Şimdi Ara

PCL-E 3.0 destekleyen anakara 4.0 destekleyen ekran kartı dikey tutma aparatı takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar B450M-A Pro Max anakartım var
    Ekran kartını dik hala getirmek istiyorum.
    Ekran kartım 6900XT
    Anakartım 3.0 destekliyor, geleceğe yönelik riseri 4.0 alsam sorun olur mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Riser pasif ise, PCIe sürümü diye bir şey olmamakla birlikte, ileri PCIe sürümleri malzeme kalitesi de gerektiriyor, ama sorun olmaz.

Riser aktif ise, girişi de çıkışı da PCIe Gen4 olacaktır. %99 sorun olmaz, çok çok özellikle belirtilmemişse ürün özelliklerinde.

Riser ile kullanmak istediğiniz kart, illa ki PCIe Gen4 slot isterim demiyorsa, sizdeki PCIe Gen3 ile çalışır.

Sırayla... anakarttaki slotun, riser'ın ve kartın... PCIe hat genişliklerinin (x16 vs), bir sonraki ile aynı ya da bir sonrakinden daha dar olması şartıyla. Yani x16 kartı, -fiziksel görüntüsü x16 olsa bile- x8 slotta kullanmazsınız.

• cafyon C kullanıcısına yanıt
    Hocam anakartım MSİ B450M-A Pro Max, ekran kartım Sapphire 6900XT Nitro+ Special Edition, henüz risee konusunda emin olamadım. Geleceğe yönelik olması için 4.0 almak istiyorum ama sizin önerebileceğiniz bir ürün var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Keyfi değil de zaruri yer yahut çoklama ihtiyacı yoksa ben riser'dan yana değilim. Bildiğim ürünler... x16'yı x8 veya x4'e çoklayanlar sadece.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.