında gölge yüzünden ceza sahası içindeki pozisyonlarda gol kaçırdığım oluyor.ya adamı yada topu seçemiyorsun.eee gene diceksiniz almanya ligini aç izle,gündüz maçlarında aynısı nasılki pes 14 çıkınca pes 13ün gerçek eksiklikleri fanlar tarafından gün yüzüne çıktıysa buda seneye çıkar artık..

    ronaldo ile kaptırıp gidememek canını sıkmış gibi geldi bana

    burada bugüne kadar kimse çarpışma vs demedi bugün senin mesajınla ilk defa görmüş olduk

    oyun atari oyununa benzemiş diyeceksen orada duracaksın

    fifadan öte atari oyunu yok kusura bakma 2009 dan beri fifada oynadım oynamadığım oyun değil (bu ben 300.000 senedir o oyunu oynadım deme işlerini sevmiyorum ama mecbur bıraktın)

    momentumu,olmayan top fiziğini,tamamen script oyunu geçip bırakın bu ayakları demek olmuyor sen önce o ayakları bi bırak bakalım hele sonra bakarız

    seviyorsan fifa oynarsın buna kimse bişey diyemez ama gelipte pes 2014 e atari oyunu dersen olmaz o iş

    ben burada bunca zamandır efsane vs başka bir oyun için söylemedim sadece söylediğim oyun Pes 2014 tür

    ps3 te çoğu oyunu oynadığımdan fazla pes 2014 ü oynadım ve oyunun offline kısmı şahane

    bu jenersayonda oynadığım en kaliteli futbol oyunuda Pes 2014 tür

    ronaldo konusuna ben canımı sıkmadım çünkü böyle birşey var..aksini idda edemezsin.benden başka çıkıp doğru düzgün kimse eleştiri yapmadı ki.ben eleştirilerimi sıralayınca birkaç arkadaş daha eleştirilerini yineledi..merak etme sadece ben değilim.
    fifada top fiziğimi yok,harbi sen başka dünyadansın arkadaş..top fiziğini bırak onun üstüne daha neler koydular haberin yok..seni peste top fiziği var diye kandırmasınlar..çünkü bazı şutlar çok yavaş bazıları çok sert gidiyor neden acaba.drogbayla ceza sahası dışından kafayla gol atarken yakından daha çok basmama ragmen daha yavaş vurdu.acaba top çok fiziklimi ondan mı?? yoksa drogbanın kafasımı büyük
    fifa demoyu aç kulaklığı kulağına tak..bari top fiziğini görmüyorsun belki duyarsın..fifa görüntü motorunu değiştireli ve oynanabilirliği halledeli yıllar oldu..klavyeyle pcde fifa oynayan arkadaşlar top fiziğini hissedemezler..oyuncuyla giderken çalım atarken ve hava topuna yükselirken top fiziğini hissedebilirsin..ama bu messi adamın içinden geçiyor dedik yıllardır kimse çıkıp bişi demedi..geçen sene topu alıp gidiyorduk adamın içinden geçiyorduk bu sene bunu yapamıyorsun, evet daha gerçekçi olmuş diyen arkadaşlar geçen sene neden kabul etmediler..

    bu efsane meselesi alex gibi olmasın..adama efsane dediler heykelini yaptılar ama ne çare kovdular
  • Arkadaşlar ilk defa PES online oynayayacağım oyun benim çok hoşuma gitti karar verdim bir şekilde alacağım ama buradaki online olumsuz yorumları okuyunca moralim bozuldu açıkcası. Ben asla single oynamam FIFAyıda yıllardan beri online oynarım o yüzden bu problemler düzelir mi yoksa yine mi FIFA yolu gözüküyor bize ?
  • 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.