Şimdi Ara

Peguot 508 & Ford Mondeo ? ( Nedir durum )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
5.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canlar Selamun Aleykum diyorum öncelikle.

Senelerdir aralıksız takip ettiğim forumda artık bir şeyler yapma zamanı gelmişti. Neyse konuya giriyorum.

Peguot 508 estetiği bende hayranlık uyandıran benim ihtiyaclarıma yönelik olan tek peguot arabasıdır, (407) den de delicesine. Amma ve lakin peguot sürüş zevki, iç tasarım, konforlu sürüş özellikle bu modelde buldum.

Şimdi aklımda kalan soru ? .

Ford Mondeo'nun (kasası hariç) yol tutuş güzelliği, güven vericiliği mi.

Peguot 508'in yol tutuş, sürüş zevki, iç mekaniği mi.

Bu iki araba arasında gidip geliyorum. Almak istediğim arabalar bunlar ve şu da önemlidir ki bir çok kişi bu arabalara haz duymuştur.

Gereksinim:

Yol tutuş ( Herkes ister )

Çekiş (''..

Konfor (''..

Tasarım (''..

ve

Her şeyden öncede GÜVENLİK ( kullanılan malzeme kalitesi )

Güvenlik aradığımın yanı sıra bu iki arabadan da iyi yada kötü farketmeksizin çok düşünce iletildi.

Maliyet önemli değil. Her şeyden önce ihtiyaç karşılaması değil de kalitesi { ( Malzeme'işçilik ) Kaput bölümü, Kasa, } öne çıksın kimler ne düşünüyor.
    Not:

Benim bu iki arabadan hissettiklerim bunlar sizler ne diyorsunuz diye bir sorarım.

Bir yanlışım olmuşsa af olsun.

• Saniye düşünmeden 508 alınır... Test sürüsü yaptım 508 ile ve araca hayran kaldım, hem teknoloji, hem yakıt sarfiyati, hem de tasarım ve fiyat olarak benim gördüğüm kadarıyla rakipsiz. İç mekan kalitesi de muazzam...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

� Beşiktaş JK � ÇARŞI
    Ey iman edenler Allah'ın size helal ettiği temiz şeyleri haram kılmayın, hududu da aşmayın. Doğrusu Allah, aşırı gidenleri sevmez. Allah'ın size verdiği rızıktan temiz ve helal olarak yiyin. İnandığınız Allah'dan sakının.Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)
  • Saniye düşünmeden 508 alınır... Test sürüsü yaptım 508 ile ve araca hayran kaldım, hem teknoloji, hem yakıt sarfiyati, hem de tasarım ve fiyat olarak benim gördüğüm kadarıyla rakipsiz. İç mekan kalitesi de muazzam...

� Beşiktaş JK � ÇARŞI
    Ey iman edenler Allah'ın size helal ettiği temiz şeyleri haram kılmayın, hududu da aşmayın. Doğrusu Allah, aşırı gidenleri sevmez. Allah'ın size verdiği rızıktan temiz ve helal olarak yiyin. İnandığınız Allah'dan sakının.Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)
  • Yeni Mondeo 2013'te ülkemize giriş yapacak diye hatırlıyorum, yeni kasa Mondeo'yu bekleyin aceleniz yoksa. Pug bende, eskiden kalan arıza yeteneğinden dolayı soru işareti bırakmakta. Yoksa 508'in gerek malzeme kalitesi, gerekse tasarımı hoş geliyor. Tabii auto6r şanzımanın yığılmasına alışırsanız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • Yeni mondeoyu bekleyin bi derim harika bir araç geliyor D sınıfının aston martini

• Bir hafta önce İst. Haramidere KENT te FORD MONDEO baktım...Bagajı güzel ve geniş.,Araba yakışıklı..İçine oturdum...ÖN CAM KAFAMA DEĞİYOR...Ön kısım çok alçak ve basık...Benim Corolla onun yanında 3 + 1 geniş 150 m2 ev gibi..Orada teşhirde bir FORD S MAX var...Yarım saat bakmaya doyamadım....Nefis bir araba...Eşimde çok beğendi..Beğenmekle kaldık..Fiyatı iki mondeo parası..Yutkunup uzaklaştık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 31 Ağustos 2012; 10:16:57 >

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    12 yıl önce açıldı
    honda CRV mi toyota RAV4 mu?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu kasa mondeo u bence hemen eleyin. Fordun şu sıralar en az tutulan aracı. Geçen bayideki bir arkadaş yakınıyordu satamıyoruz diye. Yeni kasa mondeo çok güzel bir tasarıma sahip bekleyin derim. Aslında size superb de önerirdim ama onun da kasası eskidi. Ama illa 508 mi mondeo mu derseniz hiç düşünmeden 508 alın

Mondeo yol tutuş, direksiyon tepkisi gibi sürüş dinamizmini ilgilendiren disiplinlerde çok iyi bir araç. Bu konularda kullandığım Peugeot modelleri (307,308) hep kötüydü ama 508'in sürüş dinamizminde iyi olduğunu duyuyorum hep.

Bir de 508'in arka koltuğu çok rahat. Bindiğim arka koltuğu en rahat araçlardan birisi.
  • Yol tutuş en önemli kriterim diyorsunuz bu yüzden Mondeo tercih etmelisiniz. 508 de fena değil ve eski nesillerinden daha iyi bir yol tutuşa sahip ama bir Mondeo değil.

Buyrun bu konuda bir kaç SS'i ve videosu var.Yurt dışında fusion isimli kasa , TR ye mondeo olarak giriş yapacak.http://forum.donanimhaber.com/m_60347540/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 31 Ağustos 2012; 12:16:16 >

• 508 testi yapin begenecesiniz tasarimda passatan dahi cekici

• quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

508 testi yapin begenecesiniz tasarimda passatan dahi cekici

508 i her ayrıntısıyla incelemek istiyorum arkadasların dediği gibi ama mondeo yeni kasa beklemek te kararsızlastırıcı, hele ki şu iç tasarım malzeme kalitesi gerçekten hosuma gitti. Unutmadan söylemek isterim sayıca yogun bir aıleyiz ve ben bu nedenle güvenliğe de yogun sekilde önem veriyorum, Yollarımız dolayısıyla Esp nin tutuculuguna da önem veriyorum, Hızlı sùrmem dolayısı ile.

Tesekkur ediyorum su ana kadar ilgılenenlere, ilgilenecek dostlara. Sayglar

Ama her iki araçta da manuel vites öneririm.

"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir."
  • focusun en dolusunun 63 liraya satıldığı piyasada 65 den düşük olmaz fiyatı bence

Yeni Mondeo süper görünüyor ama şimdi araba alacak olan adama 1.5-2 sene bekle denmez ki...
  • Aslında bir an önce karara varsam olacak ama dedikleri kadar iyiyse bu araba neden olmasın. Peguot arabalarının vites sıkıntısı var mı en cok kafamda olan o. Aslında gayet te hoş sürülen arabalar ama zamanla sıkıntı cıkarırsa duyduğum gibi ve ön kısım düsündügüm kadar (yeteri kadar) sağlam değilse yandık o zaman :) Vites ( manuel 1.6 benzin ) de karar kıldım var muhtemelen o secenek.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.