Şimdi Ara

Pedalsız direksiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Belki biraz garip gelecek ama direksiyon setlerini pedalsız kullanmak mümkün mü? Oyun ayarlarından gaz ve freni tuşa atayabiliyoruz gibi ama tam da emin değilim.

    Bacaklarımı kullanamadığımdan dolayı gaz ve freni tuşlara atamayı düşündüm. Thrustmaster t150'de r2-l2 basmak için uygun yerde gibi :D



  • Gran Turismo 5 Prologue döneminde bende Logitech Driving Force GT vardı, aynı durum sebebiyle ben de tuşlarla kullanmaya çalıştım ama sonunda Gamepadin daha kullanışlı olduğuna karar verip direksiyon setini kısa sürede sattım. Yarış oyunları tuşlarla oynanmaz bence, özellikle de direksiyondaki tuşlarla.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı oyunlarda remapping yapılabilir ama atayacağınız tuş bas-çek şeklinde olacağı için, basınca full gaz verir çekince full gazı keser. Haliyle biraz sim kafasında olan oyunlarda arabayı olduğu yerden bile kaldıramazsınız. Zaten dönerken falan gaz ve frende yapamazsınız.

    PS4 için zor ama microsoftun wireless speed wheel diye bi direksiyonu var. Bu iş için biçilmiş kaftan. Direksiyonu tutma yerinde işaret parmağına denk gelen kısımda gamepaddeki L2 R2 tetik tuşları var. Youtubedan baktığım kadarıyla PC'de de çalışıyor...




    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cevaplar için teşekkürler

    PS3'te F1 Championship Edition'da PS gamepad'in sixaxis özelliğini kullandırıyordu, çok güzeldi. Sonraki yarış oyunları da kullansa iyi olurdu.

    Microsoft'un speed wheel iyiymiş ama PS4'üm olduğundan gamepad'e devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.