< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar şu anda fiziki karta başvursak bu kampanyadan faydalanır mıyız?. Kampanya devam ediyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam kartınız sistemde gözüküyor mu önce ona bakın. uygulamada kartlar kısmından kontrol edin, gelen kartınızın bilgileri yazmıyorsa, kartım elime ulaştı seçip, bilgileri siz giriyorsunuz. Kart aktif olunca ana sayfa da, böyle bir şey çıkıyor, varsa kampanyaya dahilsiniz, yoksa değilsiniz (bu olsa da 250tl harcama yapmadığınız sürece hesaba yansımıyor) ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam kampanya 31 aralıkta sona ermiş. İsterseniz bekleyin yine yapacaklardır. 30 eylülde bitene yetişememiştim, bir sonraki kampanyada aldım bende. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
28 aralıkta başvurduk bu kampanya için başvuru tarihini esas alırlar değil mi? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kampanya şartlarında kartın içinde 50 tl yüklü geldiği yazıyor. Ama bakın size de aynı şekilde harcamadan sonra 50 tl gelmiş. Tam dolandırıcı bunlar bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor. Acayipler valla. |
|
50 tl yüklememek için yalan söyleyen bir firma kurumsallıktan bahsedemez. Bu tutumları devam ettikçe de piyasada tutunabileceklerini sanmıyorum. Şikayetvar da oldukça fazla şikayet var zaten. Hem taahhüt ediyor hem yüklemiyor talep edince de yalan söylüyor :) |
|
|
Hiç bir şey değişmedi ben de direkt kartımı kapattırdım. |
|
|
|
|