Şimdi Ara

Kaçak Elektrik Fantezileri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Alemci Kedi on Instagram: "Kaçak Elektrik Fantazileri!⚡️🤯Levent Kırca "Olacak O Kadar"dan akıllara kazınan bir skeçle karşınızdayız! Uyanık vatandaşımız, kaçak elektriği öyle bir kullanıyor ki, müfettişler bile pes ediyor. Kuyudaki suyu rezistansla ısıtıp kaplıca keyfi yapan, "nasıl olsa bedava" diye elektrik sobasını sonuna kadar açıp evi fırına çeviren, hatta kapıya kendi isminin yazılı olduğu ışıklı neon tabela yaptıran bu adamın halleri gülmekten kırıp geçirecek. Ev o kadar sıcak ki pencereler açık, içeride "börtü böcek" bile pişiyor! Müfettişler elektriği kesmekle tehdit edince, cevabı ise çok net: "Daha önce de kestiler, ben gittim dağdan yüksek gerilim hattı çektim!"#tiktok #Trend #tiktoktürkiye #LeventKırca #OlacakOKadar #KomikSkeçler #KaçakElektrik #TürkKomedi #AbsürtMizah #Güldürü #EskiDiziler #Nostalji #KomikVideo #Kahkaha #EfsaneSkeçler Levent Kırca, Olacak O Kadar, komik skeçler, kaçak elektrik, Doğu Anadolu şivesi, Türk komedi, absürt mizah, güldürü, unutulmaz sahneler, eski diziler."
    https://www.instagram.com/reel/DOhG0WrD-oB

Benzer fanteziler devam ediyor tabiki.Kaçak elektrikle mining yapıp para bile kazandılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 17 Ekim 2025; 15:46:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hem doğalgaz hem elektrik
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.