Şimdi Ara

Performansı KArşılaştırmayın :) S3 vs iPhone 5 Real Racing :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
2.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uberior

    Samsung Bir Uber Özenti Telefonu
    Sıtiv abi ne yaptıysa taklit etti. Ulan o Samsung yakında (Gerçi etti bile) Bılekberi yi de taklit eder.

    Iphone 4S im var ve yaklaşık 50 var. Real Racing oynuyorum NanomiliGram bile kasmıyor.

    Anti Android ( Samsung sağolsun) <3 IoS



    telefonun ekranını büyüterek ve bildirim merkezinin kopyasını yaparak apple android ve samsungu taklit etmiş olmasın? biraz tarafsız bakın olaya lütfen fifa pes, xbox ps3 olayı gibi abarttınız bunuda. iphone 4s kullanıyorum bende, çok memnunum telefonum ve işletim sisteminden ama fanatikliği abartmayın lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabwound -- 15 Mart 2013; 18:52:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uberior

    Samsung Bir Uber Özenti Telefonu
    Sıtiv abi ne yaptıysa taklit etti. Ulan o Samsung yakında (Gerçi etti bile) Bılekberi yi de taklit eder.

    Iphone 4S im var ve yaklaşık 50 var. Real Racing oynuyorum NanomiliGram bile kasmıyor.

    Anti Android ( Samsung sağolsun) <3 IoS



    Siz bide oyunu 5'te oynayin gram kasiyormu kasmiyormu gorun.Bendede 4S var ve oyun donmuyor ama agir calisiyor ve yogun yerlerde hafif kare atlamalar oluyor.5'te oynadiktan sonra daha iyi anlayacaksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stabwound

    quote:

    Orijinalden alıntı: freedommaker

    Arkadaş ben anlamıyorum. O zaman tüm Samsung cihazlar stabil bir performans sunamıyor sizin dediklerinize göre. Bahsettiğim s3 daha geçen hafta alındı. Ve içerisinde cok fazla uygulama yok. Cihaz benim değil arkadaşın zaten bahsetmiştim mesajda. Aynı anda çalıştırdık birlikte test ettik. S3 ekran olarak tasarım olarak güzel ona lafım yok. Ama iş teste gelince cihaz sınıfta kaldı siz istediğiniz yazın. Ben gördüğümü ve görüşlerimi yazdım. Anlaması çok zor olmasa gerek. Neden her defasında böyle konulara 1-2 fandroidçi cıkıp tartışma gerilme vs yaşatıyor bu forumda anlamıyorum.

    Belli bir süre hızlandıktan sonra takılmaları geçti ama virajlarda vs yine aynı takılmaları gördüm. Bu konuda hata yaptığımızı sanmıyorum cünkü arkadaşda bende senelerdir hatta Commodore'dan beri oyun oynuyoruz. Az çok frame takılması makine kasılması nedir biliyoruz. Burası Apple forumu ve cihazın beğendiğim özelliğini paylaştım.

    Yine de ısrar ediyorsanız imkan bulabilirseniz bir deneyin aynen benim denediğim gibi. iPhone 5 ve s3 aynı anda bir de siz deneyin. Yok videomu araştırayim yok bilmemne değil işte. Kendi gözlerinizle görmenizi o kadar dilerdim ki. Muhtemelen iPhone 5 deki framei görmeden yazıyorsunuz. Kıyaslama yapabilirseniz anlatmaya çalıştığım şeyi görebilirsiniz.

    Ben android fanı değilim, win8 phone kullanıyordum, memnun kalmadım satıp s3 almayı düşündüm ama win8 phone'yi kuzenim istedi 11 günlük iphone 4s'ini bana verdi. (outlook office ve exel için lumia 820'mi aldı) iphone 4s beklediğimden de güzel telefon çok sevdim ios'u da. şuan s3 veya s4 verseler satıp yine iphone alırdım. Fakat gerek kendi telefonum gerekse diğer kuzenimin iphone 5'ini de uzun süre oyun konusunda inceledim. 2 gün önce de kızarkadaşımda real racing ve infinity blade benzeri blood and glory diye bir oyunu test ettim. s3'te oyunlarda herhangibir takılma, frame düşmesi göremedim hatta ekran boyutu nedeniyle çok özendim daha fazla oynamak istemedim alışıp iphone 4s'in ufak ekranından soğurum diye. senin arkadaşının s3'ünde bir problem olmalı. Gerçekten arada bir performans farkı yok

    Hocam öncelikle seviyeli mesajın için teşekkür ederim. Bazıları gibi yok yalan yok bilmemne vs kullanmadınız. Sizin gibi insanlarla hem konuşmak hem yazışmak hem de tartışmak daha keyifli oluyor. Teşekkür ederim.

