Şimdi Ara

PDF Okuma ağırlıklı tablet Tavsiyesi Acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yüksek lisans yapıyor olmamdan dolayı haftada epey miktarda kağıt sarfiyatım oluyor. Ayrıca günlük 45 dakika civarı yol gidiyorum toplu taşıma ile. Bu süreyi değerlendirme amaçlı E-Book reader bakıyordum fakat fiyatları 150-200 tl civarından başlıyor ve herhangi bir artısı da yok. Dolayısıyla tablet pc almaya karar verdim ve almışken de en azından F/P ürünü olsun istiyorum. 200-350 TL civarı bütçe ayırabilirim. Buna göre önerebileceğiniz bir model var mı acaba? Benim için önemli olan PDF dosyalarını rahatlıkla okuyabilmem ve gerekli yerlerin altını çizme veya işaretleme gibi uygulamaları olması, hani keşke note2 tarzı kalemle çizme özelliği olan birşey olsa ama nette göremedim:( Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada NEXUS7 ABD fiyatı 199$ gözüküyor ama tanıdık falan bulsak getirtme konusunda sıkıntı yaşamayacağımızı düşünürsek bu cihazı almak ne kadar mantıklı olur sizce? Biraz uzun oldu ancak anlayış göstermenizi rica ediyorum. Saygılarımı sunuyorum







  • o tarz uygulamalar var internette merak etme. getirtebiliyorsan nexus 7 getirt yok ben Türkiyeden uygun bir şey arıyorum diyorsan 7 inçten şaşma derim,yollarda kullanacağını söylemişsin o zaman sana kendi kullandığım ainol crystali tavsiye ederim
  • Hocam teşekkür ederim yorumunuz icin forumda hemen herkes dediğiniz modeli öneriyor merak ettim dogrusu biraz inceleyeyim en iyisi. Eğer nexus7 getirtemezsem bunu alayım beni epey bir süre idare eder sanırım. Siz nereden aldınız ürünü bu arada ne kadara maloldu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ouz77

    Hocam teşekkür ederim yorumunuz icin forumda hemen herkes dediğiniz modeli öneriyor merak ettim dogrusu biraz inceleyeyim en iyisi. Eğer nexus7 getirtemezsem bunu alayım beni epey bir süre idare eder sanırım. Siz nereden aldınız ürünü bu arada ne kadara maloldu?

    rica ederim yardımı olduysa ne ala.çift çekirdek,mali 400,1 gb rami ile daha uzunca süre idare eder bu tablet.
    nexus 7nin bu cihaza göre artısı güncelleme desteği,bu cihazın nexus 7ye göre artısı ise arttırılabilir hafızası.
    ben cihazı sanalpazardaki ainolmarket adlı satıcıdan aldım(ainolün Türkiye distrübütörü olan macrosim firmasının verdiği bilgiye göre kendi bayileri bu ainolmarket.) bana 349tlye maloldu.evet biraz tuzlu oldu ama Türkiye'de geçerli garantisinin olmasına değer bir farktı bu.sebebine gelecek olursak benim ilk gelen cihazımda ölü piksel vardı sırf ölü piksel var diye birebir değişim yaptı macrosim firması. eğer bu cihazı uzakdoğudan alsaydım evet daha ucuza almış olacaktım,ama böyle garantilik bir durumda yurtdışına yollamam gerekecekti ve bana astarı yüzünden pahalıya gelecekti(kargo parası vb cebimden çıkacağı için) yani kısacası Türkiyeden garantili almanı tavsiye ederim.


