Şimdi Ara

Pc mi LCD Tvye bağlama.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Pcmin kasasında dvi girişi var. Normalde ben bunu monitöre bağlayıp kullanıyorm. Lcd tvde de dvi girişi var. Şimdi ben iki ucu dvi olan kabloyu kasa-lcdtv şeklinde bağlarsam görüntü alabilirmym? Mesajlarınızın hepsi bnm için önemlidir

Orijinalden alıntı: blue2011

Merhaba arkadaşlar,

Pcmin kasasında dvi girişi var. Normalde ben bunu monitöre bağlayıp kullanıyorm. Lcd tvde de dvi girişi var. Şimdi ben iki ucu dvi olan kabloyu kasa-lcdtv şeklinde bağlarsam görüntü alabilirmym? Mesajlarınızın hepsi bnm için önemlidir

pc kasasında dvi kabloyu tv bağlarsanız monütörünüzü çöpe atarsınız bir dahada bağlamassınız tabikide görüntü alırsınız sorun olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: babaeski39

quote:

Orijinalden alıntı: blue2011

Merhaba arkadaşlar,

pc kasasında dvi kabloyu tv bağlarsanız monütörünüzü çöpe atarsınız bir dahada bağlamassınız tabikide görüntü alırsınız sorun olmaz

Yok yok çöpe atmıcam monitörü Sadece deneme yapıcam görüntü var mı diye. Bi de pes 2011 benm monitörde açılmıyo. Tvde denersem belki açılır. Pixel shader 3.0 destekli değil.

• malasef açılmaz eğer ekran kartınız desteklemiyorsa

Orijinalden alıntı: babaeski39

malasef açılmaz eğer ekran kartınız desteklemiyorsa
    s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue2011 -- 8 Haziran 2013; 11:48:41 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.