Şimdi Ara

Pes 2011 satış fiyatı (ARAL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
7.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.
    Hepinizin bildiği gibi Pes 2011 in çıkış tarihi yaklaştı ve bu tarih yaklaştıkça acaba Türkiye satış fiyatı ne olacak? diye dedikodular dönmeye başladı.
    Bu sene Pes 2011 de Türkçe dil seceçeği olacak ve bu Türkçe dil seçeneği olan oyun ne yazık ki shopto ve diğer muhtelif sitelerde satılmıyacak.Bu da bizler gibi kazık yemeden ps3 oyunu alma alışkanlığına sahip insanları tedirgin eden bir durum.

    Pes 2011 Türkiye resmi satışları ARAL aracılığı ile olacak ve ARAL ın geçmiş dönemlerdeki fiyat politikası hepimizi yeterince düşündüren bir durum.
    Biz diyoruz ki , Madem daha oyunun resmi olarak satışa çıkmasına zaman var.O halde bu kaygılarımızı burda birbimimizle paylaşacağımıza herzaman yaptığımız gibi toplanalım ve mailleri konuşturalım.

    Faydası olur ya da olmaz onu zaman gösterir ama en azından kaderine mahkum şekilde hiçbir şey yapmadan oturup beklemekten iyidir.

    Merhabalar..
    Biz Türk oyun severler olarak, zamanında resmi Pro Evolution Soccer forumlarında yüzlerce arkadaşımızla birlikte istekte bulunduğumuz Türkçe dil seçeneğinin Pro Evolution Soccer 2011 e eklenmiş olmasından gurur ve mutluluk duymaktayız. Bu güzel gelişmede sizin firmanızın ve diğer faktörlerin katkısı olduğu kadar bizler gibi yüzlerce oyun sever insanın belli bir ogranizasyon eşliğinde bu isteklerimizi Konami ye belitmesinin de katkısı olduğunu düşünmekteyiz çünkü resmi Konami forumlarında aldığımız cevap bu yönde.

    Oyunun çıkmasını sabırsızlıkla beklemekteyiz.Fakat Özellikle içinde bulunduğumuz forumlar ve diğer organizasyonlarda herkesin aklında olan soru oyunun satış fiyatının ne olacağı konusu ? Bugüne kadar haddinden fazla fiyatla satılan oyunların hepsini shopto,zavvi,theut vb. gibi yurt dışı sitelerinden temin ettiğimizi belirtmek isteriz. ARAL ın fiyat politikası bizim gibi binlerce Türk oyun severin oyunu ARAL dan mı yoksa Türkçe dil seçeneği olmasa da sırf haddinden fazla para ödememek için yurt dışından mı temin edeceğini belirleyecek.

    Vereceğiniz cevabı bağlı olduğumuz forum siteleri ve diğer organizasyonlarda paylaşıp cevap bekleyen diğer Türk Ps3 kullanıcılarını da bilgilendireceğiz.

    Şimdiden Teşekkürler.


    info@aral.com.tr



    Olay illa Pes 2011 konusu değil arkadaşlar.Türk oyun severlerın bulusması gereken bır konu.Onun için kimse üşenmesin ve üstteki metni belirtilen adrese göndersin.Ya da kendı dusuncelerınızı yazın gonderın , ben kolaylık olsun dıye yazdım onu.

    Bunu facebook taki Türkçe Ps3 oyunları grubunda da paylasalım lutfen.Yüzlerce maıl gıderse emın olun oturup dunusurler.

    Maıl gonderenler , başlığa +1 dıye mesaj gonderırse forumdakı tahmını katılımı da gormus oluruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 23 Eylül 2010; 13:12:21 >