    şunu da özellikle belirtmek istiyorum ben de cihazımı ağırlıklı olarak yollarda kitap okumak için aldım ölü piksel olayı kitap okurken çok fazla göze takılan bir sorun.o yüzden birebir değişim olması sorunumu kolayca çözdü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neoazrael -- 11 Aralık 2012; 0:52:57 >




  • ben de ainol novo flame ile cyristal arasında kaldım.
    sizce hangisini seçmeli?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hussoloji

    ben de ainol novo flame ile cyristal arasında kaldım.
    sizce hangisini seçmeli?

    ben olsam crystal derim flame hakkında fazlaca şikayet mevcut kronik anlamda ama flame daha iyi diyen de pek çok kişi var.
  • bende smarttab diye bir tablet aldım 7" STC15 premium modeli. fiyatı iyiydi cortex a9 işlemci, 1 gb ram ve 8gb hdd var.
    ful hediye paketli.
    valla bende gayet memnunum. 239 tl ye satılıyor, and 4.0 var yani PDF okutur kolaylıkla. birde bu tablette Tam boy USB2.0 var.

    ben memnunum, bence alınabilir.
  • Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim dolayısıyla buradan yazıyorum.

    Halihazırda ipad2 16gb wifi modeline sahibim. İpadi eşimle birlikte kullandığımız için kendime özel ve sadece PDF kitap okuyup üzerini çizebileceğim ucuzundan bir tabletim (PDF reader veya e-book reader) olmasını istiyorum. Kütüphanem bu tablet olacak yani. Tüm kitaplarımı içerisine yükleyip bu kitaplarla işim olduğunda buradan okumak planım ve bu nedenle hafıza da önemli. Okuyacağım kitaplar tıp kitabı ve ekran en azından 7 inch olsun diyorum. Malumunuz PC de kitap okurken gözler aşırı yoruluyor bu nedenle gözleri yormamalı.

    Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • benim tavsiyem 8 inch lik bir tablet olacak.

    Codegen Ultimix 88 ya da Artes Q812.
  • Tavsiye için teşekkürler. Aslında ürünün sadece PDF okuma ve eğer olursa cümle rengi değiştirme veya altını çizme özelliği olmasını istiyorum. Kitap okurken gözü yormasın yeterli. 7 inch dedim ama okuduğum kitapların sayfaları genellikle a4 ebadında ve 10 inch bir ebook reader daha kullanışlı olur diye düşünüyorum.

    EDIT:
    Kindle DX aklıma yattı gibi 9.7 inch ama aşırı pahalı sanırım 3g olduğundan. Sanırım tam aradığım gibi bir cihaz yok piyasada.

    Aslında çok basit:
    Sadece PDF ders kitabı okuyayım ve altını çizeyim.
    Ekranı gözü yormasın ve büyük olsun.
    Makale de okuyacağım bu nedenle Wi-fi olursa daha iyi olur.
    Hafızası en az 8 gb ve artırılabilir olsun.
    Eğer olursa İNG-TR sözlük de olursa iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thorondor06 -- 7 Ekim 2013; 22:55:24 >
  • thorondor06 kullanıcısına yanıt
    Aynısı şu an bana lazım. Bir tavsiyeniz var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4697

    Aynısı şu an bana lazım. Bir tavsiyeniz var mı?

    Ben bulamadım böyle bir tablet :)
    PC ye alıştım - alışmak zorunda kaldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Benim önerim hem ucuz hem de kaliteli olarak Reeder A8i Quad tablettir. Tamircisi olarak öneriyorum. Teknosa, vatan bilgisayar gibi yerlerde kolayca bulabilirsiniz. Son ihtimal ise Türk malı Vestel diyorum. Parça tamir ucuz olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djburaksin

    Merhabalar,
    Benim önerim hem ucuz hem de kaliteli olarak Reeder A8i Quad tablettir. Tamircisi olarak öneriyorum. Teknosa, vatan bilgisayar gibi yerlerde kolayca bulabilirsiniz. Son ihtimal ise Türk malı Vestel diyorum. Parça tamir ucuz olur.
    DİKKAT DOLANDIRICI
    https://forum.donanimhaber.com/ceptelefontamirservisi-myservices-magdurlari--140138613#140138613



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 25 Eylül 2019; 17:19:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.