Şimdi Ara

Performansıyla öne çıkan LED monitörler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Performansıyla öne çıkan LED monitörler

    Muhtemelen gününüzün büyük bir bölümünü monitör karşısında geçiriyorsunuz ve bu nedenle monitör seçimi sizin için oldukça önemli. Piyasadaki farklı monitör tiplerini araştırmaya başlayınca ekran boyutu, çözünürlük, yenileme hızı, tepki süresi, kontrast ve parlaklık gibi daha sayamadığımız birçok detaya kafa yormak zorundasınız. Sizin için önemli olan şey performans odaklı bir seçim yapmaksa aşağıdaki listelediğimiz 5 adet monitöre göz atabilirsiniz.

     

    Performansıyla öne çıkan LED monitörler

    1. AOC AGON AG251FZ


    Piyasadaki en yüksek yenileme hızı sunan oyuncu monitörlerinden biri olan AOC AGON AG251FZ'nin harika bir tasarımı var. 240Hz yenileme hızı ve 1ms tepki süresine sahip monitör şimdiye kadarki en hızlı oyun deneyimini sunmayı vadediyor. Cihazın aynı zamanda 1000:1 kontrast oranına ve görüntü donması, takılması ve titremesini önleyen Adaptive-Sync teknolojisine sahip olduğunu belirtelim.

     

    AG251FZ ekranın geri kalanını tekilemeden sadece koyu bölgeleri aydınlatabilen AOC Shadow Control özelliği ile geliyor. Çok sayıda bağlantı seçeneğine sahip monitörde video için bir DisplayPort, iki HDMI, DVI ve VGA portu bulunuyor. Ses ve USB 3.0 hub için ise analog giriş ve çıkışlar var. 24.5 inç boyutundaki monitör 16:9 görüntü oranı ve 400 nit parlaklık değerlerine sahip.

     


    Performansıyla öne çıkan LED monitörler

    2. Acer KG241QBMIIX


    Acer'ın KG1 serisinin üyesi olan bu monitör AMD FreeSync kesilme önleme teknolojisiyle ön plana çıkıyor. Bu sayede kusursuz bir oyun deneyimi sunduğunu söyleyebiliriz. Ekranınızın kare hızını video kartıyla senkronize eden bu teknoloji sayesinde ekran gecikmesi söz konusu değil. 1 ms tepki süresi ise görüntülerin hızlı bir şekilde yenilenip oyun deneyiminin kusursuz hale gelmesine yardımcı oluyor.

     

    23.6 inç boyutundaki monitörün kontrast oranının ise 100.000.000:1 olduğunu belirtelim. Monitör üzerinde VGA ve iki adet HDMI bağlantı noktası var. Sarmal Nematik Film panel teknolojisine sahip Acer KG241QBMIIX'in yenileme hızı ise 75Hz seviyesinde. Maksimum Full HD (1920 x 1080) çözünürlük sunan bu modeldeki en boy oranının ise 16:9 olduğunu ekleyelim.

     


     

    Performansıyla öne çıkan LED monitörler

    3. Asus MG248Q


    1080p çözünürlüğe ve 24 inç ekrana sahip olan bu model oyunculara hitap ediyor. Ultra hızlı 1ms tepki süresi sunan monitörde 144Hz tazeleme oranı var. Ayrıca süper akıcı oynanış için Adaptive-Sync teknolojisi sunuyor. Monitörün yenileme hızı ve tepki süresi oyuncuların sinir bozucu takılma veya hareket bulanıklığı olmadan oyun deneyimi yaşamasını sağlarken, süper dar 1cm çerçevesi ise panoramik ekran kurulumlarına uygun.

     

    MG248Q, gözlerinizi zararlı mavi ışıktan korumak için ASUS Ultra Düşük Mavi Işık teknolojisini içeriyor. Ayrıca monitörde rahat bir oyun deneyimi sunmak için titreşimi azaltan Flicker-Free teknolojisi var. Dual-link DVI-D, DisplayPort 1.2 ve HDMI(v1.4) gibi geniş bağlantı seçenekleriyle donatılan ürün yüksek kontrast kalitesiyle birlikte daha canlı, gerçekçi ve kaliteli görüntüler sunabiliyor.

