Şimdi Ara

Perma Swiftness

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yabancı forumlarda ve streamlerde izledim adamlar full swiftness ile geziyor engineer ile traithle falanmı oluyor ben bulamadım nasıl yapabilirim bug falanmıdır ban riski varmıdır ?

paçi paçi paçi paçi maşrum maşrum oh its sineeeeeeyk
  • GW2 tr de de aynı soruya cevap verdim az önce

Traitlerden geliyor o, Tools dalında "Swift Kits" diye bir olay. Kit değiştirdikçe 5 snlik swfitness boonu veriyor.

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

GW2 tr de de aynı soruya cevap verdim az önce

Traitlerden geliyor o, Tools dalında "Swift Kits" diye bir olay. Kit değiştirdikçe 5 snlik swfitness boonu veriyor.

pve için traith leri toolsa vermek mantıklımıdır?

• Çok gereksiz bence PvE için tools kısmı, turretlar biraz işe yarasa belki.
    Firearms ile explosives PvE için daha mantıklı şu an, hiç bir şey olmasa güzel power&precision ve cond. hasarı geliyor.

• quote:

Çok gereksiz bence PvE için tools kısmı, turretlar biraz işe yarasa belki.
    Firearms ile explosives PvE için daha mantıklı şu an, hiç bir şey olmasa güzel power&precision ve cond. hasarı geliyor.

ben şuanda şey yapmaya çalışıyorum firearms 30 explosives 10 yapıp bırakmayı alchemy yi fullemeyi düşünüyorum sizce pve için iyimidir pvp için ne kullanılmalıdır hangi stat yoğunluk vermeliyim eng oynayan yok soracağım kişide yok

• Ben şöyle bir build kullanıyorum;

http://gw2skills.net/editor/en/?fcIQJAqalspyanuSiF17ISoC4HoH6FexXfewWpFEC;ToAA1CpomyMlYK7UupkTNqYWB

Kalabalık gruplarda el bombalarını sallayıp alev makinesine geçiyorum. B iksirini savaşlarda her CDsi geldiğinde kullanıyorum. Çok da rahat ilerleniyor.

Tüfeğe ısınamadım hiç ama yanına al mutlaka bir tane, 5. yeteneği zıplaması zor olan yerlerde çok işe yarıyor.
    2. pistol yerine kalkanda güzel oluyor duruma göre, güzel bir geri iktirmesi ve alan daze i var.

Statlarda dediğim gibi power+precisiona yüklenmek yeterli başlarda PvE için, moblar rahat eriyor.

• quote:

Ben şöyle bir build kullanıyorum;

http://gw2skills.net/editor/en/?fcIQJAqalspyanuSiF17ISoC4HoH6FexXfewWpFEC;ToAA1CpomyMlYK7UupkTNqYWB

Kalabalık gruplarda el bombalarını sallayıp alev makinesine geçiyorum. B iksirini savaşlarda her CDsi geldiğinde kullanıyorum. Çok da rahat ilerleniyor.

Tüfeğe ısınamadım hiç ama yanına al mutlaka bir tane, 5. yeteneği zıplaması zor olan yerlerde çok işe yarıyor.
    2. pistol yerine kalkanda güzel oluyor duruma göre, güzel bir geri iktirmesi ve alan daze i var.

Statlarda dediğim gibi power+precisiona yüklenmek yeterli başlarda PvE için, moblar rahat eriyor.

flame yerine elixir kullanmak iyi olabilirmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ejderkanat Corki?
    12 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    13 yıl önce açıldı
    Talon Taktikler/Build
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elixir gun biraz daha destek ağırlıklı, güzel boon cond. dizer, flame zarar açısından daha üstün aoe açısından, özellikle 2. skili düzgün kullanırsan iyi hasar veriyor.
    Elixir bosslarda iyi gider.

• quote:

Elixir gun biraz daha destek ağırlıklı, güzel boon cond. dizer, flame zarar açısından daha üstün aoe açısından, özellikle 2. skili düzgün kullanırsan iyi hasar veriyor.
    Elixir bosslarda iyi gider.

pvp için nasıl bi build önerirsin spvp için

• PvP de bunu kullanıyorum;

http://gw2skills.net/editor/en/?fcEQJAqalIqyaX8y3F1LJSoC4HoH6FedXiKgZfUwWPIA;ToAA1CpomyMlYK7UupkTNqYWB

Conditonları dizmek önemli rakiplere, yaklaşanları (özellikle Thiefleri) def etmek lazım. Battering ram ile rocket boots ta çok işe yarıyor bu durumlarda.

• ben elementalist oynuyorum diğer class ları bilmem ama elemantalis ile yapılan bir build var o build ile sürekli jet gibi koşabiliyorsun :)
  • http://gw2skills.net/editor/en/?fcQQFAUl0pyU37y2F1LJxIFdm0geU/86XRFy/nCsF;ToAg0CnoQygkAJLSOkkINqYSA PvP de bu buildi şiddetle öneririm Burst sevenlere Ac Erho nun buildi zaten deneyin pişman olmazsınız.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.