Şimdi Ara

PC KENDİLİĞİNDEN RESET ATIYOR FAKAT AÇILMIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya CMOS CLEAR yapın herşeyi çıkarın anakarttan (eldiven ile yada statiği muhahakkak ATIN) sonra pili çıkarın sonra herşeyi takın düzelecektir
  • Arkadaşlar aynı sorunun benzeri şuan benimde başıma geldi. Bilgisayar normal şekilde çalışıp daha sonra kendi kendine reset atıyor ve bir daha ekrana görüntü gelmiyor. Reset ve kapatma tuşuda bu esnada çalışmıyor. Cmos clear dahil her yolu denedim. Statiğide attım nafile. Sorun psu dan kaynaklı gibi geldi bana fakat şimdi yazılanları görünce anakarttan şüphelenmeye başladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gün önce sıfır psu aldım. Ama oyun esnasında PC bir anda kapanıyor reset atıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Power tuşuna basıyorum kapatıp açınca görüntü bu sefer geliyor. Sorun yeni aldığım psu da olabilir mi? Corsair cx750m aldım 2018 model. Bunlarda +12v da değerleri sorun acaba psu kaynaklı olabilir mi?
     PC KENDİLİĞİNDEN RESET ATIYOR FAKAT AÇILMIYOR
     PC KENDİLİĞİNDEN RESET ATIYOR FAKAT AÇILMIYOR

• eğer kasa çalışmaya başlayıp hemen kapanıp tekrar açılmaya başlıyorsa statik elektrik veya yüzde doksan anakartında problem vardır. ki sorunun bu değil. bence kasanı bir internet kafeye götür. sorunu anlat. ellerindeki parçalarla tek tek değişip kontrol etsinler. ancak bu şekilde min olabilirsin. 50 liranı alırlar ama kafan rahatlar.
    Hocam hemen açılıp kapanma olmuyor. Oyunda belli bir süre sonra başlıyor. Bir anda kapanıyor açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor uyku moduna geçiyor gibi ama esc tuşuna basıyorum mouse hareket ettiriyorum yinede ekran açılmıyor, PC çalışmaya devam ediyor. Yeni almış olduğum psu ile ilgili nette bunun gibi şikayetler okudum. Çoğu kişi reboot ettiğini yazmış.

Merhaba arkadaşlar sistem g2 oyuncu bilgisayarım var itopyadan geçen sene almıştım kurulu sistemle gelmişti daha önce format atmamıştım bu sisteme ama arkadaşlarıma falan win10 yüklüyordum sistemimede dün format attım ve oyun oynarken artık bi süre sonra kendini resetliyor bilgisayar mavi ekran falan vermeden reset atıyo daha sonra kasa çalışmaya devam ediyor ama görüntüde sinyal yok hatası alıyorum anlayan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.