Şimdi Ara

pc yi virüsler bastı acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar deneme amaçlı 6bin virüs indirdim netten sıkıştırılmış olarak ama o kadar dikkat ememe ramen pcye bulaştılar ve su an kaspersk tarama yapıyor
    11 bin tane zararlı da su an ve tüm virüslere temizlenmedi diyor. ne yapmam lazım acil yardımınız lazım cok acil!!!

Orijinalden alıntı: haki61

arkadaşlar deneme amaçlı 6bin virüs indirdim netten sıkıştırılmış olarak ama o kadar dikkat ememe ramen pcye bulaştılar ve su an kaspersk tarama yapıyor
    11 bin tane zararlı da su an ve tüm virüslere temizlenmedi diyor. ne yapmam lazım acil yardımınız lazım cok acil!!!

combofix çalıştır oda işe yaramazsa formatla. hayır neyi deneyecektiniz merak ettim.

Orijinalden alıntı: KEREM04283

quote:

Orijinalden alıntı: haki61

arkadaşlar deneme amaçlı 6bin virüs indirdim netten sıkıştırılmış olarak ama o kadar dikkat ememe ramen pcye bulaştılar ve su an kaspersk tarama yapıyor

combofix çalıştır oda işe yaramazsa formatla. hayır neyi deneyecektiniz merak ettim.

ya hiç sorma rahatlık battı işte bakayım dedim kaç tanesini bulacak falan
    ❖ Asus TUF B450-Plus Gaming AMD B450 DDR4 3200MHz Soket AM4 ❖ AMD Ryzen 5 2600 Socket AM4 3.9GHz 19MB Önbellek 65W ❖ MSI RX580 ARMOR 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 ❖ CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Siyah DDR4 3000MHz CL16 ❖ Samsung 860 QVO 1TB 550MB-520MB/s Sata 3 2.5" ❖ SteelSeries Rival 710 ❖ TT Challenger Gaming Keyboard ❖ HyperX Cloud II Pro Gaming ❖ SteelSeries Qck Edge Large ❖ COOLER MASTER WATT 80PLUS 600W AKTİF PFC 120MM ❖ AOC 24" G2460PF 1ms 144Hz Full HD HDMI DVI DP FreeSync ❖ Cooler Master CM 690 ❖
  • ilgilenen arkadaşlara çk teşekkür leler, Allah tan sistemin imajını almıştım onu yükleyince her şey normale döndü çok şürkür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haki61 -- 25 Ocak 2013; 0:44:26 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.