|
On parmak klavye eğitimi, hız testi ve zabıt katipliği sınav simülatörü. Klavyen — On Parmak Klavye Eğitim ve Hız Test Uygulaması Klavyen, klavye kullanım hızınızı ve doğruluğunuzu geliştirmek için tasarlanmış kapsamlı bir eğitim ve sınav hazırlık uygulamasıdır. İster sıfırdan on parmak öğrenmek isteyin, ister zabıt katipliği sınavına hazırlanın — Klavyen yanınızda. ⌨️ Klavye Hız Simülatörü Türkçe Q ve F (Milli) klavye düzenlerinde gerçek zamanlı hız testi yapın. Brüt WPM, Net WPM ve doğruluk oranınızı anlık olarak takip edin. 1, 2, 3 ve 5 dakikalık test süreleri arasından seçim yapın. Kendi metninizi yapıştırarak özel antrenman oluşturun. 🎓 On Parmak Klavye Eğitimi Adım adım ilerleyen ders sistemiyle gözünüzü klavyeden ayırmadan yazmayı öğrenin. Her ders için parmak yerleşim rehberi ve ekranda sanal klavye kılavuzu sunulur. Q ve F klavye düzenleri için ayrı ders programları mevcuttur. ⚖️ Zabıt Katipliği Sınav Hazırlığı 2025 Adalet Bakanlığı sınavlarında kullanılan görünüm ve metin formatlarıyla pratik yapın. Gerçek sınav koşullarını simüle eden metinler ve zamanlayıcı ile sınav öncesi kendinizi test edin. 📊 Detaylı İstatistikler Tüm test geçmişiniz otomatik olarak kaydedilir. En yüksek Net WPM, ortalama doğruluk oranı ve Q/F klavye karşılaştırmalı istatistiklerinizi inceleyin. 🛠️ Metin Araçları Metin karşılaştırma (diff görünümü) Karakter, kelime ve satır sayacı Büyük/küçük harf dönüştürücü Metin temizleyici Güçlü şifre üretici Kimler İçin? ✅ Zabıt katipliği sınavına hazırlananlar ✅ On parmak yazmayı sıfırdan öğrenmek isteyenler ✅ Yazma hızını ve doğruluğunu artırmak isteyen herkes ✅ Türkçe F klavye öğrenmek isteyenler Klavyen ile klavyenizi gerçek anlamıyla keşfedin. 🚀 İndir: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aistudio.typingtutor.pwxq < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdaimatejam -- 15 Temmuz 2026; 2:34:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler