Şimdi Ara

PEK YAKINDA - Cem YILMAZ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
2
Favori
10.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şahane bir film olmuş, hatta Cem Yılmaz'ın en iyi filmi bile denilebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melkor23

    Şahane bir film olmuş, hatta Cem Yılmaz'ın en iyi filmi bile denilebilir.

    Aynı fikirdeyim. Çok hoşuma gitti herkes izlesin bence
  • sinemada izlenecek bi filme benzemiyo
  • insanlari yanlis yonlendirmeyinSINEMADA IZLENECEK BIR FILM DEGIL !!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmden anlamayan insanlara uyup gitmemezlik yapmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gayet güzel bir filmdi. 2 saat boyunca gülmek isteyen, Recep İvedik tayfası beğenmemiş olabilir tabii.
  • Film gayet güzeldi ve eğer yaşınız biraz olgunsa , verilmek istenen mesajları anlayabiliyorsunuz. Forumda ve sosyal ortamda , yorumlara göz attım ve genellikle negatif yöndeydi...

    Bugün kuzenim ile Marmarapark'ta izledim.Çıktığımızda harika bir etki yaşadık.Gülmek için girmemiştik ne hikmetse. Bana film bir çok duyguyu birden hissettirdi...

    Cem Yılmaz'ı tebrik ederim.
  • Sinemada izlenebilecek verdiğin paranın hakkını verecek kalitede bir film. filmden önce gösterilen çöplükleri gördünüz herhalde. rekor üzerinden karşılaştırıldığı adamlara göre kıyaslarsak ne düğün dernek gibi boş bir film değil ne de film demeye bin şahit isteyen ivedik' e göre "?!?!" -vay be söyleyecek kelime bulamadım- bir film. cem in gösterilerini filmlerine göre daha çok seven birisiyim. boş işlere meraklı bir millet olarak cem şu filmde 2 osursa 1 geğirse +2m izlenme daha eklenirdi. ama işte kalite var, kalite var.
  • Az önce çıktım sinemadan müthiş bir film olmuş her şeyiyle uzun zamandır böyle güzel bir yerli film izlememiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce herkes kötü diyor şimdide iyi bi karar verin
  • Film olmamış gitmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen cumartesi gittim bende, açıkçası ben beğendim.Zaten komedi olmadığının farkındaydım, o beklentiyle gitmedim ve hoşuma gitti.Dram yerindeydi, komik sahnelerde vardı, konusuda güzeldi açıkçası ben sevdim.Ayrıca bazı yerlerde Fundementals'a falan da göndermeleri vardı.Yine güzel sinema göndermeleri de vardı, ben açıkçası sevdim.Tavsiye ederim.
  • Şu filmi beğenmeyenler filmden ne bekliyorlardı acaba? Adam zaten bir gora komedisi yok dedi. Daha çok hokkabaz tadında dedi. Bunu bile bile gittin izledin neyini beğenmedin? Gidin arkadaşlar film çok çok güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem yılmazı çok severim ama bu film komedi desen değil dram desen değil boş anlamsız bi film olmuş. Herşey Çok Güzel Olacak tadında dram,komedi,aksiyon vs unsurlar olabilirdi ama yanına yaklaşamamış.
    Şu gay tipli yönetmen yardımcısının replikleri dışında eğlenmedim
    Filmin 2. yarısı dahada sıkıcıydı uykum geldi. Film beklediğim gibi çıktı sırf kız arkadaşıma söz verdim diye gittik.
    10/5.5

    quote:

    Orijinalden alıntı: lovekrand

    Adam film içinde daha kimse yapmadan göndermeyi kendisine göndermiş . Film boyunca bir güzel ürün yerleştirme yapmış. Bir de korsan film türk filmleri mesajı veriyor filmde . Korsan filme olan sempatim arttı diyebilirim bu filmle . Çünkü film başlamadan 15 dk reklamı izlemişim . Film başlayınca pepsi ,yedigün ,turkcell replikleri havalarda uçuşuyor .Arada ayrı bir reklam .Gerçekten gına geldi . Evde izlediğim korsan film sanki paralı da buraya bedava film izlemeye gelmişim de reklamı dayamışlar gibi oldum .Bir de şimdi bu adam çok zeki reklamı bile filmde kendisi izlettiriyor falan diyenler de olucaktır ama bir sinema filmi bir eserdir ve bunu böyle reklamlara yedirmek bir sinemacıya yakışmaz .Hele bunu Cem Yılmaz gibi bir doymuş insan yapıyorsa hoş değil gerçekten .

    Bunun dışında filme gelirsek .Güzel espriler vardı. Yer yer tempo arttı salon güldü ama öyle yaratıcı ,etkileyici bir replikde akılda kalmıyor . Genelde edilen küfürlere ve hitap şekilleriyle güldüren bir film . Eski Türk filmlerine bir gönderme yapma çabası var ama bu da amaçsız kalmış . Film son 30 dk ya kadar senaryo yükselerek gidiyor ve artık olayların bütünleşerek etkili birşey çıkarmasını bekliyorsunuz ama son 30dk da tempo baya düşüyor ve kalitesiz güldürü ögeleri var .

    Filmin olumsuz yönlerini söyledim .Cem Yılmaz'ın ustalık eseri bir film değil .Öyle Her şey Çok Güzel Olacak kalitesinde bir filmde değil . En azından Cem Yılmaz filmi izliyorsunuz .Çekimler , kostümler, ışıklandırmalar falan emek harcanmış belli . Şuan sinemadaki en iyi film tabiki merak ediliyorsa izlenmeli .İlla gidin denilecek bir şey değil .


    filmle ilgili en iyi yorumu arkadaş yapmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 1 Kasım 2014; 13:57:08 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

    Şu filmi beğenmeyenler filmden ne bekliyorlardı acaba? Adam zaten bir gora komedisi yok dedi. Daha çok hokkabaz tadında dedi. Bunu bile bile gittin izledin neyini beğenmedin? Gidin arkadaşlar film çok çok güzel.

    Bu kadar fanatik olmayın. tamam biz de hokkabaz tadını yakalamak için gittik zaten bu filme. Ama dürüst ol cevap ver. Bu film hokkabaz'ın yanına yaklaşabilmiş mi? Dram desen tam oturmamış komedi desen tam oturmamış tam tv'de ilenilesi boş bir film yaratmış cem yılmaz.
  • Film olmamis , konu bütünlüğü yok. Bu sefer olmamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film güzeldi.Ama abartılacak bir film degil.Hele birde verilen mesajdan bahsedenler olmuş.Bırakın Allahinizi severseniz korsana hayır dışında ne mesaj var.Vakit geçirmek için izlenebilecek bir film,daha fazlası yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin Dvd'si çıktı.
  • Blu Ray olarak çıkmamış galiba, ilginç.
  • İlk on dakika sardı gibi..Devamını izleyecem..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.