torrentten oyun çekeyim dedim tavsiyeleri alalım.şimdilik bununla başladım
medal of honor 2010 dirt 2 crw metro 2033 lara croft pes 2011 fifa 2011 oyun-arsivi ne gir ordan kapagını begendını indir :D
hocam bide özel mesajına bakarmısın
Split Second FIFA11 Velvet Assasin Amnesia BFME 2
Dead Rising 2 ve Mafia 2
+ Spore da bambaşka bir oyun deneyimidir tavsiye ederim. Nostalji olarak Soldier of Fortune 2'e de bak keyiflidir.
metro 2033 stalker tüm seri clear sky call of pariat grıd medival total war 2 fifa 11 dead rising 2 crysis fallout 3 medal of honor bad company 2 cod modern warfare 2-1 dragon age orgıngs fsx roma total war drit2 tdu 1 tdu 2 beta f1 2010 starcraft batman arkham asylum cod word at war bıoshock 2 1 miror egle gta 4 assasin creed 2-1 splinter cell tüm seri doom 3 fear 2 biraz fazla oldu kusura bakma hepsinden tek tek başla hepsi çok güzel oyunlar
Devil May Cry 4 tek geçerim Ayrıca Darksiders Battlefield ßad Company 2 Resident Evil 5 Metro 2033 Korku olarak DOOM 3 Vee Mafia 2 bunları indir sen beğenmezsen pm at
Assassin's creed II(*) Gears of war Transformers War for cybertron Fifa 2011 Metro 2033 Mafia II Darksiders(*) Dead space(*) F.E.A.R II Project origin (*)
(*) olanları mutlaka dene.
çoğunu da indirmişim devam devam
quote:
Orijinalden alıntı: Ayşenu|R+|
Dead Rising 2 ve Mafia 2
sakın oynama bunu tam bir hayal kırıklığı
quote:
Orijinalden alıntı: Fsp-Flx*
quote:
Orijinalden alıntı: Ayşenu|R+|
Dead Rising 2 ve Mafia 2
sakın oynama bunu tam bir hayal kırıklığı
aynen sakın oynama oyun boyu karının güzeliğinden başka birşey yok silah veriyorlar 5 mermi ile tüm ordu halt etmeye çalışıyoruz insan şarjor verir nasıl mantıktır anlamadım illa öyle gizlilik konulu olan oyun olsun istiyorsan hitman indir on basar oyuna
FİFA 11 DEAD RİSİNG 2 CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2
Medal of Honor pek içaçıcı değil ama bu tarz oyunları sevenlerin oynaması gerek. Ben severim oynadım fazla akıcılık hikaye yok
9 kasımda Black ops çıkacak onu indir.
seneye f1 2011 çıkıcak onu indir
Tomb Raider 2 ve 2 gold...
quote:
Orijinalden alıntı: Satriykon
Medal of Honor pek içaçıcı değil ama bu tarz oyunları sevenlerin oynaması gerek. Ben severim oynadım fazla akıcılık hikaye yok
9 kasımda Black ops çıkacak onu indir.
Bencede.Hikaye olarak fazla güçlü değil ama grafik olarak tatmin edici seviyede.Özellikle ışıklandırmalar güzel.
portal (sıkıysa sonunu getir oyunun) devil may cry 4 (3 kere bitirdim bir ara yine başlarım ayrıca yeri ap ayrıdır bende ) batman arkham asylum (4 kere bitirdim mükemmel bir oyun) starwars jedi academy (2 kere bitirdim çok hoş bir oyun) anno14o4 (bitiremedim ama çok güzel bir şehiir simulatörü) hawx (arcade tarzı uçak simulatörü mükemmel grafikler) Tom Clancys Rainbow Six Vegas 2 (normal ayarda bile güzel zorluyor tavsiye ederim [swat tarzı]) left 4 dead 2 (anlatmama gerek yok 3 kişi co-op bitirdik) saboteur (mutlaka en azından internetten videolarına bak.çok seveceksin emin ol ben oyunu bitirdiğim halde o atmosferi yaşamak için bile arada yine giriyorum oyuna) prens of oersia 3 (anime tadında hoşlanarak bitirdim keyifliydi) lego starwars/batman/indiana jones (lego adamlarla oynanan 2d-3d arası bir oyun 2 kişi co-op da oynanabiliyor çok zevkli) battlefield vietnam (2oo6 dan beri oynarım) lost planet (japon anime-oyun karışımı güzel bir oyun zevkle bitirdim) gears of war1-2 (ben 2 yi bitirdim.oyunu bitirdikten sonra 1 hafta hasta yattım.olayların akışı ve karakterlerin gerçekçi hareketleri yüzünden boyut algılamamda sorun oluştu.vertikon varsa oynama) enigmo 1-2 (süper ötesi bir zeka oyunu) kahraman kutu (forumdan bir arkadaşımızın yaptığı 2d bir oyun.bana biraz transformiceyi anımsattı kontrolleri.2.bölümü bile bitiremedim.kendine güveniyorsan oyna 3.5 mb sanırım) red faction guerilla (ortamı olayları güzel ama ben biraz sıkılmıştım oyundan) prototype (ilk çıktığında oynadım.kenine özgün bir hikaye işleyişi var.ben beğendim ve bitirdim) x-men origins wolverine (oynamassan olmaz.sistemini kasabilir x-box oyunu.severek bitirdim)
bunlar en son bitirdiğim oyunlardan bazıları.crysis1-2 badcompany filan onları söylemiyorum onları sende bilirsindir.yukardakileri tavsiye ederim.
saolun valla seviyorum burayı
20 gün sonra Black Ops çıkacak hiç kasınma boşuna bekle 20 gün onu indir. Mp crack çıkana kadar 3-4 kere Hollywood filmlerini aratmayan senaryoyu bitir (Farklı zorluklarda) Sonrada Crack çıkar zaten bir sonraki oyuna kadar oyalar seni bu. 3-4 yıldır CoD dışında hiçbir oyuna bağlanamadım.