Şimdi Ara

Pençekilit operasyonunda 5 şehit, 8 yarali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pençekilit operasyonunda 5 şehit, 8 yarali

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Askerliğimi Bingöl 'de yaptım. Devlet bugün gel askere desin gitmeyen nagmert oğlu namerttir.

Operasyon olmadan nasıl bitirmeyi planlıyorsun terörü, açılım süreciyle mi.

Kıçını da yıksan dağdaki eşeklerin kafasına bomba inecek, o kansızlar öyle yada böyle sarı torbaya girecek . 9 şehit verilmiş "savaş çığırtkanlığı" diyor düdük makarnası.

Zoruna gidiyorsa çık dağa tutan mi var

• Son 20 günde 17 şehit...

Bizler yine vatan sağolsun, şehitler ölmez gibi söylemlerde bulunup vicdanımızı rahatlatıp normal hayatımıza devam edeceğiz.

Olan yine bu şehitlerin ailelerine olacak. Ateş düştüğü yeri yakıyor.

Allah ailelerine sabır versin. Gerçekten zor bir durum.

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • Ayakkabisi numarasina kadar biliyorlar ama sizma yapilacagini bilmiyorlar mi?
    Milletin cani hep yaniyor, yeter artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • Başımız sağolsun, şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Farklı rakamlarda duydum, umarım artmaz...

Hİç ama hiç normal hareketler değil bunlar. Kara kışın ortasında orada metrelerce kar varken gebereceğini bile bile bu teroristler 3 oldu neden sızma girişimi yapıyor akıl alır gibi dğeil. Kim gazlıyor bunlar ABD'mi İsrail mi veya Filistin meselesine bakılmasın başımızı başka yöne çevirelim diye mi yapılıyor bilemiyorum. Ama normal değil bazı şeyler. 12 terorist anında gebertilmiş. Şimdi karşı saldırılar ile 2-3 katı daha öldürülecek belki ama giden 5 şehit geri gelmeyecek ne yazık ki...

Allah Terorü destekleyen ve onlarla iş tutanlarada akıl fikir verir inşAllah.

Terörist dediğin kişinin varlık amacı toplumda karışıklık yaratmaktır. Varlık amacı bu olan kişinin öleceğini bile bile harekette bulunması bence gayet normal. Anormal olan ise sızma eylemlerinin artış göstermiş olması ve şehit veriyor olmamız.

Evvelce gidenlerin asil ruhları şad olsun.

• Tek başına iktidarsın , yanında koalisyon ortağı milliyetçi bir parti var. Millet arkanda. Büyük bir kara operasyonu yapılmalı artık. Daha kaç şehidimiz olacak daha kaç eve ateşler düşecek. Kimileri sayının 20 olduğunu söylüyor. Gelde dertten uyu şimdi.

• Savaş ve operasyon çığırtkanlığı yapan tiplerden oldum olası nefret etmişimdir. En ufak bir bilgi birikimi olmadan hurra savaşalım kafalarından daha tehlikeli bir yapı yok. Operasyonda yaşanacak zayiat ve kayıpları sen mi telafi edeceksin? Operasyon sırasında şehit verirsek "millet arkanda" mı diyeceksin. Geçiniz bu işleri artık.

• Umarım sayı 5 tir daha fazla olduğu söyleniyor ve bu sızma haberleri son dönemde çok arttı.. Allah rahmet eylesin demekten başka elimizden hiçbir şey gelmiyor ve ateş hep düştüğü yeri yakıyor ne yazık ki.

Her seçim öncesi aynı olaylar yazık neler dönüyor neler yazık şehit olan çoçuklara yazık hani bilmem kaç terörist kalmıştı hani ayakkabı numaralarını biliyordunuz allahınız bulun be siyaset için şehit veriyoruz yazık
    Siz halen filistin deyin din kardeşimiz deyin evlatlarımız ölüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-Kartal -- 12 Ocak 2024; 23:43:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.

Atatürk 9. Kolordu Müfettişliği’ nden istifa ettiğinde Saray terörist ilan etmiş ve vur emri çıkarmıştı…

Halk zombi gibi; Allah rahmet eylesin, sosyal medyada bayraklar tabut resmi. Kimse eskisi gibi sorgulamıyor. Dua edeceksin ama sorgulayacaksında. Sen insansın.

Neden gelişmiş teknoloji ve silahlarımıza rağmen kıçı pislikli dinsiz köpek pekeke iti benim askerimi vuruyor? Bunu niye kimse sormuyor?

Amerika köpeği neden teröriste açık destek veriyor? Yobaz sürüsü Avrupa insanı ve Amerika insanına neden kürtlere soykırım yapılmadığı anlatılmıyor?

9 şehit vermişiz Ak-it denen kağıdın umrunda bile değil.Tek satır yok. Tek dertleri İmamoğluna çamur atmak.

Pençekilit operasyonunda 5 şehit, 8 yarali

Ben yazmayayım yine ceza alacağım. Küfürsüzlük zor.

Cigerimiz yanıyor canımız yanıyor. Kahroluyoruz . Bunlar yetmezmiş gibi lağım fareleriyle de uğraşıyoruz.

Türk olmak bu topraklarda hiç bu kadar zor olmamıştı

Bazıları ittifak kurmaya selam söylemeye devam etsin .sonrada timsah gözyaşları ile mesaj gönderirler .

Rabbim şehitliklerini kabul buyursun yiğitlerimizin.

Sehitlerimize allahtan rahmet dilerim.

Bak bak tutuşmuş totosu. Bunca şehit gelirken ne yapalım operasyon yapmayalımda .

Askerliğimi Bingöl 'de yaptım. Devlet bugün gel askere desin gitmeyen nagmert oğlu namerttir.

Operasyon olmadan nasıl bitirmeyi planlıyorsun terörü, açılım süreciyle mi.

Kıçını da yıksan dağdaki eşeklerin kafasına bomba inecek, o kansızlar öyle yada böyle sarı torbaya girecek . 9 şehit verilmiş "savaş çığırtkanlığı" diyor düdük makarnası.

Zoruna gidiyorsa çık dağa tutan mi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 13 Ocak 2024; 18:34:23 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.