Şimdi Ara

PCDEPO/Norma Bilgisayar -SON DURUM- Yapılması Gerekenler (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
45
Favori
216.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu çözümsüz sanıyordum fakat çözüm bulunmaya başlamış sanırım. Bende mağdurlardan biriyim. Axess kredi kartına taksit ile almıştım ürünü sonrasında iptal ettim alışverişi fakat para iadesi yapılmadı sanırım 6 yada 7 taksit çekildi şu ana kadar. Öncesinde bankadan ödemenin iptali için başvuruda bulunmak istedim fakat böyle birşeyin mümkün olmadığını karşı tarafın ancak iptal edebileceğini söylediler. Şimdi sizlerden ricam ne yapmam gerektiğini anlatirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qmw35 Q kullanıcısına yanıt
    Hocam bende Axess ten alışveriş yapmıştım nasıl bir dilekçe yazdın ve nereye verdin?

• ŞEREFSİZ SİNAN YENER ve AKBANK HALA ALAMADIM PARAMI!
  • Banada geçen ay aynı Whatsapp mesajı geldi ve IBAN paylaştım, 150TL yolladılar. Ancak sonraki hiçbir mesaja cevap vermediler. Umarım geri alabilirim tüm paramı.
  • yahu bırakın şu adamlara inanmayı , sahte hesap açıp geliyorlar paranızı yatırıyor işte diye , 2000TL lik ödemeniz için 200 TL alıyorsunuz sonra da saf saf geri kalanını da yatırır diye umuyorsunuz.

Adam sizi dolandırmış , paranızı haksız yere gasp etmiş , hukuken suç işlemiş siz de utanmadan savcılığa suç duyurusunda bulunmayıp sineye çekiyor sonra da forumdan yardım bekliyorsunuz.Siz kendi hakkınızı aramazsanız kimse aramaz.

Biraz atılgan olun burası Türkiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

yahu bırakın şu adamlara inanmayı , sahte hesap açıp geliyorlar paranızı yatırıyor işte diye , 2000TL lik ödemeniz için 200 TL alıyorsunuz sonra da saf saf geri kalanını da yatırır diye umuyorsunuz.

Adam sizi dolandırmış , paranızı haksız yere gasp etmiş , hukuken suç işlemiş siz de utanmadan savcılığa suç duyurusunda bulunmayıp sineye çekiyor sonra da forumdan yardım bekliyorsunuz.Siz kendi hakkınızı aramazsanız kimse aramaz.

Hocam hem haklısın hem haksızsın. haklısın savcılığıa suç duyurusunda bulunmak şart. haksızsın kısmi ya da tamamen parasını alanlar sahte hesap açanlar falan değil gerçek mağdurlar.Başka okuyanlara da faydası olur belki diye tekrar özetliyorum:
    Benim paramı geri yatırdı. savcılığa suç duyurusunda bulunmuştum aylar önce. Aynı zamanda ilamsız icra takibi de başlatmıştım. bir gün telefon çaldı ben sinan yener paraları ödüyoruz hesap numaranızı bulamadık diye.(havale ile almıştım.) tamam dedim whatsup'tan gönderdim, birkaç saat sonra atm'den parayı eksiksiz yatırmıştı. aradan yaklaşık bir ay geçti mahkemeden eve kağıt gelmiş. benimle birlikte üç mağdurun dosyayı birleştirilmiş, sinan yener, nilay yener ve şirkette çalışan adını hatırlamadığım biri şüpheli olarak görünüyor. nilay yener benim bir ilgim yok şirkketten ilişiğimi zaten kesmiştim önceden de eşim ilgilenirdi demiş. çalışan kişi ben sadece personelim ben de maaşımı alamadım bir suçum yok demiş. sinan yener de, işlerim bozuldu, çeklerim döndü. bankalar hesaplarıma bloke koydu ödeyemedim, dolandırıcı değilim bilerek yapmadım ticari hayat vs manasına gelen bir ifade vermiş. Mahkemede benimle birlikte üç kişinin parasını ödediğini bir kişinin ise kısmen ödediğini belgelemiş. hakim de sanıyorum bu ödemeleri de dikkate alarak kovuşturmaya gerek görülmedi şeklinde karar vermiş. şimdi burada kritik nokta şu üç kişinin parasının tamamını ödemiş ama bir kişinin parasının bir kısmını ödemiş ve mahkeme adama ceza vermemiş. bundan yola çıkarak belki de şimdi herkese az birşey para yatırarak ceza almamaya çalışıyor. mahkemede bak ben ödeme yapıyorum ama işte parça parça ödüyorum diyerek yırtmak peşinde. burası benim kişisel yorumum. avukat hukukçu vs değilim. ezcümle savcılığa suç duyurusunda bulunmak şart. sonrasında paranın tamamını mı alırsınız bir kısmını mı alırsınız orasını bilemiyorum. ben biraz şanslıydım galiba. inşallah ehrkes en kısa sürede alır parasını.

