Şimdi Ara

Pejo 2008 rampada titreme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba


    Bir türlü çözülemeyen sorunum var 2015 dizel otomatik 2008'im var arabada normalde hiçbir sorun yok ancak uzun bir yokuşa rampaya geldiğimizde gaza basınca bütün araba da aşırı bir titreme oluyor güçten düşüyor ayağını gazdan çekince normale dönüyor eğer rampa bitmediyse gaza basınca tekrar titreme başlıyor işin kötü yanı her zaman yapmıyor düz yolda yapmıyor. 


    Baskı balata dediler değiştirdim volan dediler değiştirdim aks dediler baktırdık usta iyi durumda bunda bir şey yok dedi. 


    Çaresiz kaldık sizce neden olabilir. Başına daha önce gelen oldu mu acaba böyle bir şey.

    Şimdiden teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu tür arızaları yetkili servisten başka çözebilen yok veya çok az. Şimdiye kadar yetkili servise götürmediyseniz bence götürün. Çözüm bulunur büyük olasılıkla.


    Bir arıza sebebi ile yıllarca sanayide, özel servislerde çözüm aradım. Para verdim. olmadı. İnadı bırakıp yetkili servise götürdüm ve orada kesin teşhis ile uygun fiyata çözülmüştü.


    Sanayideki veya özel servislerdeki arıza okuma sistemleri tam anlamıyla çalışmıyor. Fransa merkeze online bağlantı ile çözüm aranıyor bildiğim kadarıyla. Yetkili servis haricindeki Peugeot arıza tarama yazılımları cracklı olduğu için kısıtlı tarama yapabiliyor veya nokta atışı arıza tespiti yapamıyor. Hatta ustalar yetkili servis tanıdıkları varsa kendilerine gelen aracı ona götürüyorlar anladığım kadarıyla.


    Hatta en son 3 ay önce sanayide baskı balata değiştirmiştim. Daha sonra yapılan arıza taramada debriyaj alıştırma işlemi yapılmamış veya yarım bırakılmış kodu çıktı. Şimdi yetkili servisten randevu almak zorunda kaldım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayzeb -- 29 Mayıs 2021; 18:37:2 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.