Şimdi Ara

Pc kilitleniyor ve ekranda çizgiler oluşuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 1 ay önce yeni ekran kartı aldım elimdeki power 250 w ve ekran kartıda minimum 300 w istiyordu bi komşumuzda kapıya çöpe atmak için kasa koymuştu sordum işime yaramıyor alabilirsin dedi bende powerını söktüm aldım getirdim ekran kartımı taktım powerı bağladım sorun yok 2 3 gün sonra win10du o zamanlar sürekli pc hata ile karşılaştı deyip kapanıyordu. Bende belki sürümde sıkıntı vardır diyerek win7ye döndüm ama sorunlar devam etti normal nette takılırken sorun yok bazı oyunlardada sorun çıkmıyor ama gta 4 ets 2 grid autosport oyununda sorun çıkıyor. ekran kartımı arkadaşıma verdim 1 gün kulandı yüksek ayarlarda baya uzun saatler cs go oynadı sorun çıkmadı. Ekran akrtımı takmadan önce eski powerımla onboard olarak kullanıyordum sorun vermiyordu sizce sorun yeni taktığım powerdamı ekran kartımdamı daha alalı 1 ay oldu. Pardon sorunu yazmamışım oyundayken uzun bi cızırtı sesi geliyor donuyor ve ekranda çapraz olarak çizgi oluşuyor reset atınca düzeliyor bazende mavi erkan veriyor ko 0x0000001e yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btrvysl -- 9 Ağustos 2016; 10:56:13 >

• ekran kartı driverini güncelle Realtek studio sürücülerini güncelle.
    amd sürücüsünü kurarken AMD over drive seçeneğini iptal edip kur.
    Driverleri kendi sitesinden indir (DVD'den yükleme yapma)
    İşletim sistemini Win8.1.1 yap.
  • Mutlaka kaliteli bir Psu kullanmısınız ! Aksi taktirde her hangi bir bileşene zarar verebilirsiniz . 150 160 lira arası işinizi çok rahat görecek Güç kaynakları var FSP HYPER 500 veya Corsair Vs 450 işinizi görecektir . Sorununuz ise yetersiz enerji beslemesine benziyor , psu ekran kartinin ihtiyacını karşılayamıyor ve enerji dalgalanmalarindan dolayı ekran kartında ekran çizgileri , psu dar boğaz olduğu için ise reset sorunu yaşıyorsunuz . Psu yu reset attıktan hemen sonra eliniz ile kontrol edin bariz bir ısınma varsa sorunun kaynagını kesin olarak bulmuş olursunuz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psuyu değiştirdim sorun halloldu ilgilendiğiniz için teşekkürler zaten belki kullandığım win10 sürümü sorunludur diye orjinal win7 cdim var işletim sistemindenmi donanımdanmı olduğunu öğrenmek için win7ye geçmiştim geri win10a döneceğim.
  • Sorunları yaşadığım psu zaten Cooler Master 460w powerdı. Elimle yokladım baya sıcaktı demekki psu bozukmuş bende 250w olan eski powerıma döndüm sistemi ne kadar yüke soksamda bana mısın demiyor artık teşekkürler ilgilendiğiniz için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.