Şimdi Ara

PC'ye DİNAMİK MİKROFON NASIL BAĞLANIR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1 hafta önce youtube da birşeyler kovalamak için CAROL GS 55 mikrofon aldım bilmeyen arkadaşlara linkini bırakıyorum.
    (https://www.google.com/search?q=carol+gs+55&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjG3qrB0ZjgAhXJLFAKHT08DAoQ_AUIDigB&biw=1920&bih=938#imgrc=z569B8_xltgqsM:)

    Fakat daha önce ses sistemleriyle daha önce hiç ilgilenmediğim için 3 - 5 liralık bir ekstra usb ses kartı ve de 6.5 mm dişi 3.5 mm erkek jak çevirici alıp önce taktım.
    1 . usb ses kartını kullanmadan 3.5 mm jak girişine taktığımda ses aldım ama dip ses cızırtı yazılımla düzelecek gibi değildi
    2. Jak çevirici + usb ses kartını takarak PC nin USB girişlerini kullanarak taktım bu ses hiç ses gelmedi

    Preamfi kullanıyorum diyen var , phantom power V48 güç sağlayıcı takan var ( özellikle kondenser micler için) , ses kartı takan var .

    kısacası çok fazla maddi güç ayıramıyorum , bu bağlamda bana en kısa yoldan hangi araç gereçle ve hangi yöntemlerle bir mikrofonu ( dinamik alma kondenser al derseniz ona da varım BM800 ü düşünüyorum) PC de çalışır hale getirebilirim . para ayırmadan olmaz derseniz onuda halledicem bi şekilde güçlendiriciyse onuda alıcam . yönlendirmelerinizi bekliyorum teşekkürler arkadaşlar.[



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.