Şimdi Ara

Pectus Excavatum ( Kunduracı Göğsü ) - Nuss Ameliyatı oldum , Video-Resim (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
466
Cevap
30
Favori
70.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cok sevindim herseyin yolunda gitmesine (Baslarda agri cok olmus gerci), merak ettigim bir konu var bu barlar ne zaman cikarilacak ? Allah insallah bundan sonra bu tarz problemler yasatmasin size.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

    cok sevindim herseyin yolunda gitmesine (Baslarda agri cok olmus gerci), merak ettigim bir konu var bu barlar ne zaman cikarilacak ? Allah insallah bundan sonra bu tarz problemler yasatmasin size.

    2.yılda cıkacak inş
    Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1342

    quote:

    Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

    cok sevindim herseyin yolunda gitmesine (Baslarda agri cok olmus gerci), merak ettigim bir konu var bu barlar ne zaman cikarilacak ? Allah insallah bundan sonra bu tarz problemler yasatmasin size.

    2.yılda cıkacak inş
    Teşekkürler

    Gencken bu ameliyati olmakla cok cok iyi bir karar verdiniz cunku daha ileride hem kalp hemde nefes alip verme konusunda sorunlar yasayabilecektiniz, yani sadece goruntu olarak degil sagliginiz icin cok cok iyi bir karar vermissiniz, yurtdisinda minimum 20bin tl (Yaklasik 12bin dolar) civarina bu ameliyat yapiliyor.

    Bu arada cocugu olanlar ve ayni problemi yasayanlar bu barlarin cocuklara konulmasi cok daha kolay oluyor cunku onlarin gogus yapilari cok daha esnek yetiskinlere gore yani bu ameliyati ne kadar gencken yaparsaniz o kadar iyi.


    Genclerde (Yetiskinlerde) iki veya uc adet bar konulmasi gerekirken cocuklara tek bar bile konulmasi yeterli olabiliyor. Cocugunda bu problemin oldugunu bilenler vakit kaybetmeyin ve tedavisini yaptirin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 27 Mayıs 2013; 21:11:47 >




  • Geçmiş olsun dostum
  • Benim dedemde de varmis bende de var ama nefes sorunu yok allaha sukur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1342

    quote:

    Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

    cok sevindim herseyin yolunda gitmesine (Baslarda agri cok olmus gerci), merak ettigim bir konu var bu barlar ne zaman cikarilacak ? Allah insallah bundan sonra bu tarz problemler yasatmasin size.

    2.yılda cıkacak inş
    Teşekkürler

    önceki halinin ss lerini atacakdın? aynı sorun bende de var ama ameliyatdan korkuyorum.
  • Beyler 1 ay once nuss ameliyatı oldun bi ay bile olmadı çok iyiyim tek bar taktılar ne ağrı var ne bişey yatarken filan bazen oluor o da normal kemik ağrısı gibi hamlamışsınız gibi ve kesinlikle pişman değilim tam yaşımda oldum kemikler haiften gelişmeye başlamışken yaş:16 boy:1.70 kilo:55 zayıfım ama kilo alıyorum gittikçe gelişimimi çok olumlu etkiledi amleliyat daha rahatım şu an 2 kg dumbellarla kondisyon çalışıorum sırtımı filan çok rahatlatıo cidden yaşı 10-16,17 olan varsa hiç düşünmesin direk olsun çünkü kemikler büyüdükçe hastalığınız ilerlicek ve pişman olabilrsiniz tabi bunlar doktorun tavsiyeleri ve benim düşüncelerim bi sorusu olan varsa herzaman yardım ederim ve dikiş izleride cidden güzel duruo hiç kaybetmek için bepantol filaan denemicem ameliyat olduktan sonra %100 düzeldi hastalığım görünütü olarak ve fiziğim cidden güzel duruo ve bu 2-3 yıl içinde hacim kazanıp kilo almayı planlıorum.




  • İsmini duydum hastalığın kendi kendime küfretmiş gibi oldum excavatum nedir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muho548

    Beyler 1 ay once nuss ameliyatı oldun bi ay bile olmadı çok iyiyim tek bar taktılar ne ağrı var ne bişey yatarken filan bazen oluor o da normal kemik ağrısı gibi hamlamışsınız gibi ve kesinlikle pişman değilim tam yaşımda oldum kemikler haiften gelişmeye başlamışken yaş:16 boy:1.70 kilo:55 zayıfım ama kilo alıyorum gittikçe gelişimimi çok olumlu etkiledi amleliyat daha rahatım şu an 2 kg dumbellarla kondisyon çalışıorum sırtımı filan çok rahatlatıo cidden yaşı 10-16,17 olan varsa hiç düşünmesin direk olsun çünkü kemikler büyüdükçe hastalığınız ilerlicek ve pişman olabilrsiniz tabi bunlar doktorun tavsiyeleri ve benim düşüncelerim bi sorusu olan varsa herzaman yardım ederim ve dikiş izleride cidden güzel duruo hiç kaybetmek için bepantol filaan denemicem ameliyat olduktan sonra %100 düzeldi hastalığım görünütü olarak ve fiziğim cidden güzel duruo ve bu 2-3 yıl içinde hacim kazanıp kilo almayı planlıorum.

    nerde oldun ? dün ben de dikişleri aldırmaya gittim daha 10. günüm doktor yüz dedi vg yapıyordum ara verdim 3. ay gibi başlamayı düşünüyorum doktorun sana ağırlık konusunda ne dedi




  • Kardeş ağırlıkları fazla zorlama esneklik gerektiren hareketler deneme kişiye göre değişio iyileşme ve spora başlama süresi bb yapcaksanda sakın press,butterfly filan deneme 5-6 aydan erken dumbellarla çalış Sivas'ta oldun Dr adı:Özgür Katrancıoğlu cidden kaliteli doktor devlet hastanesinde oldun emeliyatı çünkü tek o doktor yapıo koca şehirde :D ama çok güzel yaptı eline sağlık :D
  • Önümüzdeki salı yani 20 Ağustosta Pectus Carinatum ameliyatı oluyorum bende. Marmara eğitim ve araştırma hastanesnde Mustafa Yüksel tarafından yapılacak.
  • 2 HAZİRAN 2012DE OLDUM BEN BU AMELİYATI 1 Seneyi geçti size tavsiyelerim ve uyarılarım olucak en büyük tavsiyem bu ameliyatı olmanız gerçekten bende çok sıkıntılar çektim denize giremiyordum herkes acayip bi varlık gibi görüyordu sizi ameliyat sonrası eskisi gibi olamıyorsunuz futboldan kavgadan tehlikeli şeylerden uzak durucaksınız ameliyat iyi ameliyat çok iyi bir buluş ama en önemlisi bu ameliyatı kimin yaptığı ben marmara universitesi eğt. araştırma hastanesinde oldum ama olmaz olaydım beni ameliyat eden mustafa yüksel ameliyatımı yanlış yaptı demir kenardan çıktı çıkacak 1 gram ilgilenme yok deformite oldu sol tarafım intihap oluştu şişmeye başladı ve sol tarafıma yatamıyorum revizyon yaptılar yani orayı içini açıp intihabını temizlediler geri kapattılar felan busefer ıntıhap dikiş aralarından akmaya başladı abartısız 2 aydan fazla ıntıhap aktı atlet kazak ne giydiysem mafolduher 6 saatte bir tampon koymak zorunda kaldım şimdide derim demire yapıştı gmail adresinden yazıyorum cevap vermıyor onceden amelıyat olmadan once her mesajımı cevaplıyordu ankarada oturuyorum mecburen istanbula gidiyorum gidiş geliş 100-120 liraya mal oluyor sabahtan akşama kadar sıra bekliyorum ve sadece rontgen çektirip yolluyor hiç bişekilde ilgilenmiyor ve benım şuanda sol tarafım çok vahim bir halde bu sömestırda bu barlardan birini alıcaklar yani 2 amelıyat geçircem size tavsiyem arkadaşlar KESİNLİKLE D.R MUSTAFA YÜKSELDE AMELİYAT OLMAYINIZ KESİNLİKLE insanlık olarak iyi birisi kötülüğünü görmedim ama işinde iyi değil ilgisiz oraya çarşamba günleri gelenleri görseniz hepsi aynı şikayet geçen sömestır 6 kişi revizyona girdik hepimizinki intihap oluşmuş çok vahim durumdayız saygılar sevgiler




  • Haydaa. Ameliyata 2 gün kala bunu söylemen kötü oldu. Bende tam tersine Mustafa Yüksel'in çok çok iyi olduğunu, çok ilgili olduğunu duydum. Umarım bana duyduğum şekilde davranır, ameliyat sorunsuz geçer.
  • Allah yardımcın olsun kardeşim çok sıkıntılı bir 3 hafta seni bekliyor inş senin ameliyatın sorunsuz geçer geçmiş olsun şimdiden tekrar uyarayım ameliyat olucaklar mustafa yukselden uzak durun.
  • Eve gecince detayli yazarim. Ama sirt ustu yatmak cok kotu birsey. kac gundur ardarda 2-3 saat uyuyamadim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uA * Nedvedmania

    Eve gecince detayli yazarim. Ama sirt ustu yatmak cok kotu birsey. kac gundur ardarda 2-3 saat uyuyamadim.

    Ben ameliyat olali 1 ay oldu 1 haftadir yan yatabiliyorum ameliyat yontemleri mi gelisti yoksa benim vucut mu dayanikli cikti bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük kardeşimde şuan bu hastalık var sanırım.3 yaşında şuan uzandığında felan göğüsünde hafif bir göçüklük beliriyor.Şuan çok zayıf olduğundan dolayı mı az gözüküyor bu göçüklük yoksa ilerde kilo aldıkça felan artıyor mu?Yani çok az göçük kalma şansı var mıdır korku geldi içime açıkcası.Vakum tedavisi işe yarıyor mu illaha ameliyat olması mı gerekli
  • Arkadaşlar bu sorun bende de var. Babam askeri personel, bende gatada göğüs cerrahisine göründüm. Doktorum bana fiziki açıdan rahatsız oluyorsan ameliyat yapalım dedi. Aktivitelerime engel olmuyor hiç bir şekilde ama biraz fiziki olarak kötü gözüküyor. Yaş 16, boy 1,77 kilo 61 ameliyat olmalı mıyım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iceri mi disarimi oldugunu yazmamissin. benimki disari cikikti. yani sisteme bi etkisi yoktu. fiziksel olarak rahatsiz oldugum icin ameliyat oldum. Sonucta ileride bizimde bi esimiz olacak. Esin elini gogsune attiginda icinin garip olmasini istemeyiz :) Veya havuza, denize gittigimde veya gittigimizde diger insanlarin bakmasindan rahatsiz oluruz. Buyuzden erken yasta ameliyat olup kurtulmak daha iyi bence. ben geciktim bile 21 yasindayim gecen hafta ameliyat oldum.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.