Şimdi Ara

Pc önerisi amd mi intel mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sormak istediğim birşey var benim sorum şu bilgisayar almak istiyorum yalnız hemen değil 2-3 ay sonra yaklaşık 2500 tl bütçem olacak(bütçeyi arttıramam) toplama ile uğraşmak istemediğim için nova bilgisayarda hazır toplama pc'leri gördüm ve yıllardır cevabı bulunamayan tartışmanın ortasında bende kaldım amd'li olan mı yoksa intel'li olan mı neden

bu intel uyumlu olan pc
    https://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9316

bu amd uyumlu olan pc
    https://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9315

bu ikisinden hangisini öneririsiniz lütfen kendin topla demeyin fiyat aynı çıkıyor hatta daha yüksek çıktığı bile olabilir toplamada

• para varsa intel ama şunu bilki burada sana 2500 canavar gibi pc toplayacak hocalarımız var uğraşmana bile gerek kalmaz vatanda toplarlar verirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu fiyata daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz. eğer ikisi arasında kaldıysanız bence amd olanı.ekran kartı gtx760 ile değiştirilmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer1578

hocam bu fiyata daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz. eğer ikisi arasında kaldıysanız bence amd olanı.ekran kartı gtx760 ile değiştirilmeli

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem güzel toplanmış Casper bilgisayarların aksine Ama fiyatı fazla. Daha iyisi toplanır o fiyata dedikleri gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer1578

hocam bu fiyata daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz. eğer ikisi arasında kaldıysanız bence amd olanı.ekran kartı gtx760 ile değiştirilmeli

+1
  • Teşekkürler hocam ...
  • İkisi de alınabilir.Belli bir markaya mensup olmadıkları için dengeli ve iyi sistemler.Nova da güvenilir baya.Ama şunu da unutmayın o paraya daha iyi ve coil whinesız sistem toplanır.
  • bjk_murat ın sistemini 300r ile değiştirerek koymuşlar
  • 2500 e kendin topla derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joster35

quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

bjk_murat ın sistemini 300r ile değiştirerek koymuşlar

arkadaşın kaça topladı sistemi ve kasa ne

kasa 200r onun dışında her şey aynı 2000 civarına geliyordu
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.