Bildirim
PCL-E 3.0 destekleyen anakara 4.0 destekleyen ekran kartı dikey tutma aparatı takmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Riser pasif ise, PCIe sürümü diye bir şey olmamakla birlikte, ileri PCIe sürümleri malzeme kalitesi de gerektiriyor, ama sorun olmaz.
Riser aktif ise, girişi de çıkışı da PCIe Gen4 olacaktır. %99 sorun olmaz, çok çok özellikle belirtilmemişse ürün özelliklerinde.
Riser ile kullanmak istediğiniz kart, illa ki PCIe Gen4 slot isterim demiyorsa, sizdeki PCIe Gen3 ile çalışır.
Sırayla... anakarttaki slotun, riser'ın ve kartın... PCIe hat genişliklerinin (x16 vs), bir sonraki ile aynı ya da bir sonrakinden daha dar olması şartıyla. Yani x16 kartı, -fiziksel görüntüsü x16 olsa bile- x8 slotta kullanmazsınız.
-
Hocam anakartım MSİ B450M-A Pro Max, ekran kartım Sapphire 6900XT Nitro+ Special Edition, henüz risee konusunda emin olamadım. Geleceğe yönelik olması için 4.0 almak istiyorum ama sizin önerebileceğiniz bir ürün var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Keyfi değil de zaruri yer yahut çoklama ihtiyacı yoksa ben riser'dan yana değilim. Bildiğim ürünler... x16'yı x8 veya x4'e çoklayanlar sadece.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kargo info
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- windows nt bu sürücüyü biçimlendiremiyor
- microsoft visual c++ nedir
- lenovo z500 ekran parlaklığı sorunu
- udf dosyası nasıl açılır
- ekran kartı resetleme
- bilgisayar hızlandırma
- video boyutu küçültme
- root ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X