• quote:

Orijinalden alıntı: çayçorba

quote:

yahu bırakın şu adamlara inanmayı , sahte hesap açıp geliyorlar paranızı yatırıyor işte diye , 2000TL lik ödemeniz için 200 TL alıyorsunuz sonra da saf saf geri kalanını da yatırır diye umuyorsunuz.

Hocam hem haklısın hem haksızsın. haklısın savcılığıa suç duyurusunda bulunmak şart. haksızsın kısmi ya da tamamen parasını alanlar sahte hesap açanlar falan değil gerçek mağdurlar.Başka okuyanlara da faydası olur belki diye tekrar özetliyorum:
    Benim paramı geri yatırdı. savcılığa suç duyurusunda bulunmuştum aylar önce. Aynı zamanda ilamsız icra takibi de başlatmıştım. bir gün telefon çaldı ben sinan yener paraları ödüyoruz hesap numaranızı bulamadık diye.(havale ile almıştım.) tamam dedim whatsup'tan gönderdim, birkaç saat sonra atm'den parayı eksiksiz yatırmıştı. aradan yaklaşık bir ay geçti mahkemeden eve kağıt gelmiş. benimle birlikte üç mağdurun dosyayı birleştirilmiş, sinan yener, nilay yener ve şirkette çalışan adını hatırlamadığım biri şüpheli olarak görünüyor. nilay yener benim bir ilgim yok şirkketten ilişiğimi zaten kesmiştim önceden de eşim ilgilenirdi demiş. çalışan kişi ben sadece personelim ben de maaşımı alamadım bir suçum yok demiş. sinan yener de, işlerim bozuldu, çeklerim döndü. bankalar hesaplarıma bloke koydu ödeyemedim, dolandırıcı değilim bilerek yapmadım ticari hayat vs manasına gelen bir ifade vermiş. Mahkemede benimle birlikte üç kişinin parasını ödediğini bir kişinin ise kısmen ödediğini belgelemiş. hakim de sanıyorum bu ödemeleri de dikkate alarak kovuşturmaya gerek görülmedi şeklinde karar vermiş. şimdi burada kritik nokta şu üç kişinin parasının tamamını ödemiş ama bir kişinin parasının bir kısmını ödemiş ve mahkeme adama ceza vermemiş. bundan yola çıkarak belki de şimdi herkese az birşey para yatırarak ceza almamaya çalışıyor. mahkemede bak ben ödeme yapıyorum ama işte parça parça ödüyorum diyerek yırtmak peşinde. burası benim kişisel yorumum. avukat hukukçu vs değilim. ezcümle savcılığa suç duyurusunda bulunmak şart. sonrasında paranın tamamını mı alırsınız bir kısmını mı alırsınız orasını bilemiyorum. ben biraz şanslıydım galiba. inşallah ehrkes en kısa sürede alır parasını.

almış olabilirsiniz , aldıysanız geçmiş olsun gözünüz aydın.

Burada Sinan benim mahalle arkadaşım , ilkokul arkadaşım bilmem ne diyerek insanlara ödeyecek durun şikayet etmeyin diye yazı yazanından tutun da daha ilk haftada benim paramı ödedi sizinki de ödenir diyen de var.Kaldı ki siz suç duyurusunda bulunduktan çok sonra paranızın tamamını alabilmişsiniz bu demek oluyor ki bu adamlar nasılsa Türkiye bana birşey olmaz diyerek ortalığı bulandırıp insanların haklarına aramalarına engel olmaya çalıştılar.Kısmi olarak başardılar/başaramadılar.

Siz de sonucunu paranızı alarak görmüş oldunuz.

