Şimdi Ara

PENTAX K7 18-55 ve 70-300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Selamlar.
    Tüm ürünler temiz sıkıntısız ve arızasızdır.
    Lensler önünde koruyucu ile kullanılmıştır. Bakımlarını, temizleme işlemlerini düzenli olarak yaptım.
    Gövdede bir problem yoktur. En son güncellemeyi yükledim. Gövdede titreşim engelleyici vardır. Sağlam magnezyum alaşımlı üretilmiştir.. Toz ve yağmura karşı koruması vardır. Ekranında koruyucu takılıdır.
    Gövde, 18-55DA, tamron 70-300, orjinal batarya ve orjinal şarj cihazı ve 16gb hafıza kartı ile birlikte vereceğim. Gövdenin kutusu yok fakat çeşitli belgeleri mevcut. Tamronun kutusu ve içeriği mevcut.
    İhtiyacım olduğu için satmaktayım. Solidworks , After effects ve benzeri programları kullanabileceğim bir bilgisayara ihtiyacım var. Kaliteli bir laptop ile takas edebilirim. Ürününüzün durumuna göre üste ödeme yapabilirim.
    Hemen satılması için fiyatı uygun yazıyorum. Elden teslimat her zaman önceliğimdir (şuan Denizlideyim). Cep telefonumdan ulaşabilirsiniz. Hayırlı günler.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-indirim-pentax-k7-plus18-55da-plus-tamron-70-300-289732389/detay/
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byadr -- 9 Nisan 2016; 18:51:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: byadr

Selamlar.
    Tüm ürünler temiz sıkıntısız ve arızasızdır.
    Lensler önünde koruyucu ile kullanılmıştır. Bakımlarını, temizleme işlemlerini düzenli olarak yaptım.
    Gövdede bir problem yoktur. En son güncellemeyi yükledim. Gövdede titreşim engelleyici vardır. Sağlam magnezyum alaşımlı üretilmiştir.. Toz ve yağmura karşı koruması vardır. Ekranında koruyucu takılıdır.
    Gövde, 18-55DA, tamron 70-300, orjinal batarya ve orjinal şarj cihazı ve 16gb hafıza kartı ile birlikte vereceğim. Gövdenin kutusu yok fakat çeşitli belgeleri mevcut. Tamronun kutusu ve içeriği mevcut.
    İhtiyacım olduğu için satmaktayım. Solidworks , After effects ve benzeri programları kullanabileceğim bir bilgisayara ihtiyacım var. Kaliteli bir laptop ile takas edebilirim. Ürününüzün durumuna göre üste ödeme yapabilirim.
    Hemen satılması için fiyatı uygun yazıyorum. Elden teslimat her zaman önceliğimdir (şuan Denizlideyim). Cep telefonumdan ulaşabilirsiniz. Hayırlı günler.

Bu kadar da uygun olmasın hocam yazın yine bişeyler
    Sorunsuz alışverişlerim : MCCACA , lindeman , onurorgun , gsliahmet , djemo31(x2) , messire , baykant , bugrascb , osaday1991 , madhane(x2) , tahir40 , mujdat42 , dkbilgisayar , kivilciim , necroo , ftangel , CaReTTa_99 , low , Sezer Cinoglu , yunus_70(x2) , Supervisor_ , jasonjustice , ates98 , serdardiego , HWA@Atilla , r1skk , NovariX , quicksand(x3) , srtc39 , wildboyankara , tades1981 , elens , azmo , fhkymz , esener50 , cohannan , berdush42 , marins , ertug81 , ibrahimscare , m352 , **34can** , BA8124TR , mtgorkem42 ,
    Uzak durulması gerekenler : sar_saran = ferdi_kara

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    pardon :) link koyacaktım unutmuşum. Şimdi düzeltiyorum.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.