Şimdi Ara

Penis Büyütücü Traksiyon Cihazı Hikayem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kulllanıma bugun itibari ile başladım penis mükemmel bir şekilde gerildi uzun ve güzel gözüküyor bu şekilde saatlerce durabilir hatta şuan yatakta yatıyorum gündelik hayatta çamaşır içinde belli olmaz fazla. Güzel ürün gelişmeleri bildireceğim .
    NOT- pomba yıda denedim pompa zararlı ve etkisiz olduğunu öğrendim ciddi zararları var ve hiçbir işe yaramıyor. Ancak traksiyonda uzama hücrelerin esnemeye alışıp bölünmesiyle yeni doku oluşumuyla uzama sağlayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam son durum nedir?
    Birde hangi markayı tercih ettiniz,kargo işlerini nasıl hallettiniz bana pm atabilirseniz sevinirim
  • Sonuç??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .
    GÜNCELLEME : merhaba yaklaşık 3 ay gecmiş konumun üzerinden, 1 ay merak ve hevesle çok düzenli kullandım fkt daha sonra çok önem veremedim ara ara kullanabildim. Kesin ve net olarak şunu söyleyebilirim benim geliştirdiğim egzersiz ve kullanım sayesinde kalıcı kalınlık elde ettim penisim hiç olmadığı kadar iri yani sadece ereksiyon olduğunda ortaya cıkıyor baya kalın şişik bi hal alıyor uzunlukta kalınlığa bağlı olarak 1 cm uzamış gibi duruyor fkt kesin olarak kalınlaştı ekstra uzama sağladığını düşünmüyorum şuanlık. Zaten kalın olması beni dahada mutlu ediyor kol gibi bişey oldu.
    Şimdi gelelim uygulama metoduna, öncelikle traksiyon cihazı alışagelmiş kullanımını önermiyorum kesinlikle . Yani günde 5-6 saat kalacak takılı halde işinizi yapın falan hep hikaye böyle bir şekilde kullanamazsınız ayrıca bu zararlı nedeni ise bazen penis kansız kalabiliyor o şekilde uğuşabilir veya lastik kayıp penisin yapısına ciddi hasarlar verebilirsiniz. Size önereceğim yöntem günde maksimum 1 saat takın gerdirebildiğiniz kadar taktıktan sonra gerdirin 5–10 dk da bir penisi düz konuna getirin kan akışı sağlansın. ve 20-30 dk sonra ereksiyon yapın kendinizi takılı halde ereksiyon olunca acaip sert ve şişiyor zaten bu damarları zamanla genişletio bu şekilde kullanın artık kalın bir penise sahip olucaksınız. Uzama olarak 1 - 1.5 cm üzeri hayal gibi duruyor . Saygılar...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 422422werker 4 kullanıcısına yanıt
    Kardeş naptın hala kullanıyor musun. Kol gibi oldu mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.