Şimdi Ara

PES 2014 [ ANA KONU ] (142. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.968
Cevap
18
Favori
205.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • online oyunda atak yaparken rakip kaleciyi çizgidetutuyo ve şut atınca yüzde 90 kurtarıyor nasıl yapıyolar bunu öğrenmem lazım banada faydası olur buffon var kalede bilen bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim ..
  • pes 2013 oynmaya devam edin 2013 mükemmeldende öte
  • konami bu sene 2014 ile seriyi bitirdi.2013 yine iyiydi ona devam edesim var ancak 2014 çıkacak diye 2013 ü silmiştim yüklesem bile torrentlerde seed olmadığı için indiremiyorum şimdi ikiside yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeSsTuR


    quote:

    Orijinalden alıntı: adrian9822

    arkadaşlarla yıllardır pes oynuyoruz. Bu yıl malum sebeplerden FIA oynamaya başladık PS cafede. Tamam grafikler, lisanslar vs güzel de bir PES'in yerini tutamadı asla. PES oynarken nadiren söylenen 'ben o adama atmamıştım' cümlesi FIFA'da ağzımızdan düşmüyor.

    dün akşamdan tek bir örnek vereyim FIFA'dan;
    karşı takım atağı sonrası top benim kalecimde. Topu elle benim oyuncuma göndermek için X tuşuna bastım, hani top bende kalsın garanti olsun diye. Top benim adama değil onun metrelerce yanındaki rakip oyuncuya gitti.

    ayrıca biz PES'ci olarak FIFA'cı arkadaşlarımızı FIFA'da çok devirmişizdir özel hareketleri bilmememize rağmen.

    Demek istediğim PES'in ölüsü bile FIFA'ya on basar. Konami'ye küfrederken bu gerçeği de unutmamak lazım.

    aynen kardeşim çok doğru şeyler söylemişsin..
    Bu pc pes14 sayfada fazla kullanıcı olmadığı için ps3 sayfasında yorum yazar orayı takip ederdim ama biraz önce 5 günlük bu sayfa geçmişine baktım pes14 beceremeyip saydıranları okuyunca 2 kelam edeyim dedim

    Pes14 tc'ye girer girmez pc versiyonunu ilk alanlardanım..aldım kurdum benin pc kaldırmadı ne işlemcisi ne ekran kartı biraz bile kurtarcak kadar bile malesef açmadı..o arada pes gruptan arkadaşlar oynuyor ben onları dinleyip heyecanlanıyordum..çünkü 1 gb ekran kartlı makinemin kaldırmadığı bi oyun!! Fifa14 ü çatır çatır oynuyorum,pes14 açmıyor..
    Pes gruptan pes14 alıp alışamayan arkadaşım isteği övgüsüyle ve benim yeni alacagım pc sistemine karar verip para ayarlamam için 2 ay gibi süre beklemem gerekeceği için 2 arkadaş 2 ay'a yakın fifa işkencesine başladık..fıfanın onlinesine girip eksilerini yazmaktan bıktım o yüzden uzatmadan sadete geleyim

    Fifa'da keyif en çokta sinir stres'ten sonra bütçemi zorlayıp +2000 lik kasa topladım..bu süreye kadar pes'i bıkmadan ilk çıktığındaki topun ayaktan çıkmaması vs hatalarına her güzelin kusuru vardır diyerek oynayan erkan01 id li arkadaşımın yoğun baskı ve öğretisiyle pes14'e geri döndük ve iyikide dönmüşüz..
    Döndükten ilk 1 hafta tekrar tekrar bırakmayı düşünsekte oyuna alıştıktan sonra hatalarıda olsa-açıklarıda olsa tam bi gerçekci futbol keyfi pes2014
    Açık ve hatalarından çok daha önce olmayan iyi-olumlu-farklı şeyleri söyleyim

    -fifa14 ü rahat açan sistemimi satıp yeni sistem aldırdı çünkü gelmiş geçmiş en iyi-gerçekci grafikle 1920x1080 oynarken elimi ekrana uzattığımda oyunculara dokunacaksın gibi gözlüksüz 3D mütiş gerçekcilik

    -maç içinde paslaşma anında pas barını doldurduğunda iptal etme gibi bir özğürlük daha önce yapıldıysa bilelim

    -omuz omuza mücadeledeki çekişmeyi hakeme faul kararı verdirmeden kazanınca 2 gol atmış gibi sevinirsin

    - kendi emeğinle,becerinle pes14 manuel çalimlarda rakibi ekarte edince aldığın haz gol değerinden fazladır benim içın

    - hele bilmeyene ne kadar ağır-saçma gelsede !! Onlınedeki basit momentumu çözünce ! aşşağıdaki kendi hazırladığım amatôr video hatta daha gùzelleri çıkar ortaya..yeterki sabırla,bir bilenle ve ônyargısız oynayin !!
    Pas yapamayan,uzaktan gol atamayanlar izlesın !!


    Konami en iyisini yapana kadar en iyisi bu


    http://www.youtube.com/watch?v=EE4QLTaTQC0



    Erkan abi döktürüo :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssdsadas

    pes 2013 oynmaya devam edin 2013 mükemmeldende öte

    Geçen arkadaşlar ile oynadıkda çok hatası var 13 ün pes 14 yine iyidir fakat ondada küçük hatalar var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar burda kimse ilk kez de bir futbol oyunu oynamıyor.Oyunu beğeniyorsanız beğenin ama lütfen oyun iyi olmuş demeyin.Pes 2014 ün ne kadar mal bir oyun olduğunu bilmesem yemin ederim joypadim bozuk zannedip sinirden joypadi kırardım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kahraman202

    Arkadas icini dökerken hic boşluk bırakmamış :)

    17 yıldır oynuyorum su oyunu, Japoncayı öğretmişti zamanında bu oyun, ama 2014'e 4 gün dayanabildim.

    Yazıklar olsun..

    Bu mesajı japonlar okusaydı ya oyunu baştan aşağı bir incelerdi yada yakuza gönderip beni öldürürlerdi :)
  • Oynamayı bilmeyenler için kaka bir oyun. Ama zahmet edip antrenmanlarda zaman harcasanız böyle demezsiniz. Eski pesler gibi yardır koş şut çek olayı yok artık. Bu rahatlık olmadığı için benimsemek istemiyorsunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ST ile CF arasındaki farkları bana biri açıklayabilir mi? Bir forvet oyuncusunu CF oynattığın zaman hangi fonksiyonları yapar ST oynattığın zaman ne fonksiyonlar yapar.Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oacar84

    Oynamayı bilmeyenler için kaka bir oyun. Ama zahmet edip antrenmanlarda zaman harcasanız böyle demezsiniz. Eski pesler gibi yardır koş şut çek olayı yok artık. Bu rahatlık olmadığı için benimsemek istemiyorsunuz.

    Evet oynamayı bilmiyorum.

    2012-Dünya 43ncusu

    2013-Dünya 96ncısıyım

    Buraya yorum yazanların yası kadar (17sene) bu oyunu oynuyorum.