     


     

    Performansıyla öne çıkan LED monitörler

    4. BenQ XL2411


    Ultra akıcı bir oyun deneyimi için 144Hz yüksek yenileme hızı ve 1 ms hızlı tepki süresi sunan BenQ XL2411, performans olarak başarılı modellerden biri. Karanlık sahnelerde görsel netlik sağlayan Black eQualizer teknolojisine sahip olan 24 inçlik monitör uzun süren çalışmalarda daha az göz yorgunluğu için düşük mavi ışık ve titreşimsiz ekran gibi özellikler sunuyor.

     

    Monitör, görüntüyü istediğiniz gibi değiştirmenize imkan tanıyarak oyundaki ayarlara uygun hale getirmenizi sağlayan Display Mode ve Smart Scaling gibi özelleştirme seçeneklerine sahip. Ayrıca BenQ XL2411'in hızlı 1ms GTG tepki süresiyle hareketli sahnelerde ekranınızda geçici bir iz veya ghosting problemi yaratmayacağını da belirtelim. 1000:1 kontrast oranı ve 350 cd parlaklık değerine sahip monitörün performans olarak beklentilerinizi karşılayabilecek bir seçenek olduğunu söyleyebiliriz.

     



    Performansıyla öne çıkan LED monitörler

    5. Samsung U28E590DS


    Samsung'un 4K Ultra HD led monitörü olan U28E590DS, Ultra HD görüntü kalitesiyle Full HD'ye göre 4 kat fazla çözünürlük sunuyor. AMD FreeSync teknolojisiyle oyun oynarken oluşan gecikmeleri azaltarak görüntü kopmasını ve donmasını önlüyor. Ayrıca hızlı 1 ms'lik tepki süresiyle görüntü bulanıklığı, titreme veya gölgelenmeyi ortadan kaldırark temiz bir görüntü sağladığını da belirtelim.

     

    Ultra yüksek çözünürlük desteğiyle ekrandaki her detayı net şekilde görebilmenize imkan veren bu monitör mat siyah ve metalik dokunuşlu T şekilli standıyla şık bir tasarıma sahip. Ayrıca DisplayPort 1.2 ve 2 farklı HDMI bağlantı noktası ile donatılmış durumda. 28 inç boyutuyla listemizdeki en büyük ekranlı monitör olan U28E590DS, 1000:1 kontrast oranı, 370 cd parlaklık ve 16:9 görüntü oranı sunuyor.

     


     







  • http://www.dell.com/en-us/shop/dell-27-monitor-s2718hx/apd/210-alim/monitors-monitor-accessories

    Bu monitör 1080p,freesync ve hdr destekli,sizin seçtiklerinizde hdr yok galiba.
  • benq 2411 çok iyi memnunum almak isteyen düşenen hiç düşünmeden alabilir

  • HP Omen Z7Y57AA şu monitoru bi inceleyebilirseniz çok iyi olur, 144hz+1ms+freesync+fiyatıyla yukardaki monitorlere çok iyi alternatif, şu an 144hz olarak daha ucuz monitor yok piysada ve monitorun incelemeside yok hiç bir yerde, sanırım sadece ortadoğuda satıyor hp bunu. Tüketiciyi bilgilendirmek açısından bize bu iyiliği yapın lütfen inceleyin bu ürünü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeAr -- 8 Ağustos 2017; 19:42:12 >
  • inceleme var sandım geldim.

  • Şu an 4K iyi bir monitör yok, TV ler var

  • HEPSİBURADA 'dan AL-MA-YA-CA-ĞIM :) baştan söyleyeyim ....

  • Viewsonic XG2401 ?
  • inceleme var sandım geldim. steamdb

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.