Selam millet bilen varmıdır aranızda bu sorunun tedavisini?
internet expoler sadece kendiliğinden nete giriyor,öteki tarayıcılarda sıkıntı yok..
Acaba expoler silsem sorun kalkarmı, yada sistemi geri yüklesem..çok sinir oldum yaw bu olaya..
Bu arada formatı en son çare olarak düşünüyorum,
genelde bu virüsler askefem ve benzeri tools araçlarından olur %90 explorerden kaynaklanır sen en iyisi explorer komple sil olmadı sayfa ayarlarından sayfaları ayarladan değiştir
quote:
Orijinalden alıntı: hileli622
genelde bu virüsler askefem ve benzeri tools araçlarından olur %90 explorerden kaynaklanır sen en iyisi explorer komple sil olmadı sayfa ayarlarından sayfaları ayarladan değiştir
Hocam bu expoler bnm pc de program ekle,kaldırda görünmüyor!! Nasıl sistemden kaldırabilirim çok ilginç bişey yüklü ama sistem kaldırda yok..
hocam ne tür bir site açılıyor bana resim atarmısnız
quote:
Orijinalden alıntı: Life Loading DH
quote:
Hocam bu expoler bnm pc de program ekle,kaldırda görünmüyor!! Nasıl sistemden kaldırabilirim çok ilginç bişey yüklü ama sistem kaldırda yok..
exploreri silde windowsun çöksün dostum explorer olmadan sistem çalışmaz.Yinede sen bilirsin silmek sana kalmış...
quote:
hocam ne tür bir site açılıyor bana resim atarmısnız
Hocam ss değilde linkini koydum,Şuan iki tane ama farklı 5 sitede daha bazen çıkabiliyor..
cerez virüslerine yakalanmışssın kardeşim bunlar ana sayfa değiştirmenede izin vermezler güzel bir virüs programıyla tarat temizle yada ınternet expoler devre dısı bırak baska tarayıcı kullan
Sorun çözüldü yorumlar için tşkl.
Expoler araç çubuklarında yabancı isimli tanımadığım bikaçtane tooblar vardı kaldırdım şuan sorun yok çook şükür ;)
- İnternet Explorer Arayüzüne girip sıfırlayın !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme