Şimdi Ara

PES 2014 İnceleme Puanları Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
       Bu ay içerisinde futbol tutkunlarıyla buluşacak olan 2 önemli yapım FIFA 14 ve PES 2014'ün ayak sesleri hafiften duyulmaya başlandı. 
     
       Avrupa'da 19 Eylül tarihinde çıkışını gerçekleştirecek olan ve Fox Engine'i kullanmasıyla öne çıkan PES 2014'den ilk inceleme notları ve yorumlar gelmeye başladı. Yapılan yorumlara göre PES 2014'ün görsel açıdan başarılı bir noktaya geldiği ancak oyun esnasında frame düşmelerinin yaşandığı, oynanış olarak halen büyük keyif verdiği buna müteakip yetersiz mod desteğine sahip olduğu vurgulanmış. İncelemelerin geneli olumlu notlara sahip.
     
    IGN – 8.4/10
    Eurogamer – 9/10
    CVG – 8/10
    Videogamer – 9/10
    Digital Spy – 4/5
    Gamespot – 6/10
    OPM – 8/10








  • Fifa akar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamespot doğru puanı vermiş
  • çipet pet ama LEZZETLİ çipet pet DEĞİL :D :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Beyler şu sitede ve forumlarında hatırı sayılır zaman geçirdim , ancak hala şu psikolojiyi çözemedim..

    Bir oyunun haberine gelip rakibini övmenin mantığı nedir ? Pes oyuncularına yada fifa oyuncularına oynadıkları oyunu kötülemek yada kendi oynadığını öne çıkarmanın mantığı nedir ?

    Pes haberine geliyor Fifa fifa fifa , fifa haberine geliyorum pes pes :) arkadaş ben pes'i seviyorsam onu oynuyorsam sana ne oluyor yada tam tersi ? bu firmanın derdi oyuncuların derdi değil ki ?

    Adam sevdiği oyunu oynatınca bir şeyler kazandığını düşünerek yaşıyor , gel oyun hakkında konuşmak istediğin varsa konuş eleştirmek istiyorsan eleştir , kalkıp rakip oyunun reklamını yapmanın manası ne ?

    Fifaya alışmış biri için pes zulüm gelir , aynı şey pes oynayan kişi içinde tamamen farklı oynanış ve tarzdan ibaretler ...Dediklerim bu tarz arkadaşların kafasında yer etmiyor ama yeter yapmayın artık ,

    İyi oyunlar ..




