Şimdi Ara

Penaltı ve Petkoviç (Sadece soru) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tahrik etmek filan değil bu forumdaki hiçbir beşiktaş taraftarı her konuya sıçramıyor senin gibi , bizde fenerbahçe bölümüne yazıyoruz ama bunu senin gibi adet haline getirmedik her konu ama her konunun içindesin attığın mesajlarda her bir karşıtlık senin bize yaptığın tahrik var.buradaki kişilerde görmek istemiyor seni

eğer inönü88 gibi bir taraftar olacaksan gel istediğin zaman yaz ama böyle yaparak insanların sana cevap verip ceza almasından başka bir işe yaramıyorsun. aksi gibi seni şikayet ediyoruz yöneticiler ilgilenmiyor şöyle bölümle içli dışlı biri olan bi moderetör olsa bu bölümde sana gerekeni yapacaklar ama yok adamlara takip et diyorsun 40 yıl sonra cevap geliyor.
  • kim kimle muhatap oluyor bak bakalım. önce kim kimin mesajına cevap vermiş
    her konuda polemik yaratarak kendini ön plana mı çıkarmaya çalışıyorsun?
  • söz konusu maestro ise cevap atmayacaksın bunu bilir bunu söylerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: altiner93

Ya bilen varsa söylese,kuralı nedir ? Bende merak ettim, doğrusunu bilmeden birşey diyemem.Doğruysa bizim Aykut saf çıktı ...

aykutun kurtardıgı penaltıyı izlemedi heralde gs liler, tmm petkovic öne cıktı ama aykut da kurtardıgı penaltıda 3 metre öne cıktı...
  • abi gsli arkında söylediği çok saçma ama penaltılar 3-4 dk sürer 120 dk gs ye bişe yapmamış penaltılaralamı yapacak...bitsede gitsek havası sezmiş...
  • ne penalti kurala uygun nede sivaslilarin attigi tekme ama galatasaray olunca tekmede penalti ihlalide serbest bu ligde
  • Eskiden vurus olana kadar hakeret yasakdi simdi ise kale cizgisi icinde hareket etmesi serbest ileriye cikis yaparsa penalti golse sayilir degilse tekrari gerekir
    ama maci seyretmedim pozisyonlari bilmiyorum oda ayri konu
  • Futbolcu topa vurmadan önce kaleci sadece çizgi üzerinde hareket edebilir, futbolcu topa vurduktan sonra kaleci çizgiden çıkabilir.
  • Ligimizde hakemlerin neredeyse %90 ı tekrar kararı vermiyor bu tip pozisyonlarda. Ne kalecinin öne çıkmasına ne de diğer oyuncuların ceza sahası içini girmesine ses çıkarmıyorlar. Yanlış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

Tahrik etmek filan değil bu forumdaki hiçbir beşiktaş taraftarı her konuya sıçramıyor senin gibi , bizde fenerbahçe bölümüne yazıyoruz ama bunu senin gibi adet haline getirmedik her konu ama her konunun içindesin attığın mesajlarda her bir karşıtlık senin bize yaptığın tahrik var.buradaki kişilerde görmek istemiyor seni

eğer inönü88 gibi bir taraftar olacaksan gel istediğin zaman yaz ama böyle yaparak insanların sana cevap verip ceza almasından başka bir işe yaramıyorsun. aksi gibi seni şikayet ediyoruz yöneticiler ilgilenmiyor şöyle bölümle içli dışlı biri olan bi moderetör olsa bu bölümde sana gerekeni yapacaklar ama yok adamlara takip et diyorsun 40 yıl sonra cevap geliyor.

öyle bir yazmışsın ki @mexes görende seni sütten çıkmış ak kaşık sanacak.

• Gs liler her yenildiği veya berabere kaldığı maçlara hep tekrar isterler.Bir kerede kabul edin bunları.
  • @mexes o kadar çok futbol forumuna bakmıyorum , ancak geçen haftalarda neredeyse her konuda mesajın vardı .(kışkırtıcı)
  • En azından Mexes iyi yada kötü birseyler katıyor futbol bölümüne. Ki bence iyi yönde genelde birşeyler katıyor. Peki ya sen mlh07? Sen ne verdin bu bölüme? Sivası da tebrik etmek lazım çok iyi mücadele ettiler her iki maçta ama kendi sahalarındaki maçta çok kazma oynadılar :) Hak etmemişti galatasaray elenmeyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mlh07

@mexes o kadar çok futbol forumuna bakmıyorum , ancak geçen haftalarda neredeyse her konuda mesajın vardı .(kışkırtıcı)

Genel mi beşiktaş bölümüne mi ?
    beşiktaş bölümüne en son fabian geldiğinde yazdım oda kıştırtıcı bir mesaj değil ondan önce fenerbahçe beşiktaş maçı zamanında fatal ı desteklemek için yazdım onun dışında olsa olsa bir iki mesajım karşıttır kışkırtıcı değil

galatasaray bölümüne gelirsek kimseye durup dururken mesaj atmıyoruz arada provakatörler çıkıyor onlara mesaj yazıyoruz

fenerbahçe bölümündede her zaman sıklıkla girmem bazen çarpıcı konular oluyor onlara yazarım ki ortada benim takımımı ilgilendiren birşey vardır

futbol bölümüyle ilgilenmeyip bunları söylemen şaşırtıcı arada bir bakıyorsun ordada benim mesajlarımı görüyorsun heralde

• Kalecinin çizgide durması gerekir penaltılarda.. Ama bir kaleciye penaltı atışı sırasında ilk öğretilen şey iki adım öne atmasıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thema

quote:

Orjinalden alıntı: ugur_58

bence kural hatası var maçın tekrarlanması lazım!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.