Şimdi Ara

PC Toplamak Yerine PS4 Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, kesinlikle fan boyluk veya hava atmak için açmadım konuyu. Bilen bilir, aylardır burada sistem tavsiyesi konuları açarım. PS4 ile PC toplamak arasında gidip geldim hep. En sonunda bir PS4 aldım. Sadece artık hem PC hem de PS4 sahibi olan biri olarak görüşlerimi aktarıp, fikir sahibi olmanızı istiyorum.



    Yazı yazmak oldukça uzun sürüyor PS4'te, insan klavyeyi arıyor.
    PS4 grafikleri çok hoşuma gitti, PC'nin grafiksel olarak daha önde olduğunu biliyorum(Far Cry Primal deneyimledim)
    PS4'ün internetinden film izleyebilme olayı çok güzel, ben bunun olabileceğini tahmin etmiyordum.
    PC'niz yoksa PS4 almayın, oyun dışındaki diğer şeyler için bir PC'ye ihtiyacınız var.
    PS4, arkadaşlarınız gelince oynamak için mükemmel bir fırsat, Split-Screen ve çoklu kumanda desteği ilgi çekici.



    Şimdilik aklıma gelenler bunlar, eğer aklınızda soru varsa ve tarafsız bir biçimde iki tarafı da eleştirebilecek birini arıyorsanız buradayım. Sorularınıza cevap vermekten memnunluk duyarım. İyi günler herkese.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yo_Sun -- 17 Mart 2016; 19:43:08 >







  • Hayırlı olsun. İnsan nasıl mutlu oluyorsa onu yapmalı. Burada ilerde yazılabilecek kötü yorumlara aldırış etme. Senin vaktin, senin paran, senin kararın. Kimseye laf söylemek düşmez. Olayın özü budur. Görünüşe göre mutlu ve heyecanlısın. Öyleyse sorun yok. Hem eski de olsa PC varmış, gerektiğinde gündelik işlerini PC'de halledersin. Sıkıntı yok yani.

    İyi oyunlar, tadını çıkart (:
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam. Kesinlikle katılıyorum, ikisine de sahip olmak gerekir bence. Dün 3. yılımı kutladım burada, buradaki insanların bu kararım yüzünden saldıracağını düşünmüyorum. Herkes başkasının kararına saygı duymalı. Kimseye laf söylemek düşmez. Herkesin fikri değerlidir. Mutluyum hocam ama sonuçta bir alet, heyecana gerek yok, bizden önemli değil Dediğim gibi, sadece benim gibi kararsız durumda olan arkadaşlarım varsa fikir sahibi olsunlar maksadıyla açılmış bir konu. Çok da eski değil PC hocam, GTA V açıyor Yorum için teşekkürler.
  • Ben de ps4 ve güçlü bir sistem sahibiyim. Genelde oyunlarımı pc de oynuyoeym. Ps4 te ise exc. oyunları ve fifa oynuyorum. Teknik olarak tabiiki kullandğm pc konsolumun fersah fersah önünde. Ancak koca tv nin karşısına geçip eşim dostumla yayıla yayıla oyun oynamanın keyfi bambaşka. Fanboyluk gibi saçma sapan çocuksu hareketleri ablamakta zorluk çekiyorum. Ben 30 yaşmdaym ve çocuklğmdan beri elimden zibilyin tane konsol ve pc geçti ve hiçbir zaman sahip oldğm nesneyi kavga edercesine savunmadm. Şimdinin çocukları bir garip. Kim bilir, belki de bu kavgayı oblara bu forumlar öğretti. Benm akranlarmn çocukluğunda forum ve internet kullanımı bu kadar yoğun değildi çünkü.
    Size hayırlı olsun. Mutlu günlerde kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun. Konsolun keyfide ayrıdır eş dostla oturup oynamak keyifli oluyor cidden. PC - Konsol diye ayrım yapanları anlayamıyorum cidden hangisi işini görüyorsa al oyna işte. Millet grafik delisi olmuş.
  • Çok teşekkürler hocam. Salonda geniş ekran oynamak ve arkadaşlar gelince oynamak rahat gerçekten, malum öğrenciyim Bence de hocam, ikisine de ihtiyaç var yani PC olmayan evde PS4 olmamalı. Hocam ben sadece Far Cry Primal'ı deneme imkanına sahip oldum, grafikleri şaheser gibi
  • Neredeyse 2 yıl ps4 kullandiktan sonra satip sistem topladim. Hic pisman degilim. O oyunlara eşek yükü ile para vermekten imanim gevremişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol oyunları ucuz olsa çok daha keyifli olur şöyle bu 50 60 tl falan :)
    Gözüm kapalı alırım ama 1 oyun 150 ila 250 tl yazık günah ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkbozkus kullanıcısına yanıt
    Benim sistemim güçlü olmadığı içim PS4 tercih ettim zaten. Ben de yaklaşık 10 yıldır PC oyuncusuydum. FIFA ve exclusiveler için bile alınır bence PS4, ki diğer oyunlar da harika. PCler zaten konsolların bir adım önünde bunu herkes biliyor fakat PC dünyası çok hızlı gelişiyor dolayısıyla elimizdeki teknoloji hep eskiyor. Ps4'ün de keyfi bambaşka tabii. Fanboyluk çok saçmadır cidden, seviyorsun tamam ama diğerlerinden sana ne? Hani savunsak ne olacak sanki biz ürettik de pazarlamasını yapıyoruz Cidden yeni nesil malının kötü yanını eleştirmek yerine orasını bile övüyor. Forumlarda sıkıntı yok ancak kullanıcıların bazıları sıkıntılı ya. Aynen hocam teknoloji önlerine serildikçe herkes klavye kahramanı oldu. Yorum için teşekkürler hocam. İyi günler dilerim.




  • jvcjvc kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 10 yıldır PC kullanıcısıyım. PS4 aldığıma bir an bile pişman olmadım. Oyun fiyatları diyorsunuz ancak şu anda FIFA 16 PSN'de 90 TL, Origin'de 180 TL.
  • selçux kullanıcısına yanıt
    PSN'de cidden Steam gibi indirimler yaşanıyor. Mesela şu anda Bahar İndirimi kapsamında çok fazla oyunda %60 indirim var. Tabii ben kutulu oyunu daha çok sevdiğim için mecbur spotçulardan 2. el alıyorum.
  • psde sadece oyun oynarsın ama pcde her işini görürsün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zibidi Gonzales -- 18 Mart 2016; 19:59:09 >
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    O yüzden hem PC hem PS4 sahibiyim, ayrıca PS4 sadece oyun oynamaya yaramıyor, film izleme, müzk dinleme, TV kanalları izleme, canlı yayın yapma ve YouTube'a anında video koyma, WWE, Netflix servisleri, internet tarayıcısı, render ve video editleme uygulaması, iletişim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yo_Sun -- 18 Mart 2016; 20:48:47 >
  • Yo_Sun kullanıcısına yanıt
    Nerelerden alıyorsun oyunları hangi spotcular birde fiyatlar nedir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde de 2 sene önce yurt dışından gelirken indirimde oldugu için eve hediye olarak almış oldugum bir ps4 var mortal kombat x çıkana kadar hiç açıp kullanmışlıgım yoktur bizimkiler aksam televizyonda hic program bulamadıklarında film izlemek icin kullanıyorlar daha cok mmorpg ve fps tarzi oyunlari sevdigim icin konsolda pek oyun oynayamıyorum oynamayı denesemde beceremedim ps4 te oynadıgım oynayabildigim tek oyun mortal kombat x futbol oyunları zaten hic ilgimi cekmemistir bir kac oyun alıp denedim dragon age 3 ve call of duty advenced gibi daha sonra neredeyse %50 zararla sattım oyunları gerçekten hem oynayamıyorum hemde zevk alamıyorum kablosuz klavye ve mouse da denedim monitorun hemen dibine oturup butun sahneye hakim olmaya alistigim icin televizyonda cok fazla detay kacirdigimi hissediyorum ve ne yazık ki ghosting ve gecikme de var.Sanırım koca ps platformunda herhalde zevkle oynayabildigim bir tek mortal kombat serisi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selçux kullanıcısına yanıt
    Genellikle Kadıköy'deki Yazıcıoğlu civarlarından alıyorum, fiyatları da sahibinden.com'dan kontrol ediyorum, genellikle fiyatlar aynı oluyor.
  • black modern kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi FPS'yi çok severim, ilk oyunum da bir FPS oldu(Far Cry Primal), başta alışmak zor olsa da şimdi kolayca oynuyorum, gayet iyi gidiyor, ayrıca ben futbol oyunlarını da severim, benim TV büyük olduğu için yaklaşık 3 metre mesafede oturup rahatça okuyabiliyorum yazıları, gecikmeye de hiç rastlamadım açıkçası. Ben artık birkaç yıl boyunca her oyunu PS4 ile oynayacağım, ancak PC'nin zevki ayrı, PS4'ün zevki ayrıdır, benim PS4 almamdaki olay da Uplay, error, Error Code: 88500014 vs. ile uğraşmak istemememdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yo_Sun

    Genellikle Kadıköy'deki Yazıcıoğlu civarlarından alıyorum, fiyatları da sahibinden.com'dan kontrol ediyorum, genellikle fiyatlar aynı oluyor.

    Aldığın oyunun ps4 şeritli olmasına dikkat et yalnz. Yazıcıoğlu ve çevresindeki dükkanlar genelde kendi kutuladkları şeritsiz oyunlar satıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkbozkus -- 19 Mart 2016; 13:14:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuza oyun bulursun ama genel olarak ortalama 120 tl ye gelecektir. 2 kere ps4 aldim ugrasamadim. Bir kere geri kalmış grafik açısından bunu witcher 3 te farkettim. Hem pc hem ps4 olabilir ancak pc de daha fazla göz zevki yasayacaginiz aşikar ve mesela BF4 ü geçen 20TL ye aldım. Ps4 de secondary hesabını alırsınız 20 ye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkbozkus kullanıcısına yanıt
    PS4 şeritli derken hocam? Ben zaten 2. el alıyorum genelde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.