Şimdi Ara

pc'nin başkası tarafından ele geçirilmesi (hack) sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar. Başıma talihsiz bir olay geldi. Steam hesabımın şifresi hiç kimsede olmamasına rağmen, ikili doğrulamaya sahip olmasına rağmen tanımadığım arkadaşım olmayan birisinin 10 krşluk itemine tüm Steam bakiyemi( 230 TL) verip item almışım. Telefonuma herhangi bir pazar onayı mesajı da gelmedi. Steam desteğe bunu yazdım. Eğer sana bildirim gelmedi ise hack yemiş olabilirsin tarzı cevap aldım. Bunlara ek sonu kripto ile biten Gmail hesabıma artık erişemiyorum. Bir de Google güvenlik maili geldiğinde otomatik siliniyor çöp kutusuna da düşmüyor. Tavsiye edebileceğiniz malware programları nelerdir? PC'ye format atsam bile şu anki dosyalarımı yedeklersem nasıl vürüssüz yeni bir sistem kurabilirim. Anlamadığım bir nokta var . Ben yıllardır Norton premiyum kullanıyorum. Norton PC'im boşta iken daima tarama da yapıyor nasıl oluyor ise her şeyi bypass edip bu hale geliyor anlayamadım. Anti-Virüs yazılımı tavsiyelerinize de açığım. Artık Norton kullanmayı düşünmüyorum.








  • up

  • @batu06metu


    hocam mümkünse telemetry kapatmayı deneyin. windows 10 kurun ve gerekli ayarları yapın. bu ayarları windows işletim sistemi bölümünde bulabilirsiniz. windows defender ile devam etmenizi tavsiye ederim.


    @Kafambokgibi


    sen kimsin niye çıktın bilmiyorum

  • malwarebytes ile ayarlardan rootkit taramasınıda açıp bir tam tarama yapmanı tavsiye ederim, ayrıca cloud sistemlerde o adamdan aldığın bir veri var ise bu steamde olur başka bir platformda olur o cloud sisteminden o veriyi sil daha sonra tekrar tekrar aynı zararlı yazılımı bilgisayarın cloud ile eşleşip bulaştırmasın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.