Şimdi Ara

penis büyütücü ilaç hakkında (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
7
Favori
233.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdi konu önemli. Bu tür ürünleri alacaksan gerçekten tanınmış markaları ve FATURA kesebilen, tamamen ORJİNAL olan ve özellikle SAĞLIK BAKANLIĞI onayından geçen, Türkiye'de satışı YASAL OLAN ürünleri kullanmalısın.

    Bu özelliklere mütakıp 2 - 3 tane ilaç var ve HER YERDEN ALMAMAN LAZIM! Ürünü alıyorsan FATURASINI isteyeceksin. Ürünü inceleyeceksin ondan sonra.

    Birincisi V Pills Penis Büyütücü: Bu ürünü herkes biliyordur. Her yerde reklamları var vs. Bu ürün sanırsam 2013 yılında V Pills Gold olarak değişti. Faturalı olarak satışında bunu gönderiyorlar. Ürünü incelemek istiyorsan link -> V Pills Penis Büyütücü

    İkincisi Grob Mann Penis Büyütücü: Bu ürünü de ağır ağır duymaya başladılar. Bu penis büyütücü ve kalınlaştırıcı krem. Kremi deriye iyice yediriyorlarmış. Tam ürün hakkında bir bilgim yok. Telefondaki arkadaşlar ürünün şeceresini anlatıyorlar zaten sana Link -> Grob Mann Penis Büyütücü

    Bir de kolossal var ama onu hiç bilmiyorum. Bu da diğer ürünler gibi yasal ürün. ->http://www.eczanesaglik.com/?urun-190-Kolossal-Penis-Buyutucu-ve-Ereksiyon-Saglayici-Krem.html
  • Cinsel hayatta karşımıza çıkan olumsuzlukları ortadan kaldırabilmek için sizinden gelen istekler doğrultusunda penissagligi.com sitesini güncelledik, Sağlığa dair her konuyu ele alarak güncellediğimiz sitemizin hızlı ve güvenilir olmasının verdiği pozitif durum ile birçok cinsel anlamda sorunları olan kardeşlerimize yardımcı olduk. Cinsel Sağlığınız adına bir şeyler yapmak istiyorsanız sizi sayfamıza davet ediyoruz. http://www.penissagligi.com/ Cinsel sağlığa dair her şey …
  • Arkadaşlar bir sporcu ve eğitmen olarak size bu konuda bazı tavsiyelerde bulunacam.
    Yapılan araştırmalarda ülkemizdeki ortalama 13.5 civarı.Öncelikle o 21'lere falan inanmayın.Penisin yeteri kadar büyümesini engelleyen nedenleri sıralayım.
    1-Sigara:Kan akışını yavaşlatır,tam işleve geçmesini engeller.Ortalama 1-2 santim küçültür anlayacağınız.
    2-Kilo:Göbek ve bacağın üst kısmındaki yağlar penisin ortaya çıkmasını engeller.Alt karın kası,ve bacak çalışırsanız gene 1-2 santim öne çıkar.Ama bu kasları vb. sakın ola ilaçlarla yapmayın 10 seneye erkekliğiniz kalmaz.
    3-Spor yapmama:Futbol dahi sürekli oynamak ereksiyon halini dorukta tutar,bu yüzden spor yapın mutlaka.
    Özetle:Penis büyümez.16-17 yaşında da son alini alır.Önemli olan onu zinde tutmak.O haplar da kan akışını hızlandırıp daha dik uzun durmasını sağlar ve geçicidir.Şu dediklerimi 1 ay uygulayın değişimi göreceksiniz.
    Aynılarını yakın bir arkadaşıma uygulattım,12 den 14 olduğunu söyledi.Ama dikkat edin,penis uzamaz sadece var olanı yeterince çıkartmak sizin elinizde.
  • o değil de Arkadaşlar anlık sertleştiren haplar var diye biliyorum şöyle 3-4 saat bazıları da 1 günden fazla sertliğini koruyormuş. boşalmadan sonra bile ilişkiye ara vermeden devam ediyorsun o haplardan bilgisi olan varmı
  • Açıkçası penis büyütücü ilaçların hangisi olursa olsun belki erken boşalma veya sertleşme sorunu için fayda getirebilir ancak tek başına büyüteceğini sanmıyorum.

    Tabi ilaçla birlikte egzersiz yaparsan ayrı. orasını bilemem.
  • Arkadaşlar Lütfen Paylaşalım ve Bir Oy verelim, emek verdiğim halkı bilinçlendirmek için kurduğum sitemwww.tibbiyardim.com Bumerang Ödülünde Aday oldu. Yapmanız gereken sadece 1 oy vermek. Destek verenlere şimdiden teşekürler. Oy atanlar konunun altına yazarsa çok sevinirim. Buradan oy atabilirsiniz:
    http://bumerang.hurriyet.com.tr/bumerang-odulleri/33355.htm
  • Bunun doğal yollarıda varmış beyler gerce benim ihtiyacım yok ama sizi bilgilendirmek için sadece
  • tebrizi kullanıcısına yanıt
    Bence en iyisi DOĞAL YÖNTEMLER hiç bir yan etkisi yok.
  • Penisin ilaç yada özel tekniklerle asla büyümeyecegini uzmanlar yıllardır sagda solda yazıyorlar özellikle ilaçlar hiçbir işe yaramaz penis büyütücü pompa ve egzersizlere gelince ancak geç boşalmaya ve ilişki sırasında sert kalmanıza yarar tabi bu uğraş istiyen süreçtir onun dışında kullanmasını bildiginiz 10 santim penis bile 20 santimden iyidir herşey bi kenara önce kadının ruhunu doyurun gerisi kendiliğinden gelir kadınlarda unutmayın cinsellik gercekten son planda önce romantizim sonra sex

