Bildirim
Pc mi LCD Tvye bağlama.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: blue2011
Merhaba arkadaşlar,
Pcmin kasasında dvi girişi var. Normalde ben bunu monitöre bağlayıp kullanıyorm. Lcd tvde de dvi girişi var. Şimdi ben iki ucu dvi olan kabloyu kasa-lcdtv şeklinde bağlarsam görüntü alabilirmym? Mesajlarınızın hepsi bnm için önemlidir
pc kasasında dvi kabloyu tv bağlarsanız monütörünüzü çöpe atarsınız bir dahada bağlamassınız
tabikide görüntü alırsınız sorun olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: blue2011
Merhaba arkadaşlar,
Pcmin kasasında dvi girişi var. Normalde ben bunu monitöre bağlayıp kullanıyorm. Lcd tvde de dvi girişi var. Şimdi ben iki ucu dvi olan kabloyu kasa-lcdtv şeklinde bağlarsam görüntü alabilirmym? Mesajlarınızın hepsi bnm için önemlidir
pc kasasında dvi kabloyu tv bağlarsanız monütörünüzü çöpe atarsınız bir dahada bağlamassınız
tabikide görüntü alırsınız sorun olmaz
Yok yok çöpe atmıcam monitörü

Sadece deneme yapıcam görüntü var mı diye. Bi de pes 2011 benm monitörde açılmıyo. Tvde denersem belki açılır. Pixel shader 3.0 destekli değil.
squote:
Orijinalden alıntı: babaeski39
malasef açılmaz eğer ekran kartınız desteklemiyorsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue2011 -- 8 Haziran 2013; 11:48:41 >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- axen tv fabrika ayarları şifresi
- lg televizyon ses var görüntü yok
- philips tv kanal taşıma
- seg tv sinyal yok diyor ne yapmalıyım
- hi level tv kurulumu sinyal yok
- telefondan tv ye uygulama yükleme
- bim yazıcı
- en iyi televizyon markası
- a101 televizyon ne zaman gelecek
- tv alırken nelere dikkat edilmeli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler