Şimdi Ara

pes 2013 ön sipariş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar D&R sitesinde pes 2013 ü ön siparişe açmış.
    ilgilenenler :http://www.dr.com.tr/00000,999,999/Ara=Pro+Evolution+Soccer+2013 adresinden bakabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw79

Spotçularda 120-130 arasında bence en uygun fiyar D&R da, 6 taksite kadar fiyat aynı, ben burdan almaya karar verdim. salı günü ön sipraşi vermeyi düşünüyorum.

Hocam bekleyin derim.Ön siparişin hediyesi olmadıkça hiçbir avantajı yok.

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

quote:

Spotçularda 120-130 arasında bence en uygun fiyar D&R da, 6 taksite kadar fiyat aynı, ben burdan almaya karar verdim. salı günü ön sipraşi vermeyi düşünüyorum.

Haklısın dostum ama bizim memlekette bu oyunun ön siparişinde hediye veren biyer yok, zaten ön sipariş veren 1-2 yer var. fiyat uygun geldi bana . öle ucuzlamasını falan da beklemem ben, zaten yılda 2-3 oyun alıyorum. D&R sağlam biyer, birde aldığım oyun Türkiyenin hesabına yazılacak. bandurllü garantili. o yüzden bana uygun geldi

• quote:

quote:

quote:

Haklısın dostum ama bizim memlekette bu oyunun ön siparişinde hediye veren biyer yok, zaten ön sipariş veren 1-2 yer var. fiyat uygun geldi bana . öle ucuzlamasını falan da beklemem ben, zaten yılda 2-3 oyun alıyorum. D&R sağlam biyer, birde aldığım oyun Türkiyenin hesabına yazılacak. bandurllü garantili. o yüzden bana uygun geldi

.Tabii siz de haklısınız.Hayırlı olsun o zaman.

• quote:

Hayret Aral 179,99 Fiyat çekmemiş

Ben bu sene Aral dan 200-219TL gibi bir fiyat bekliyordum. Şaşırttı beni, bu milleti 170-180TL gibi fiyatlara alıştırdı. 140TL den satınca indirim yaptı sanıyoruz. Helal olsun iyi fiyat falan diyoruz. Shopto ve spotçular olmasa zaten Türkiye de orijinal konsol oyunu falan oynanmaz zaten. Gerçi spotçularda fiyatları şişirmeye başladı. Ne olacak bu işin sonu belli değil. Yakında bir RC uçak, RC model araba fiyatına COD, BF falan satacaklar. DLC leriyle falan 300-500TL yi bulacak oyunlar.

Biz konsol oyuncuları orijinal oyun aldıkça pc oyunları daha ucuzlayıp konsol oyunları daha pahalanıyor. Resmen enayi yerine koyuyorlar bizi, bu kerizler nasıl olsa konsoldan dolayı orijinal alıyorlar bunlara kaça itelersem kardır mantığı ile çalışıyor firmalar. Halbuki en çok parayı biz konsol oyuncularından kazandıkları için bize daha uygun fiyattan, korsancı pc ye daha pahalı fiyattan satmaları lazım. Para kazandıran asıl müşteriye ihanet ediyorlar.

Böyle giderse konsol oyuncuları pc ye yönelirler. PC ye yönelen konsol oyuncusu torrentle tanışır ve bedava oyun edinme alışkanlığı kazanır. Böylece oyun firmaları korsan işinde şimdikinden çok daha büyük darbe alır. Oyunların konsol sürümlerinin fiyatlarını şişirmekle bir nevi kendi sonlarını hazırlıyorlar. Has müşterilerini konsoldan soğutmamaları gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 8 Eylül 2012; 18:05:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Hayret Aral 179,99 Fiyat çekmemiş

Ben bu sene Aral dan 200-219TL gibi bir fiyat bekliyordum. Şaşırttı beni, bu milleti 170-180TL gibi fiyatlara alıştırdı. 140TL den satınca indirim yaptı sanıyoruz. Helal olsun iyi fiyat falan diyoruz. Shopto ve spotçular olmasa zaten Türkiye de orijinal konsol oyunu falan oynanmaz zaten. Gerçi spotçularda fiyatları şişirmeye başladı. Ne olacak bu işin sonu belli değil. Yakında bir RC uçak, RC model araba fiyatına COD, BF falan satacaklar. DLC leriyle falan 300-500TL yi bulacak oyunlar.

Biz konsol oyuncuları orijinal oyun aldıkça pc oyunları daha ucuzlayıp konsol oyunları daha pahalanıyor. Resmen enayi yerine koyuyorlar bizi, bu kerizler nasıl olsa konsoldan dolayı orijinal alıyorlar bunlara kaça itelersem kardır mantığı ile çalışıyor firmalar. Halbuki en çok parayı biz konsol oyuncularından kazandıkları için bize daha uygun fiyattan, korsancı pc ye daha pahalı fiyattan satmaları lazım. Para kazandıran asıl müşteriye ihanet ediyorlar.

Aynen hocam.Bir Dvd ile Bluray maliyetinin farkı ne kadardır ki!Bakıyorum yeni çıkan Pc oyunları 95 100 lira.PS3 Xbox oyunları ise 160 170 Tl.Birde tüm PC oyunlarının cover ları kitapçıkları tamamen Türkçe.Yani ona ekstra para harcıyorlar.Dediğiniz gibi en çok parayı konsol oyuncuları veriyor ama oyun fiyatlarında avcunu yalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuru Altı Pilav -- 8 Eylül 2012; 18:06:22 >

• bilgi için teşekkürler ama fiyatı pahalı maalesef

Bir Kere Girerseniz, Bir Daha Asla Geri Dönemezsiniz...
  • Arkadaslar oyun kahraman elektronikte 129.90 tl den on sipariste alacak arkadaslarin bilgisine ;)

Profesyonel Solidworks &amp; Autocad Eğitmeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_ua

D&R da 72 tl ;)

Ama pc

Bizmkiside aynı öyle işte; Bizi en çok BEŞİKTAŞ üzsede yine BEŞİKTAŞ diye haykırıyoruz.
    AŞK işte..!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

Vatanda da girmiş 147 tl'den ön siparişe acaba oyun çıkınca dahada yükselecekmi fiyatları yoksa gene aynı fiyattanmı devam eder?

Yukselmez hocam aynen devam eder belki hafta sonu %25 indirim yapar 111 liradan alirsin bende onu bekliyorum

Yani oyunun resmi çıkış tarihi 20 Eylül ise, 25 Eylül'den önce elinizde olmaz, bunu da hesaba katın.

Hesaba katmanız gereken bir diğer konu da D&R internet sitesindeki bütün ürünler, fiziki mağaza fiyatlarından %10 daha indirimli. Yani 20 Eylül günü herhangi bir D&R mağazasına gidip de PES 2013'ü 159 TL.'den satışta görünce şaşırmayın
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.