Şimdi Ara

Peg-Perego Aria OH Puset - 229TL + 50TL çek fırsatı (Hepsiburada)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/liste/peg-perego-aria-oh-classico/productDetails.aspx?productId=oyunpegariclas&categoryId=305668&SKU=OYUNPEGARICLAS-T

Hafif, kaliteli bir puset arayanlara bu ürünü öneriyorum. Marka İtalyandır ve genelde "Made in Italy" çalışan bir markadır. Model ismindeki "OH" "One hand" yani "tek el" kolaylığının simgesidir. Ben ana kucağı ile takım olarak almıştım o şekilde şuan 5.5 aylık oğlumu her yere götürdüm.

Ürün tutma yerindeki butona basılarak tek elle katlı halden normal hale dönüşüyor. Katlarken de yine o butona bastırıp arka sağ tekerin yanındaki kulakçığa ayak ucunuzla bastırdığınızda katlanıyor. KAtladıktan sonra tek elle taşımak için tutmacı bile mevcut ve kesinlikle geri açılmıyor. Bu şekilde B sınıfı araçların bile bagajında pek yer kaplamıyor.

Tekerlekleri kauçuk ve orta büyüklükte.. Arka tekerlerde amortisör mevcut.
    Tentesi çıkartılabiliyor.
    Sırt kısmı tamamen geri yatabiliyor.
    Tekerlekler çıkartılabiliyor ama biraz zahmetli, ben hiç çıkartmadım.
    Yanında bardak tutacağı falan gibi aksesuarları geliyor. "Completo" modelinde yağmurluk, ayak örtüsü falan da mevcut.
    Turuncu rengi var bende ve ayakları alüminyum renkte.
    Fren mekanizması iki kademeli.. dilerseniz tek tık yaparak yokuş aşağı inerken pusetin hızlanmasını önleyebilirsiniz.
    Öndeki bardak tutucu çıkartılabiliyor.
    Tentenin arkasında transparan bir bölge var, çocuğunuzu görebilirsiniz.
    Kumaşı kolay siliniyor ve sağlam.

Aklıma gelenler bunlar.. Daha ucuza var mı çok araştırmadım ama fiyat gerçekten emsal pusetlere göre çok iyi.

Özellikle hafifliği sayesinde bayanların bile çok kolay taşıması ve denge/sağlamlık olarak önerebileceğim bir puset.

Eğer 21TL'lik bir ürün daha alırsanız, (örneğin bebek bezi) HB'nın 50TL çek kampanyası var. Bu şekilde ürün size 200TL'ye ve yanında hediye ile gelmiş olur.

Edit: Hediye çeki kampanyası düzeltildi, başlığa site adı eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 10 Eylül 2012; 0:44:49 >

DH 2005 Üyesi
  • baston puset olsaydı iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 10 Eylül 2012; 0:36:02 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.