  • hocam maili göndermesine göndeririz de, pek takacaklarını zannetmiyorum, satış fiyatında bildiklerini okurlar
  • Dostum bundan 1 sene kadar once de ne Sony bızı takıp Türkçe psn e gecerdı ne de 1 tane bıle oyunda Türkçe alt yazı olur denılıyordu. Killzone 3 te Türkçe seslendirme bile olacak.
    Yeter ki kaç kişi olduğumuzu gösterelim bunlar çok önemli
  • ana konuya yazsan daha iyi olurdu yeni konu açmaya gerek yoktu
  • 10 milyon kişi toplanıp kapılarına gidip 90 lira yapın hepsini alacaz desek bile yine bildikleri fiyata satarlar. ARAL'ın isteidği bizim 180 liraya bi sürü oyun almamız ve oyunları sattıkça gittikçe fiyat düşürmek. Adamlar diyor ki ben 180 liraya oyun satıyorum Türkiye'de çok satsın tüm oyunlarım 90-100 lirayada satarım ama önce bi 180 liraya alın. Bunu daha öncede belirttiler. Toplanmanın bir anlamı yok.
  • Boşuna kasmayalım derim..
  • Boş verin beyler gelin ben size oyunun linklerini vereyim ordan indirelim hep beraner Arala ders olsun





























    Şaka tabükü
  • +1


    Bence herkes göndersin arkadaşlar , birşey çıkıp çıkmaması önemli değilki.. Önemli olan bizim kararlı olduğumuz konularda toplanmayı başarıp bir takım yaptırımları uygulayabileceğimizi göstermemizdir..

    Aral fiyatlarını değiştirmesede böyle devam ettiği sürece kaybetmiş olduğu bir dünya oyun severin farkına varabilir..
  • Ne ılgınc adamlarsınız ya

    Bırısı gelmıs ana konuya yazsan daha ıyı olur demıs.
    Ana konuda 1 sayfa gecınce kımse gormez bu konuyu.Bu konu kendı basına bır baslıgı hak edıyor dostum ?
    Cunku bu baslık kendı ıcınde ayrı bır konuya sahıp.

    Bı kac arkadas gelmıs bosuna kasmayalım demıs.
    Sankı cıkın dısarı 1 kamyon esya tasıyın dedık alt tarafı butun gun onunde oturdugunuz pc den 3 sanıyelık bı maıl gondermek.

    Bı arkadas bastan umutsuz zaten.Naparsak yapalım bısı olmaz demıs.


    Bız Sony ve dıger fırmalardan elde ettıklerımızı sızler gıbı yaparak degıl sesımızı duyurarak elde ettık!

    Negatıf kişiler ya da gereksız gorenler , 1 maıl atmaya usenenler bu baslıga yazmasın lutfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 23 Eylül 2010; 13:26:19 >
  • Sonuna kadar destek veriyorum bu sadece PES için değil tüm oyunlar içindir....PS3'ü olan benim gibi genç öğrenci arkadaşlarlar çok hangi biri dileidği gibi gidip hemencecik oyunu alabiliyor hemen maili yolluyorum previlla arkadaşım Ayrıca çıok teşekkür ederim

    Biraz duyarlı olun diğerleri

    +1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahatma Gandhi -- 23 Eylül 2010; 13:34:18 >
  • Aral halinden memnun boş verin
  • Size diyecek lafım var:

    +1 :D
  • +1

    Denemekten zarar gelmez.Kaybedicek birşeyimiz yok nasıl olsa.Bu mail i görünce sanki aral fiyatı arttıracak.Ben yolluyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunt_14 -- 23 Eylül 2010; 13:34:54 >
  • valla ben yolladım elimede yapışmadı belki bişey çıkar
  • starcraft 2 de bu kampanyaların, mail bombardımanlarının alası yapıldı. öyleki aral basın toplantısı bile düzenlemek zorunda kaldı. sonuç = 140 tl den 1 kuruş bile inmediler. demem odurki aral fiyatı belirlemişse hiç boşuna yormayın kendinizi. 1 kuruş bile indirim yaptıramazsınız. starcraftta görüldü, denendi, başarılamadı
  • FIFA 11'i ön siparişle 150 TL'ye satıyorlar, henüz fiyat açıklamamışlar fakat PES'in de çok farklı olacağını zannetmiyorum.
    Kargo ücreti de yokmuş, saka mı bu adamlar yahu...

    Kaynak
  • +1
  • Umut yok ama gönderdim
  • +1
  • bazıları valla sürekli köstek sürekli köstek...

    bende gönderdim +1.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.