Şimdi Ara

Pegan Temple

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BeyLer Rune den alta iniyoz Ya hani pegan Mark fln hepsi var bende zatende giriyom İçerde door of darkneess kapilarini nasi acioz bi yardiM...

• rune kalesine girmeden sag tarafta merdivenlerden cıkıp orda npc den gorev aliosun die hatirliorum
  • Bende girmiştim oraya ama ne var bilmiyorum ? Bilen birisi varsa açıklayabilirmi :) ?
  • Lutfen benim yaptiğim seyleri bana anlatmayin rune nin temple yani 2. kat ta sağ tarafta bi bolmede priest ten gorev aliyorsuN Sonucta sana pegan's mark veriyo ve iceri girebiliyosun icerdeki odalarda hic birsey yoqtur sadece [door of darkness] kapilarinda Gecerek andres van halter boss una gidiliyo bana kapilarinin nasi acildiği lazim bi yardim plx
  • quote:

Orjinalden alıntı: Headsh0tdeluXe

Lutfen benim yaptiğim seyleri bana anlatmayin rune nin temple yani 2. kat ta sağ tarafta bi bolmede priest ten gorev aliyorsuN Sonucta sana pegan's mark veriyo ve iceri girebiliyosun icerdeki odalarda hic birsey yoqtur sadece [door of darkness] kapilarinda Gecerek andres van halter boss una gidiliyo bana kapilarinin nasi acildiği lazim bi yardim plx

Peki o bosstan ne düşüyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xJorfan

quote:

Orjinalden alıntı: Headsh0tdeluXe

Lutfen benim yaptiğim seyleri bana anlatmayin rune nin temple yani 2. kat ta sağ tarafta bi bolmede priest ten gorev aliyorsuN Sonucta sana pegan's mark veriyo ve iceri girebiliyosun icerdeki odalarda hic birsey yoqtur sadece [door of darkness] kapilarinda Gecerek andres van halter boss una gidiliyo bana kapilarinin nasi acildiği lazim bi yardim plx

Peki o bosstan ne düşüyor ?

pmfun dan baktım birşey düşmüyo gösteriyo
  • Ewt işte onemli olanda benim icin o bise dusmediğine gore bi on ayak gibi bir sey icin yani bi quest in parcasi olmali...
  • quote:

The lvl 80 Boss Andreas van Halter (which should be Andrea, without the s; Rune is Germany, not Italy) appears on the Sacrifice Altar on the second floor of the Pagan Temple at random times.
    If you want to get to the Sacrifice Altar, you must first open the Door of Darkness with a Key of Darkness, which you get as a drop from lvl 78 Triol's Priests.
    Then you must pass through the Altar Door which seems to open at random. There is no key or quest to open it.
    Behind the Altar Door there is a whole bunch of 1/4 mobs as well as some 2xHp and 3xHP. Everybody must enter fast, because when you have killed 1/3 of those mobs, the Altar Door closes again and those left on the outside can't come in any more.
    Then there is the altar with a statue. On the altar there is a further platform on which the Boss will appear.
    You must kill all the Lamp Posts of Inspiration inside the Door of Darkness, which don't strike back but are protected by social mobs who like to cast Bleed curses. When you have extinguished all the lamps and cleaned the room of monsters, van Halter will open the Sacrifice Door and come out. Apart from causing bleeding wounds she has a Vampiric skill and can lower your P.Atk. One of her two Acolytes can both drain HP and MP, the other reflects damage.

Burada yazdığına göre Triol's Priestleri keserek Key of Darkness düşürmen gerekiyormuş. Triol's Priestler Chapel Guardların arkasındaki odalarda. Ben düşüremedim ama henüz.
    Not: Bunu sabah yazacaktım ama şansa elektrikler kesildi. Sonra da dışarı çıktım. Geç olmuşsa özür dilerim

Edit: Az önce Key of Darkness'i düşürdüm ancak serverda bu quest çalışmıyormuş galiba kapı açılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 4 Temmuz 2009; 18:49:10 >

• yanlış bilmiyorsam key of darkness çantandayken, door of darknessi seçerek anahtara çift sol ya da sağ tık yaparsan açılıyo.key of darknessim vardı
    ama içeri kadar girmeye uğraşamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldenSpirit

yanlış bilmiyorsam key of darkness çantandayken, door of darknessi seçerek anahtara çift sol ya da sağ tık yaparsan açılıyo.key of darknessim vardı
    ama içeri kadar girmeye uğraşamadım.

Evet hocam dediğin gibi kapının dibine gelip anahtara sağ tıklayınca kapı açılıyor. İçerde Altar Entrance kapıları var. Onları açmak içinde aynı yöntemle Chapel Keys kullanıyoruz. Yine moblardan düşüyor. Ancak açma işlemi her defasında başarılı olmuyor. Birkaç kez denemek lazım.
  • HerKese Tşk..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.