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

    quote:

    Orijinalden alıntı: 9600_G_T

    quote:

    Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

    Benim durumu bilen biliyor. Yaşadığım sıkıntılarımı falan.
    En son çare olarak yurt dışındaki sitelere göz atmıştım. Orada "Zontac" adında ginseng etkili bir jel olduğu ve 1 ayda etkisini göstermeye başladığı söyleniyordu. Sipariş verdikten 2 hafta sonra elime ulaştı ve kullanmaya başladım. Sonuç inanılmazdı. 1 ayda 2 cm uzama ve ciddi anlamda kalınlaşma sağladı. Herkese tavsiye ediyorum bunu.

    jelın ısmı ney ?

    Zontac hikaye Andractim jel var. Onu bulabilirseniz kullanın. Eczanelerde olması lazım.

    şu elaman gibi samimi yazan yok şu konulara... tek mesajlık accountlar dolu.
  • @Breath Of fire Herkes rant pesinde. İnsanlarin sorunları umurlarında degil. Tek mesajlik uyelikleri olanların hepsi şarlatan bana göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

    @Breath Of fire Herkes rant pesinde. İnsanlarin sorunları umurlarında degil. Tek mesajlik uyelikleri olanların hepsi şarlatan bana göre.

    öyle malesef reklam peşinde çoğu

    özele bakarmısın.
  • Arkadaşlar bu tarz safsatalara kanmayın. Bitkisel deyip bitkinin yanına viagra tarzı ilaç ekliyorlar. Alttaki liste tarım bakanlığında yayınlandı.
  • Uzmanların dediği gibi 20 yaşına gelen kadar bekleyin olmazsa çare arayınki ne yapacaksınız çareyi herkese yeter, peniş boyu 10cm altı olmadığı sürece...


    Asıl anlamlı uzama ise 12 yaş civarında başlar. Kişi 20 yaşına geldiğinde de artık hayatı boyunca sahip olacağı penis uzunluğuna ulaşmış olur.

    PENİS BOYU (UZUNLUĞU)
    http://www.uzmanlar.com/saglik/ortalama-penis-uzunlugu-ve-kalinligi-ne-kadardir
    Bir yetişkinin inik haldeyken penis boyu yaklaşık 9.5 cm’dir. Yaşa göre penisin erekte haldeyken uzunluğu şu şekildedir:

    12 yaş: 5.8 cm
    13 yaş: 8.6 cm
    14 yaş: 9.9 cm
    15 yaş: 12.8 cm
    16 yaş: 13.6 cm
    17 yaş: 14.5 cm
    18 yaş: 15.0 cm
    19 yaş: 15.2 cm
    20 yaş ve üstü: 15.5 cm
  • Penis büyütücü ilaçların hemen hemen hepsinin içinde katkılı ilaçlar bulunmakta vücuda zarar vermekten başka bişey değil.
    Doğal olarakda kendin yapabilirsin.Buradan bakabilirsiniz adam kitabını bile yazmış.
  • maximianus67 M kullanıcısına yanıt
    Bravo arkadaşım bende cevap verecektim sen benim yerime zaten aynı duygularımı yansıtmışsın..

    Şimdi arkadaşlar başlı başına şurada konuları araştırıyordum nerden nereye kadar gelmiştim oradan oraya derken kendimi bu konunun içinde buldum.. zaten siteye üyelik tarihimde bellidir.Reklam yapanlar belli yok hapmış yok onaylıymış yok işte gerdirme aletiymiş..hepsi yalan Dolan... İşe yarıyan varmı bilemem...

    Arkadaşında anlattığı gibi doğru beslenme Organik tüketim. Afrodizyak etkisi Ve Normalde her erkeğin penisinin uzama payı tam ereksiyon halinde 1.5 ve 2.5 cm arasında gerçekleşir.Gıda takviyelerine ek Çok araştırdım uyguladımda hatta pc kas egzersizleridir. Faydasını gördünmü desen arkadaşında anlattığı gibi doğru beslenme ve Standart temel haraketlerden sonra Sertleşme Tam eriksiyon kolaylaşıyor Büyüme alıyorsunuz ve uzun süreli ( 30 ile 45 Dakika arası ) Boşalma süresi..

    Pc kas egzersizini iyi araştırınız burada bir arkadaşda yazmış ama aşırıya kaçmamak şartı ile deformasyona uğratmadan uygulamak önemlidir..

    İşin gerçeği şudur Önce dengeli beslenme dengeli Strestsiz yaşama...

    Edit: Sakın Ha Sakın Buradaki Reklamcıların Dediği Egzersiz Teknik Bilmem kitabı Yok şu ticaret bu ticaret güvenli alışveriş gibi saçma sapan kitaplarada para vermeyiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdeli -- 4 Ocak 2014; 6:24:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozmopanyaya

    http://penisbuyutenbitkiler.blogspot.com/ inceceleyblirsin

    blogs.... mu? satışlar nasıl gidiyor iyi para var mı bu işte?
  • red honey Türkçesi kırmızı bal muhak deneyin
  • penis büyütücü :http://dai.ly/x2ba5pd

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XAvataR kullanıcısına yanıt
    Yuh anasını satayım ülke bitmiş arkadaşlarınızla penislerinizi mi ölçüyorsunuz.

    Harbiden hiç mi insanlık yok la.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.