Şimdi Ara

pektemek'i unutma..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun laf arasinda mustafa'yi hic hesaba katmadigimizi fark ettim.cocuk 1 ay sonra takima donuyomus , bu sezon boyle bi takimda mustafa ibrahimovic etkisi yaratirdi gercekten.hemide yerli..gelisime cok acik bi oyuncu , komple bi santraforda olmasi gereken her turlu ozelligi var.takimdaki herkesin 3'er 5'er gol attigi bi devrede rahat 11 12'yi gorurdu bence.umarim gelir gelmez form tutar tutucaktir da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla ne düşünürsünüz bilmiyorum ama Mustafa Pektemek Beşiktaş'ta as oynayacak özelliklere sahip değil bence.İyi bir yedek olur ancak
  • Mustafa bu sezon şu takımla oynasaydı çok iş yapardı.
  • Beşiktaş gerçekten şanssız bir takım.Sizinde dediğiniz gibi bu sene Mustafa Pektemek olsaydı çok daha farklı bir Beşiktaş izlerdik.Bu sene bence bir şey beklemeyin Mustafa dan dönecek,toparlanacak zor iş.Anca ligin son 5-6 maçına yetişir.
  • Pektemek'in dönmesi, form tutması falan zor iş hocam. Ben bu seneyi gözden kaçırdım. Keşke İBB maçı ile tam olarak dönebilseydi.
  • ikinci yarının 4. veya 5. macında kulübe de ki yerini alir. ve mustafa pektemek gbi kusursuz bitiricilige sahip biri, eger tam performansda oynayabilirse; şu anki beşiktaş da çok büyük işler yapar. gerek en uçta, gerek forvetin sagında ve solunda. geçen seneki takım gbi takım oyunundan tamamen uzak bi takımda, oyndgı macların yarısında son dakikalarda kullanılarak ve çogu maçta da sagda ve solda; su an ki olcay ve holosko gbi bi kenar forvet olarak degilde, kanat olarak oynaması istenmesine ragmen 10 gol atıp 6 asist yapmış bi isim. o benim gözümde luis suarez

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

ikinci yarının 4. veya 5. macında kulübe de ki yerini alir. ve mustafa pektemek gbi kusursuz bitiricilige sahip biri, eger tam performansda oynayabilirse; şu anki beşiktaş da çok büyük işler yapar. gerek en uçta, gerek forvetin sagında ve solunda. geçen seneki takım gbi takım oyunundan tamamen uzak bi takımda, oyndgı macların yarısında son dakikalarda kullanılarak ve çogu maçta da sagda ve solda; su an ki olcay ve holosko gbi bi kenar forvet olarak degilde, kanat olarak oynaması istenmesine ragmen 10 gol atıp 6 asist yapmış bi isim. o benim gözümde luis suarez

o çirkefle bir tutma

• Borc batagindaki halini unutma.
    Pektemek'e dil uzatma sebepsiz.
    Sen yine besiktasli olurdun ama.
    Forvetin kim olurdu bilemezdin s*****iz. :D

Basligi gorunce boyle bir sey yazmak geldi icimden.Umarim yanlis anlamazsiniz. :)

• Bitiriciligine cok guvendigim icin hemen form tutar diyorum.cunku bizim takimda en kotu forvet bile pozisyonlara girer.mustafa'da giricektir.girdiginde aticaktir.attiginda kendine guveni gelicek rahatca form tutucaktir.yani insallah.

1 ay sonra takimla birlikte caslismaya baslasa etti 3 mac.2 hafta sonra macin sonlarinda oyuna girmeye baslasa etti 5 mac.en azindan son 10 macta devreye girmeye baslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: EminJan

Mustafa' nın sakatlanmasına çok çok üzülmüştüm. Hem yerli hem fiziği sağlam hemde yetenekli birde futbolu basit oynaması çok hoşuma gidiyor. Geri döner dönmesine de form tutması zor iş umarım eski formundan pek bir şey kaybetmemiştir.

+1
  • Unutmadık aklımızda çokta bir beklentımız olmasına bu sezon
  • form yakalasa kimse tutamaz onu türkiyede.pektemek en iyi yerli forvettir bana göre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.