Şimdi Ara

PC SAÇMALADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM.ARKADAŞLAR PC Yİ DÜN AÇTIĞIMDA SANKİ PC YE FORMAT ÇEKMİŞ GİBİ BÜTÜN AYARLAR SIFIRLANDI.PROGRAMLAR FELAN C DE DURUYORDU FAKAT MASAÜSTÜ İNTERNET HEPSİ İLK FORMAT ÇEKİLDİĞİ ANDAKİ GİBİ OLMUŞTU.BİR DE BENİM PC ARADA BİR REST ATIYOR.BUNDAN KAYNAKLANABİLİRMİ.RESETLEMENİN SEBEBİNİN RAM OLDUĞUNU BİLİYORUM.

• başka bir oturuma girmiş olabilir misin? belki kendi oturumuna değil de başka oturma girmiş olabilirsin veya log off yapmış olabilirsin.
  • Arkadaşa katılıyorum belki başka oturuma geçmiş olabilirsin..bende bigün format atıp yeniden xp'yi kurmuştum xp kurulduktan sonra oturum adının istendiği lan ayarlarının ve otomatik güncelleştiremeleri açık kapadığımız ayarları xp yaparken reset atmıştım sora bilgisayarı yeniden açtım ayarları tekrar yapmadı,,sora programları falan kurdum ayarları yaptım yeni bi oturum oluşturdum sora bilgisayarı açıp kapadım olay senin dediin gibiydi sanki format yemiş gibiydi fakat dosyalar falan duruyordu tabi..
    quote:

Orjinalden alıntı: faati2222

başka bir oturuma girmiş olabilir misin? belki kendi oturumuna değil de başka oturma girmiş olabilirsin veya log off yapmış olabilirsin.

• birde bazı anakartlarda açılışta bir problem varsa stabil çalışan tarihe otomatik dönüş yapıolar.bence bilgisayar bilesenlerinden bir yada birkacı kararsız calısıyor.stabiliteyi kur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.