Kısaca iyi ki şikayet etmişsiniz , hakkınızı aramışsınız paranızı almışsınız.Belirttiğiniz üzere 3kişinin dosyası ile birleşmiş ama onlarca, yüzlerce kişi mağdurdu bu rakam bile bizim insanımızın hakkını aramaktan ne kadar korktuğunu , ne kadar bilgisiniz olduğunu gösteriyor.

• Harddiskdünyası.com sitesindeki satış sözleşmesinde Norma bilgisayarın adı geçiyor aynı kişi olabilir mi?
    "Hasarlı ürün teslimatı sözkonusu ise bu durum teslimat görevlisi huzurunda tespit edilip tutanak yoluyla belgelenmediği takdirde Norma Bilgisayar hiçbir sorumluluk altında değildir."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neman -- 22 Mart 2016; 18:37:43 >
  • whatsaptan iban numaramı ve sipariş numaram istendi gönderdim ve 1 hafta geçti hala param yatmadı.yapıkrediye gerekli dilekçeyi faxladım ordanda herhangi bi sonuç yok parayı geriye alan arkadaşlar sinan yenere ulaşıcak bi numara falan varmı
  • http://www.pcdepo.com/asus-x550jx-xx171d-notebook

adamlar hala pisliklerine devam ediyor.site hala açık.

piyasada 2500 olan laptopa 950 yazmışlar.

abi bu nasıl bir iştir ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

http://www.pcdepo.com/asus-x550jx-xx171d-notebook

Hocam acaba iflas ediyorlar diye ucuza satıyor olmasınlar bende almayı düşünüyorum ist yerleri nerseyse elden alabilirmiyim acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: -ZoRRo-

quote:

Hocam acaba iflas ediyorlar diye ucuza satıyor olmasınlar bende almayı düşünüyorum ist yerleri nerseyse elden alabilirmiyim acaba?

pes doğrusu , dolandırıcılık konusunda gidip dolandırıcılardan ürün almaya çalışıyorsunuz.

• Knisath kullanıcısına yanıt
    demek istedigimi anlamadiniz diyorumki bu firma battı ya simdin elindeki pcleri piyasa fiyatlarının altında satabilirmi elden olarak demek istedim. tabiki siteden alacak kadar aptal degilim. :)

• quote:

demek istedigimi anlamadiniz diyorumki bu firma battı ya simdin elindeki pcleri piyasa fiyatlarının altında satabilirmi elden olarak demek istedim. tabiki siteden alacak kadar aptal degilim. :)

yahu niye satsın adamlar dükkanı kapatıp gitti , okumadınız mı konuyu ?

Gidip ne yapacaksınız sanki boş dükkanda
  • Bu konu da Zaman'ında bana çok yardımcı olan arkadaş olmuştu. Sağolsunlar varolsunlar. Bu olaydan sonra başkası adına 100tlyi geçecek şekilde ürün almayı bıraktım

• quote:

Orijinalden alıntı: Warlock_Guldan

quote:

quote:

quote:

pes doğrusu , dolandırıcılık konusunda gidip dolandırıcılardan ürün almaya çalışıyorsunuz.

gemi batmış mal yok hala ordan bişi düşermi kafası nedir arkadaş

bazen ciddi anlamda "ulan ben mi farklı dünyada " yaşıyorum da buraya düştüm birşekilde diyorum

• quote:

Kayseri zekası var desem, Kayserililere hakaret etmiş olur muyum acep? bağışlayın. Zeka fışkırıyor sizden de diğer arkadaşlar görememiş, gidip bakmak lazım şu dükkana bir.

Canım Türkiyem geleceğini parlak göremiyorum, üzülüyorum.

• Ulan ne güldüm ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squirrel-

quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

Arkadaslar Noldu buradaki mağdur arkadaslarin durumu ?

kredi kartı ile alanların parası yavaş yavaş yatıyor kredi kartı ile alanlardan parasını geri alamayan kalmıyacak gibi ama esas havale ile alanlara ne olacak orası muamma pcdepo'nun insafına kaldı onlarda ama bence yatıracak pcdepo geçte olsa onların parasını ya da ürünlerini gönderecek gibime geliyor çünkü sitede hala geri döneceklerine dair yazı paylaşıyorlar.

ben mağdur değilim çok şükür ama basit bir soru soracağım siteye geri dönseler dahi yeniden satışa başlasalar sizce artık kim güvenip alışveriş yapar ben şahsen hayatta almadım almam çevremdekilere de aldırmam

• 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.