    S3'de problem olduğunu çok düşünmüyorum. cihaz 1 haftalık sıfır. Bence iPhone 5 işlemcisi fazla iyi olmuş. Yani bende 5 performansını görmeseydim belki sizin gibi düşünebilirdim. İşte dediğim gibi keşke karşılaştırma şansımız olsaydıda şurdaki herkesle aynı anda test edebilseydik.

    saygılar.




  • DH yetkilileri rica etsek bu konu ile ilgili siz de bir video performans karşılaştırması yapsanız...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freedommaker

    DH yetkilileri rica etsek bu konu ile ilgili siz de bir video performans karşılaştırması yapsanız...


    Bu arada S3 de ki renkle Xperia Z deki renk arasında dağlar kadar fark varmış, biri yaz diğeri sonbaharda yarışıyor gibi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: burki_rock

    Hiçbir zaman "fan boy" olmadım. Ama HTC DHD 'den geçtim Iphone 5'e ve Android'den kafadan nefret ettim.

    Ben S3 kadar S4 ile de kafa kafaya kapışacak diyorum Iphone 5 için.

    Apple umarım Samsung gazına gelip "5S" çıkarmaz, daha iyi bir telefon yapar ve 2014 baharında müthiş bir IPHONE 6 çıkarır ;)

    Iphone 5 her türlü sürükler Apple'ı 1 yıl daha...

    aynı şekilde bende geçtiğimiz yaz desire HD den iphone 4 geçtim...ki her zaman ios desemde android seven birisiyim, ikiside tamamen farklı isteklere cevap veriyo bence..

    Desire hd aldığım güne lanet ettim, sattığım dönemde önce ics gelicek dendi gelmedi iptal oldu vs.

    İphone 4 ten sonra sadece batarya ömrü bile yeter dedim...akıcılık hız vs tonla sey sıralanabilir...

    İphone 4 ten s3e geçtim daha sonra, android baya bi yol katetmiş, artık kendi adıma rahatca kullanılacak kıvama gelmiş ama asla bi ios değil, kaldı ki bu ip4 sonrası izlenimlerim :)))

    Hatta şu anda s3 satıp iphone 4e geri dönüyorum...




  • arkadaş olay donanımla değil donanımı kullandırtmayla alakalı s3 s4 s5 hepsi gelsin gene farkeden birşey olmayacak. Samsung htc sony xperia hepsi aynı nane. Tek kusur androit olmaları.
  • İsterse 24 çekirdek titanyum kaplama yapsınlar, karşılarında İOS gibi bir şahaser var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Godolphin



    S3te ufak takılmalar görülüyor. Zaten her 4 cihazda aynı anda başlatılmasına rağmen iphone ve xperia z parkuru önde tamamlıyor. Bu da ancak yağ gibi akan bir oyunda olabilecek bir şey.

    Onu geçtim, benim iphone4ümde bile asphalt takılmadan çalışıyor. Ki bu oyun new ipad zamanında çıkmıştı. Yani hayli güncel bir oyun.

    Merak ettiğim, iphone,donanım olarak zayıf olmasına rağmen oyunları nasıl oluyor da bu kadar akıcı çalıştırabiliyor?




  • Bir apple kullanicisi olarak bu testte yanlislik oldugunu dusunuyorum android systemi tek bir telefon icin uretilmiyor haliyle her telefon icin mukemmel bir optimizasyon yapilamiyor system optimize olsa bile real racing oyunu sadece htc samsung gibi telefonlarin tek telefonlarina ozel olarak yapilmiyor ortalama optimizasyon yapilarak markete konuluyor apple da is boyle degil iphone 3gs den 5 e kadar zaten kac telefon var optimize etmek kolay is ve ios zaten stabil bir system androidin afam olmasi icin marketi denetimden gecirmeli ve android systemini telefon ureticilerinin kendilerine cok onceden verip onlarinda gelistirmesine ve daha stabil yapilmasina ilanak saglamali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknolojiyi futbol konuşur gibi kutuplaşıp konuşan bu forum tayfalarından sıkıldım artık. Adam yorum yapmadan önce appleciyim veya androidçiyim diye dipnot düşmeden yanlış anlaşılıp fanatik damgası yiyeceğini biliyor ona göre dipnot düşüyor.
  • dikkat et iphone 5 in oynarken yamulmasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dbmaster

    demekkı cekırlekle mekırdekle olmuyor bu ısler. Bendede iphone 5 var ve ben samsung falan tanımam. fanatıkcıyım kısaca.

