Şimdi Ara

PENTA Fahiş Tamir Ücreti - Logitech G502 Hero

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Mayıs 2019'da Almanya'dayken aldığım Logitech G502 Hero faremin sol tuşunda çift tıklama sorunu oluştu. Almanya'ya gönderip beklemek istemedim. Logitech Türkiye distribütörü Penta'yı arayarak konu ile ilgili görüştüm. Almanya'dan alınan ürünün yurtiçinde garantisi olmadığını ve ücretli tamir yapabileceklerini belirttiler.

    Değişim için aşağıdaki linkte yer alan 1.20$'lık Omron D2FC-F-K (50M) switch'i kullanacaklarmış. Tamir ücreti olarak 105 TL istediler. Switch için düz hesap 10 TL diyelim. 9 TL dönüş kargo bedelini de onlar ödeyecek. Onu da eklesek toplam masraf 19 TL ki bu switchleri toplu aldıkları için onlara daha ucuza geliyordur. İşçilik için 86 TL talep ediliyor.

    Omron D2FC-F-K (50M)

    Daha önce bozulan bir Seagate hard diskimi evde açarak içindeki verileri kurtarmıştım. Aynı şekilde başka bir faremin switchini kendim değiştirmiştim. Sonuçta atom parçalanmayacak. 30-40 TL işçilik olsa bir nebze anlarım ancak 86 TL işçilik çok abartı geldi. Şu an tek derdim Aliexpressten gelecek switchi veya Almanya'ya gidiş dönüş süresini (1-2 ay) beklememek. Arabanın filtrelerini değiştiren usta 100 TL alıyor. Bir mouse switchine 105 TL isteniyor.

    Aranızda ücretli mouse tamiri yaptıran var mı? Ücretler bu seviyelerde mi? Tecrübe eden arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Herkese iyi forumlar.







  • Ürün Türkiye'de yok mu hocam, kendiniz alıp değiştirin?
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Switchleri yurtiçinde bulamadım hocam. Aliexpressten standard shipping ile alınca teslim tarihi 22 Ocak gözüküyor. İstanbul'da switch satan bir firma olduğunu duydum. Onları araştıracağım.
  • Yazık bu toptancılar da oluyor bildiğim kadarıyla ya da yerel bilgisayarcılara götürün bazen uygun yapabiliyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.