Bildirim
Pc nin Ekran görüntüsü ters dönmüş nasıl düzelir yardım edin!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ctrl+alt+aşağı ya da yukarı yön tuşu ya da başlat çuçuğuna sağ tıklayıp ekran kartı ayarlarından bir şey yapıyorduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 4 Haziran 2008; 17:19:38 > -
Tam kesin birşey lazım arkadaşlar...Pc den foto çektim msnden attım kendiminkine ama foto düz çıktı nasıl olduysa:)..tam kesin birşey.:S -
Kesin bir şey;ctrl+alt yukarı ok tuşlarına bas -
Monitörü ters çevir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Mirliva. -- 4 Haziran 2008; 17:26:33 > -
Kasayı yan yatır. -
kasayı yan yatır -
quote:
Orjinalden alıntı: _ScS_
kasayı yan yatır
quote:
Orjinalden alıntı: ~HeaveN~
Kasayı yan yatır.
Benim yazdığım daha anlamlı. -
ben bunu oyun olsun diye yapıyorum :D
ctrl+alt+yukarı yön tuşu..
kesin çözüm -
quote:
Orjinalden alıntı: tavlasever
ben bunu oyun olsun diye yapıyorum :D
ctrl+alt+yukarı yön tuşu..
kesin çözüm
benim pc de değişmiyor
ekran kartı onboard değilse denetim masasından ekran kartının ayarlarına gir orada görürsün karıştır biraz -
Teşekkürler...
gittim denedim ctrl alt yön tuşu felan olmadı girdim ekran kartı ayarlarına ordan düzelltim çok teşekkürler..bu çocuklar nasıl becerir anlamıyorum:@
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X