Şimdi Ara

Perde ve projektör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni ev aldim . Bı odayı sinema odası yapcam. Elimde heco music style hoparlör seti ve Pioneer av receiver var. Perde ve projektör alicam. Subwofer ı daha sonra düşünüyorum. Perde projektör mesafesi 3-3.5 metre arasında olacak. Perde boyutu maksimum 3*2 metre olabilir. Perde ve projektör için ayırdığınız bütçe değişken. 3000 ile 6000 arası . Forumu kabaca inceledim ama konuları içselleştirecek vaktim yok. Projektör de 3d ve fulhd olmalı. Epson benq viewsonic modellerine baktım. Ama neye göre karar verecegimi bilmiyorum. Alacagim ürünleri en az 5 yıl değiştirmeyeceğini. O yüzden doğru ürünü almam gerekiyor. Tecrübeli arkadaş lardan yol gösterici öneriler bekliyorum. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun.
    Eğer 5 sene projeksiyon değiştirmek istemiyorsanız kesinlikle native 4K bir projeksiyon almanızı tavsiye ederim. (4 milyon pixel den pixel ship yapanlardan değil yani)

    Ancak söylediğiniz bütçe ile bu mümkün değil.O yüzden verdiğiniz bütçenin alt bandına yakın veya altında led projeksiyonla başlayıp daha sonra değiştirmeyi düşünebilirsiniz.

    XGIMI H1'i incelemenizi tavsiye ederim.
  • 7 metreden atım yapabilecek 4K sınıfında projeksiyon ve buna uygun perde önerisi rica ediyorum. Bütçe şu an için açık ama çokta uçmamak lazım. Daha üzerine ses sistemi araştırılacak. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.