  • Yahu arkadaş şu fanlığı bırakın.Pes haberinde fifacılar fifa haberinde pesciler eleştirmesin.Kick off-Sensible zamanında bile bu kadar fanlık olmamıştır.Bırakın isteyen istediğini oynasın.Niye bu kadar ağar eleştiri yapanlar var anlamıyorum..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • FIFAcı'lar gelir şimdi derken, gelmişler. Asıl anlayamadığım madem PES'ten nefret ediyorsun. Neden her haberine giriyorsun güzel kardeşim ?
  • 2 gün önce oynadım oyunu ps3 te ve neden ps2 den beri pes oynamadıgımı anladım, bildiğin çöp oyun abartmıyorum yazık olmuş pes'e. Ps2 deki halini hiç değiştirmeden koysalar daha iyimiş. Puanlar yüksek geldi bana, hakkten 6 puandan fazla vermem belki fifa ya alıştığım için garip gelmiştir fakat hiç beğenmedim. 2011'de fifaya geçtim herkese öneririm pişman olamazsınız ama yine de sizin bileceğiniz iş tabi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven~ -- 18 Eylül 2013; 19:31:11 >
  • Şimdi gta ya 9/10 verenler var Videogamer – 9/10 acayip bi durum ... Yazık gerçekten çok yazık ... Bende fifa oynuyorum ama gelip buraya fifa akar fifa daha iyi yazmıyorum sonuçta buraya pescilerin doluşup gene mükemmel bi oyun bizi bekliyo felan demesi lağzım pes videosunun altına fifacının gelip gene kötü fifa daha iyi demesini mantıksız buluyorum gereksiz ...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PES'i FIFA'dan daha çok sevmeme rağmen puanlar fazla geldi bana biraz
  • bir pes'ci olarak fifa'nın daha iyi olduğunu söylemek isterim ama pes'e alışmışım bir türlü bırakamıyorum kötü olsa dahi ama fifa gerçekten çok güzel adamlaeın hakkını vermek lazım
    ve fifa bana çok karışık geliyo pes deki gibi oynayamıyorum
  • pes de tuş ve press sistemi fifada olsa,
    heralde bu lisans sorunu, bu spiker sorunu, bu lig sorunu ile pes ancak japonyada satardı.
  • Tek övündükleri şey Şampiyonlar Ligi ve grafikler. Birincisi; Şampiyonlar Ligi var iyi güzel keşke FIFA'da da olsa ama turnuva var, turnuvadaki takımlar(London FC olarak var) ve takımların stadları yok. Grafiklere gelirsek ben şahsen yüzlerin daha da kötü olduğunu düşünüyorum, çimler de kötü geldi ve oynanış da çok değişmiş, aşırı yavaşlamış. Bir iki seneye FIFA seviyesine gelebilir belki ama satış seviyesinde yakalaması zor gibi. Son olarak o menü görünümü nedir öyle? Konaminin oyununa hiç yakıştıramadım, kalitesiz oyunların menüsü gibi olmuş.
  • pes 12 ve 13 oynadım ama bu sene fifa 14 ön sipariş verdim..fifaya geçmemin tek sebebi pesi oynamak için cd'yi görmek istemesi
    quote:

    Orijinalden alıntı: Raven~

    2 gün önce oynadım oyunu ps3 te ve neden ps2 den beri pes oynamadıgımı anladım, bildiğin çöp oyun abartmıyorum yazık olmuş pes'e. Ps2 deki halini hiç değiştirmeden koysalar daha iyimiş. Puanlar yüksek geldi bana, hakkten 6 puandan fazla vermem belki fifa ya alıştığım için garip gelmiştir fakat hiç beğenmedim. 2011'de fifaya geçtim herkese öneririm pişman olamazsınız ama yine de sizin bileceğiniz iş tabi :)
  • oyun fena değil aslında tamam çok eksik var lisanslar falan ama yinede güzel
    fifa nasıl zamanında pesi örnek aldıysa şimdide pes fifayı örnek almış belli ama oyun sanki gereğinden çok hantallaşmış
  • Ben size anladigim dilde soyleyim butun yorumlari okudum asinda su bi gercek artik fifa acik ara cok iyi ama pescilerin fifa ya gecememelerinde en buyuk sebeb pc ve cafeler size tavsiyem alin evinize bi konsol alin fifayi keyfinize bakin

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jemsbir

    Ben size anladigim dilde soyleyim butun yorumlari okudum asinda su bi gercek artik fifa acik ara cok iyi ama pescilerin fifa ya gecememelerinde en buyuk sebeb pc ve cafeler size tavsiyem alin evinize bi konsol alin fifayi keyfinize bakin


    şu konami güzelim serinin içine etti afedersin fifayı oynamamamın tek nedeni pesdeki akıcılık yoktu şimdiki pes fifanın çakması olmuş zaten alışmışım eski pese ama sonunda alıcam bi ps3 hem gta kasıcam hem fifa vurucam kırbacı gamepade yetti gari yaw :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • puanlar fazla olmuş neye bakarak yapmışlar puanlamayı acaba
  • Bazıları yancı galiba . O ne 9 falan ? GTA'ya gidin 8 verin siz .
  • oyun o kadar kötüküki en basitinden menüsü ve şarkıları pes 3te daha güzeldi birde diğer yanlarını düşünün artık yükedim gibi sildim üstüne fifa 14 sipariş verdim yeter artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.