Şimdi Ara

Peki düşük dozda Steroid alırsam? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
5.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Şimdi aksilik çıkmasın diye şahsına yazmıyorum: zeytinyağı, hindistancevizi yağı, d vitamini, b vitamini gerek değil. Sen büyüme çağındasın makrobesinlerini tamamlaman gerekiyor. Kurşungeçirmez kahveyi öğren ya da her öğününe nasıl ilave edebileceğini düşün. Bence bir su ısıtıcının elinin altında olması gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda kendi başına hekimcilik oynayan ne kadar çok birey varmış Allah aşkına,

    bilip bilmeden bi sürü yorum yapıyorsunuz, çocuk size güvenip dışardan vs bi şekilde temin etse ve geri dönülmez sonuçları olsa bunun vebalini nasıl vereceksiniz?





    anladığım kadarıyla gençsin, yaşını vs bilmiyorum. ortopedi ve travmatoloji doktoruyum. abuk subuk tavsiye vermeyeceğim sana burda . verene de kızarım.

    bak güzel kardeşim, kafana göre tahlil yorumlayıp şunu bunu kullanayım dersen ve millete uyarsan evin yolunu bulamazsın.

    senin için az bi miktar dediğin o testosteronu kas erimesi, ağır yanık, eritrosit yapımını arttırma vs gibi bi çok alanda kullanıyoruz ki bunun da bi dozu var.

    Ben sana şöyle ifade edeyim, hekim arkadaşım sana bu yüzden böyle bi tedavi başlamaz.

    ve ne kadar eksisi var bunun farkında mısın?

    karaciğerine bi zarar gelse bunu hangi yaptığın kas ile telafi edeceksin?

    dışardan hormon almak demek vücudu tembelliğe itmek demek hormon üretmemesi demek. yaşın genç ve ilerde kısırlık yaşamak ister misin?

    onu geçtim huyun suyun değişecek agresif olacaksın. çevren sence buna hazır mı?

    aklını başına al git güzelce sporunu yap ve sağlıklı beslen. hormon seviyen zaten artacaktır.




  • El ile tatmin olmayı (31) bırakırsanız Steroid almanıza gerek kalmaz. Vücutta boşalma olmayınca normalin üzerine çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dışardan alırsan vücüt testesteron alımını azaltır yada durdurur diye biliyorum.
  • 4.77 mL başına miktarı, sizin verdiğiniz 300-1200 aralığı ise dL başına düşen miktar, yani sizin testosteronunuz 477/dL, biraz düzgün beslenip spor yaparsanız yükselecektir.
  • Peki düşük dozda Steroid alırsam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hormon konusu ciddidir. kendi başına bir şey yapmaya kalkma sakın hayatını mahvedebilirsin.
    mutlaka hekime danış
  • Ben 2 sene önce baya sağlam kür yaptım 2 hafta sonra ikinci kez baba oluyorum.
    Haftada 500 mg sustanon 400mg rimobolan
    Günde 3 tablet danabol
    Günde 3 tb proviron
    3 ay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

    Reis halsizlik ve güçsüzlük var ve bu testo düşüklüğüne delaletmis.yazin 477 çıkmıştı testo seviyem.urolojiue sıra aldım ayın 16 sina.hocaya dicem hocam bende halsizlik ve güçsüzlük var.hoca testo testi yapar.eger kendiliğinden derse sana testo tedavisi yapalım iyi ama demezse ben direticem dicem hocam kendimi gerçekten güçsüz ve halsiz hissediyorum degerlerim 1000 civarı olana kadar tedavi alsam olmazmi diye

    Sonuçta ben tek seferde çok düşük doz alicam atıyorum bodiciler 100 alıyordur ben 1 alicam yani normal değerleri geçecek kadsr değil bu durumda testi üretimi niye dueuyormi sonuçta fazladan almıyorum
    Az 31 cek🤟🤟

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş steroid kullanmış birisi olarak steroid vurdum kas kütlem arttı diye birşey yok yine düzenli yemek yiyip dinlenip antreman yapman lazım ve kür e girerken kademeli olarak arttırman lazım 4 hafta 400 gidiyorsan 5.hafta'dan sonra bunu arttırman lazım aksi halde vücudun kas gelişimi yapamazsın ayrıca hangi küre gireceksin ? tek bir ürün size fayda getirmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steroid alıp vücudunun hormon dengesini bozma. Aşırı kasa gerek yok, fit ol biraz kasın olsun yeter. Kızlar çok kaslı iri erkekleri sevmiyorlar. Karın kaslı biraz kaslı olsan yeter. Böyle bir vücut için steroide gerek yok. Spor ve beslenme yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kas kazanimi artar yan etkileri doza göre cikar ve artar ilacin vucudu nasil tolere ettigine gore degisir uzun vadede kisa vadede farkli yan etkiler oluyor dusuk dozda alsan farkinda olmadan yan etkiye maruz kalabilirsin kısırlık olayı genetik faktör ve yanlis kullanim diyelim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş dışarıdan hormon dengelerini oynatacak hiçbir ilaç kullanma. Yan etkileri faydasından kat kat fazla olur eskisi gibide olamazsın. Vücut dengesi bozuldumu rayına oturması çok zaman alıyor ve eskisi gibide olmuyor. Salonda steroid kullanan adamların bıraktıktan sonraki hallerini gördüm çok kötüydü. Resmen kısa vadede zirve yapmak uğruna tüm hayatını riske atmaktır bu iş. Çok profesyonel olursun, zengin olursun hergün özel doktorunun denetimi altında olursun ha o zaman olur. Bunu başaranlar böyle başarıyor. Sadece fiziksel etkileri olsa neyse erkeği erkek yapan hormonlar bozuldu mu psikolojin, ruh halin kendiliğinden mahvolur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strato026 -- 6 Aralık 2019; 12:24:43 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.