    Zaten bunu ancak apaçi tipli ,dandik pejoya binip helezonları kestirip arabasına amfi takan elinede iphone alıp kızları etkilemeye çalışan sen gibiler söyler

    fanatikciymiş sende olsa olsa yazın millete hava üfleyen vantilatör fanı olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 17 Mart 2013; 8:59:26 >




  • Akadaşımın 1 haftalık Galaxy S3'ünde dün fruit ninja ve temple run 2 oynadım. Daha doğrusu iPhone 5'ten sonra zevk verici olmadığı için 5 dakika sonra bıraktım. Fruit ninja'da hassasiyet falan yok. Ekran dokunmatiği bile doğru düzgün çalışmıyor. Temple run 2'de frame atlamaları oldu, iPhone 5'e göre daha yavaş koşuyordu falan. Büyük ekran eksik kalsın. Daha alması gereken çok yolları var özetle. Ya cihaz optimizasyonuna bir çare bulacaklar ya da bu şekilde 4 çekirdek 8 çekirdek koyduk deyip milleti kandırmaya devam edecekler. iPhone 5, 2 çekirdek ile son derece iyi bir deneyim sunuyor. Tabiki iOS olmasa bu akıcılık da olmazdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican09turk -- 17 Mart 2013; 11:56:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alican09turk

    Akadaşımın 1 haftalık Galaxy S3'ünde dün fruit ninja ve temple run 2 oynadım. Daha doğrusu iPhone 5'ten sonra zevk verici olmadığı için 5 dakika sonra bıraktım. Fruit ninja'da hassasiyet falan yok. Ekran dokunmatiği bile doğru düzgün çalışmıyor. Temple run 2'de frame atlamaları oldu, iPhone 5'e göre daha yavaş koşuyordu falan. Büyük ekran falan eksik kalsın. Daha alması gereken çok yolları var özetle. Ya cihaz optimizasyonuna bir çare bulacaklar ya da bu şekilde 4 çekirdek 8 çekirdek koyduk deyip milleti kandırmaya devam edecekler. iPhone 5, 2 çekirdek ile son derece iyi bir deneyim sunuyor. Tabiki iOS olmasa bu akıcılık da olmazdı.

    Hocam benzer örneği ben verdim YALANcı damgası yedim. Bu forumda bişey paylaşmaya hiç gelmiyo. NEden yalan söyleyeyim ki. Frame'de takılma oldu 5'de takılma olmadı bu kadar.

    Bence bunun tek bir çözümü var o da iOS stabilitesi...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: freedommaker

    quote:

    Orijinalden alıntı: alican09turk

    Akadaşımın 1 haftalık Galaxy S3'ünde dün fruit ninja ve temple run 2 oynadım. Daha doğrusu iPhone 5'ten sonra zevk verici olmadığı için 5 dakika sonra bıraktım. Fruit ninja'da hassasiyet falan yok. Ekran dokunmatiği bile doğru düzgün çalışmıyor. Temple run 2'de frame atlamaları oldu, iPhone 5'e göre daha yavaş koşuyordu falan. Büyük ekran falan eksik kalsın. Daha alması gereken çok yolları var özetle. Ya cihaz optimizasyonuna bir çare bulacaklar ya da bu şekilde 4 çekirdek 8 çekirdek koyduk deyip milleti kandırmaya devam edecekler. iPhone 5, 2 çekirdek ile son derece iyi bir deneyim sunuyor. Tabiki iOS olmasa bu akıcılık da olmazdı.

    Hocam benzer örneği ben verdim YALANcı damgası yedim. Bu forumda bişey paylaşmaya hiç gelmiyo. NEden yalan söyleyeyim ki. Frame'de takılma oldu 5'de takılma olmadı bu kadar.

    Bence bunun tek bir çözümü var o da iOS stabilitesi...

    Valla ben dün oynayınız gördüm bu kadar berbat olduğunu. Kaldı ki bu iki oyun da en popüler ve güncel oyunlar. Bu oyunlar bile rahat bir şekilde oynanmıyorsa sıkıntı vardır benim için.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaslar cidden bos bir tartisma olmus. Telefondan bahsediyoruz, oyun cihazlarindan degil. Ben uzunca bir sure blackberry kullandiktan sonra kiz arkadasimin da gaziyla ip5 aldim. Tofastan inip mercedes'e binmek gibiydi. Ancak hala bb'nin mesajlar aplikasyonunu ve bazi ozelliklerini aramiyor degilim. Samsung da cok iyi marka, fi tarihinde aldigim netbook hala sorunsuz calisiyor. Ancak guvenlikle ilgili cekincelerim beni ozellikle android cihazlardan uzak tutuyor. Ayrica sunu da belirtmeliyim ki goz herzaman yanilir, onemli olan sayisal verilerdir. Bence telefon karsilastirmasi yaparken isletim sistemlerinin sayisal verileri uzerinden karsilastirma yapmak daha saglikli olur. Donanimsal ozellikler herzaman yaniltir insanlari. Apple isletim sistemleri uzerinde bulundugu cihazlarla daha optimize calistigi icin bana gore daha iyi. Misal bb z10: 2gb ram koymuslar ama adim gibi biliyorum ki isletim sistemi kullandikca yavaslicak ve kasmalar baslicak. Android icin de bu gecerli. Arkadasim, note1 almisti, ilk kullanimda ucuyordu alet, ama programlari yukledikce, mesaj bile yazilamaz hale geldi nerdeyse. Ben ip5 32GB da 5GB dan fazla uygulama yukledim, hala ilk aldigim gun gibi calisio masallah. Ve dedim ki elma bu isi bilio...
    Uzun lafin kisasi, en nihayetinde telefon bu, cok oyun oynamak istiyorsaniz gidiniz bir masaustu pc aliniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: san_jose

    quote:

    Orijinalden alıntı: burki_rock

    Hiçbir zaman "fan boy" olmadım. Ama HTC DHD 'den geçtim Iphone 5'e ve Android'den kafadan nefret ettim.

    Ben S3 kadar S4 ile de kafa kafaya kapışacak diyorum Iphone 5 için.

    Apple umarım Samsung gazına gelip "5S" çıkarmaz, daha iyi bir telefon yapar ve 2014 baharında müthiş bir IPHONE 6 çıkarır ;)

    Iphone 5 her türlü sürükler Apple'ı 1 yıl daha...

    aynı şekilde bende geçtiğimiz yaz desire HD den iphone 4 geçtim...ki her zaman ios desemde android seven birisiyim, ikiside tamamen farklı isteklere cevap veriyo bence..

    Desire hd aldığım güne lanet ettim, sattığım dönemde önce ics gelicek dendi gelmedi iptal oldu vs.

    İphone 4 ten sonra sadece batarya ömrü bile yeter dedim...akıcılık hız vs tonla sey sıralanabilir...

    İphone 4 ten s3e geçtim daha sonra, android baya bi yol katetmiş, artık kendi adıma rahatca kullanılacak kıvama gelmiş ama asla bi ios değil, kaldı ki bu ip4 sonrası izlenimlerim :)))

    Hatta şu anda s3 satıp iphone 4e geri dönüyorum...

    Yol katetsin bi zahmet :) Deli gibi satış rakamları yakaladılar.

    IP5'ten sonra ben kolay kolay diğer telefonlara dönmem gibi geliyor.

    Çok olağan üstü bir özellik çıkmadıkça.

    DHD'nin en büyük sorunu şarj ve HTC'nin attığı kazık oldu.

    Şuan çıkardığı birçok telefondan iyidir DHD.

    Neyse dediğim gibi "fanboy" değilim ama Iphone zorla fanboy yapar adamı :)

    S4 için de küçük bir not, birçok forumda Samsung'un şovuna gidip inceleyenler "retina ekran"ın yanına yaklaşamıyor hala demişler.

    Amoled yine amoled yani :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheJudgé

    quote:

    Orijinalden alıntı: dbmaster

    demekkı cekırlekle mekırdekle olmuyor bu ısler. Bendede iphone 5 var ve ben samsung falan tanımam. fanatıkcıyım kısaca.

    Zaten bunu ancak apaçi tipli ,dandik pejoya binip helezonları kestirip arabasına amfi takan elinede iphone alıp kızları etkilemeye çalışan sen gibiler söyler

    fanatikciymiş sende olsa olsa yazın millete hava üfleyen vantilatör fanı olur

    dostum hıc helezon kestırmedım hıcde hava atmadım telefonu cebımden cıkartmam pek. Zevk meselesı ben iphone kullanırım s3 s4 falan tanımam kısacası ayrıca bende ford fiesta var tamam. Sen dogru yorum yapmasını ogren sonra karsıma gec adam dıye...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dbmaster

    quote:

    Orijinalden alıntı: TheJudgé

    quote:

    Orijinalden alıntı: dbmaster

    demekkı cekırlekle mekırdekle olmuyor bu ısler. Bendede iphone 5 var ve ben samsung falan tanımam. fanatıkcıyım kısaca.

    Zaten bunu ancak apaçi tipli ,dandik pejoya binip helezonları kestirip arabasına amfi takan elinede iphone alıp kızları etkilemeye çalışan sen gibiler söyler

    fanatikciymiş sende olsa olsa yazın millete hava üfleyen vantilatör fanı olur

    dostum hıc helezon kestırmedım hıcde hava atmadım telefonu cebımden cıkartmam pek. Zevk meselesı ben iphone kullanırım s3 s4 falan tanımam kısacası ayrıca bende ford fiesta var tamam. Sen dogru yorum yapmasını ogren sonra karsıma gec adam dıye...

    Adamda belliki cekememezlik var kiskaniyor biraz bahsrttigi pejo 106gti sanirim kedi ciger iliskisi diyorlar bu duruma :) ayni iphonede oldugu gibi alamayip burada elestiriyirlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.