    Bilsem ne olurdu, ogrenebilirmiyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kahraman202 kullanıcısına yanıt
    Söylemlerin iyi mi kötü mü anlamadım ama dediğim gibi oyun oynadıkça içine çeken bir oyun. Antrenman modu çok faydalı olacaktır. Eskilerine benzemiyor, zaten antrenman yaptıkça wwooww yada vaayy diyeceksin. Bu arada turnuvalara katılmadım ama ben yenilgi yüzü görmemiş biriyim diyenleri yenmişliğim çok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yıllarca pesi fifadan ayrı olarak gerçekçi zevk veren bir futbol oyunu olduğu için oynuyordum,öyleki fifa 98-den 2007 ye kadar tüm serilerini almıştı taki pesi görene kadar,pesin 2006dan itibaren tüm serilerini zevkle oynadım ama bu pes 14 peslikden çıkmış fifaya dönmüş,japonlar artık oyun yapmayı bilmiyor onların oyun dönemi bitti
  • Valla bu KONAMI sadece PS'leri XBOX'ları düşünüyor.Bizi yani PC oyuncularını düşünmüyor.Arkadaşlarım indirme berbat dediler ancak bir deneyim dedim ve açtım harbiden berbat harbiden bizimle dalga geçilmiş yani çok saçma Fifa 14'ü oynadım.Harika ya tek kelimeyle muhteşem.KONAMI böyle devam ederse kaybeder.
  • Elimde şu anda sadece bu oyun olduğu için PS 3'te bir bunu oynayabiliyorum. Oyun hakkında söylenecek çok şey var da, bir şey sormak istiyorum. Ayrı bir koşma metodu mu var bu oyunda? Bir bakıyorum 10 metre arkamdaki adam benden daha hızlı koşup gelip alıyor, karşı taraftaki oyuncu orta sahadan alıyor topu kaleye kadar gidiyor, benim bir tane oyuncum yakalayamıyor. Hep Galatasaray'ı aldığım için mi acaba diye düşünüyordum da Real Madrid ile Bayern Münich'de de aynı şey olunca sorma gereği hissettim şimdi. Boş bir anımda ben de yazacağım bir şeyler bu konu altına.
  • 2ksports bu işe el atsın artık


  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alp

    Elimde şu anda sadece bu oyun olduğu için PS 3'te bir bunu oynayabiliyorum. Oyun hakkında söylenecek çok şey var da, bir şey sormak istiyorum. Ayrı bir koşma metodu mu var bu oyunda? Bir bakıyorum 10 metre arkamdaki adam benden daha hızlı koşup gelip alıyor, karşı taraftaki oyuncu orta sahadan alıyor topu kaleye kadar gidiyor, benim bir tane oyuncum yakalayamıyor. Hep Galatasaray'ı aldığım için mi acaba diye düşünüyordum da Real Madrid ile Bayern Münich'de de aynı şey olunca sorma gereği hissettim şimdi. Boş bir anımda ben de yazacağım bir şeyler bu konu altına.

    2 kere çok seri koşma tuşuna bastığında patlayarak koşuyo ama o da saçma. Karşı karşıyada filan durduramıyon adamı, kaleci top alıyo. Ata biniyonda sanki yularını çekiyomuşsun gibi bişi oluyo :)
  • arkadaşlar ben de guncelleme gozukmuyor nedendır sizce?
  • pes2013 online sayıs turnuva şampiyonluğum var ama pes 14 den kazansam da kaybetsemde gram zevk almıyorum. 1.07 güncellemesinden sonra da bişey değişmesse benden paydos.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: appachii

    pes2013 online sayıs turnuva şampiyonluğum var ama pes 14 den kazansam da kaybetsemde gram zevk almıyorum. 1.07 güncellemesinden sonra da bişey değişmesse benden paydos.

    Değişen pek birşey yok menü geçişleri oyun planı felan hızlanmış oyun daha akıcı olmuş ama oynanış aynı oranda daha beter olmuş
  • yıllardır pes oynadık.. en zevklisi pes6 dır bana göre adrianolu inter falan filan.. nese bu sene fifa 14 alim dedim aldım.. pes 14ünde demosunu indirdim..

    fifayı açtım menü güzel,seçenekler güzel,grafikler güzel.. oyun yani bir sıkılganlık var.. sıkılıyorsun.. o pesin heyecanı yok.. fifa forumlarında yazmışlar pes deki gibi ayağına topu beklemiceksin.. iyide arkadaş mal gibi de durmasın adam.. oyunun akıcılığını kesiyor.. pes de yapabildiğimiz çılgın taktikleri yapamıyoruz.. falan filan.. pes 14 ise demo için konuşuyorum 13den bi farkı yok.. almaya değmez..

    konami seneye düzgün oyun çıkarana kadar fifaya kasıcaz istemeyerek..
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.