Şimdi Ara

Pc oyuncuları buluşma noktası. Gelin birlikte oynayalım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu konuyu açmamdaki amaç pc oyuncularının oynadıkları oyunlarda rahatça arkadaş bulup birlikte oynayabilmeleridir.Konsollarda oyunlardaki oyuncu sayısı genelde pc'den fazla olduğu için arkadaş bulmak biraz daha kolay olabiliyor. Ancak pc de arkadaş bulmak konsollara göre daha zor. Elbette ki gerçek hayattan tanıdığı arkadaşlarlarıyla oynayan birçok kişi vardır ancak benim gibi oyunlarda arkadaş bulamayan kişiler de mutlaka vardır.

Oyunlar arkadaşlarla oynanınca çok zevkli hale gelebiliyor.işte bu yüzden böyle bir konu açma gereği duydum. Buradan oyunu tek başına oynamaktan sıkılan kardeşlerimiz hangi oyunu oynadıklarını belirtip arkadaş arıyorum diye yazarlarsa birçok kişi yararlanabilir diye düşünüyorum. Hem böylece steam, origin veya uplay gibi servislerde de buradan arkadaş bulabiliriz.

Herkese iyi oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemoktem -- 27 Şubat 2014; 18:21:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam zaten oyunların ana konularına girip orada birlikte oynamak istediğinizi belirtirseniz birisni bulursunuz. Ayriyetten bazı oyunların topluluk konuları var. Oralardan gerekli yardımı alabilirsiniz ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsu Dragneel

Hocam zaten oyunların ana konularına girip orada birlikte oynamak istediğinizi belirtirseniz birisni bulursunuz. Ayriyetten bazı oyunların topluluk konuları var. Oralardan gerekli yardımı alabilirsiniz ^^

Hocam ben de öyle yaptım ilk önce ama kimseyi bulamadım. Mesela cod ghosts 1 kişi bulsam sevinicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.